Khloé Kardashian-fans hævder, at Tristan Thompson vil snyde, så snart basketball-sæsonen starter

Khloé Kardashian-fans hævder, at Tristan Thompson vil snyde, så snart basketball-sæsonen starter
Khloé Kardashian-fans hævder, at Tristan Thompson vil snyde, så snart basketball-sæsonen starter
Anonim

Khloé Kardashian-fans er kede af, efter at mor, Kris Jenner, antydede, at hendes datter er ved at blive sammen med baby-far, Tristan Thompson.

Jenner undgik et spørgsmål om hendes Khloés on-off-forhold til Tristan Thompson under et interview med Ellen DeGeneres i onsdags.

"Du ved aldrig, hvad der kommer til at ske," svarede den 64-årige bedstemor på ni hyggeligt.

Ellen forsøgte i første omgang at drille Kris med, at Khloe muligvis var gravid med sit andet barn.

"Khloé og Tristan hænger meget ud, så måske flere [børnebørn] med dem?' foreslog talkshow-værten.

"Du ved aldrig her omkring. Som jeg sagde, tæller jeg aldrig nogen med i tællingen," svarede Jenner med et smil.

Efter interviewet mente fans, at Kris Jenners kryptiske svar betød, at Khloe var tilbage sammen med Tristan - med fans, der tog til sociale medier for at få luft.

"Jeg går ikke igennem endnu en Jordyn-lignende skandale. Khloé det er vanvid!" en fan skrev på Twitter.

"Jeg er helt for familier, der bliver sammen, men så snart basketball-sæsonen starter … for fanden vil Tristan være utro," meldte en anden fan sig ind.

"Så snart lockdown er ophævet, vil Tristan vende tilbage til sine gamle måder," sagde en kommentator.

"Jeg kan ikke få billedet af Tristan, der snyder Khloe, da hun var i fødsel ud af mit sind. Men hvis hun kan lide det, elsker jeg det," læste en Instagram-kommentar.

Kilder siger, at Khloé og Tristan har redet, og folk foreslår, at parret for nylig begyndte at se på ejendomme i Los Angeles sammen.

"På trods af at Khloé forsøger at holde deres forhold mere privat, er hun meget sammen med Tristan," sagde magasinets kilder.

I 2018 blev Tristan fanget med to modeller i en vandpibelounge - to dage før hun fødte parrets datter True. For at øge Khloés elendighed blev det hele fanget på overvågningsbånd og lækket til TMZ.

Tristan blev også set blive meget praktisk med en kvinde på natklub i New York,.

Parret besluttede dog at arbejde på deres forhold indtil februar 2019.

Det var, da Tristan angiveligt blev taget i at kysse Kylie Jenners tidligere BFF Jordyn Woods i hans hjem efter en fest.

US Weekly rapporterede, at parret har været et godt sted, siden de besluttede at sætte sig i karantæne sammen midt i coronavirus-karantænen.

"Khloé og Tristan har det rigtig godt og har et godt ståsted og har været det i et stykke tid…Karantæne har bragt dem tættere sammen end nogensinde, og Tristan har været super opmærksom, engageret i Khloé, engageret i True og deres dag- nutidens familieliv."

Kilden tilføjede: "De har opført sig som et ægtepar og er så fortrolige med hinanden. Tristan har været en fantastisk far. Ting er virkelig ved at komme rundt, og Khloé er håbefuld med hensyn til deres fremtid."

Anbefalede: