Hvor fik stjernerne fra 'Euphoria' deres start?

Indholdsfortegnelse:

Hvor fik stjernerne fra 'Euphoria' deres start?
Hvor fik stjernerne fra 'Euphoria' deres start?
Anonim

Euphoria er en dramaserie, der havde premiere i 2019 og i øjeblikket har udgivet to sæsoner. Handlingen følger en gymnasieelev, der for nylig blev løsladt fra afvænning på grund af stofmisbrug, og de interaktioner, hun har med sine venner, som alle kæmper med dramatiserede versioner af virkelige problemer som usikkerhed, vredesproblemer og identitet.

Dette HBO-show har fejet ind i nationen siden det blev udgivet. Med konstant drama, glamour og relaterbarhed er publikum blevet forelsket i karaktererne. Skuespillerne i Euphoria har varierende baggrunde, fra skuespillere, der har været involveret i flere dusin produktioner til dem, der aldrig er blevet ansat før denne serie. Det er her, Euphoria-stjernerne startede deres skuespil.

10 Nika King (Leslie) var med i '50 First Dates' til sin første store film

Nika King blev hyret til at spille "Leslie Bennett" på Euphoria. Hun har været i Hollywood i to årtier nu og fik en lille rolle i tv-filmen Miss Miami i 2002. Kun to år senere var hun statist i filmen 50 First Dates med Drew Barrymore og Adam Sandler i hovedrollerne, hvilket gjorde det til en imponerende titel på hendes CV. Siden da har hun været med i over 40 produktioner fra film til tv-shows til shorts.

9 'Euphoria' var Javon 'Wanna' W altons (askebæger) første rolle

Som 15-årig har Javon "Wanna" W alton kun fem skuespillerkreditter, og den første af dem er som "Askebæger" i dette show. Han har været en del af serien fra begyndelsen i 2019, og dette drama har lanceret hans skuespillerkarriere for at give ham roller i Utopia, The Addams Family 2, The Umbrella Academy og en kommende film med titlen Samaritan. Hans tid med Euphoria er slut, men han fortsætter med at skabe sig et navn.

8 Sydney Sweeney (Cassie) var i en episode af 'Criminal Minds'

"Cassie Howard" spilles af Sydney Sweeney, som har spillet siden 2009. Sweeneys allerførste titel er ZMD: Zombies of Mass Destruction, men hun var ikke krediteret. Hendes første talerolle var i et afsnit af Criminal Minds tilbage i 2009, og hun har siden været med i 47 projekter. Hun har været involveret i Disney gennem Kickin' It, optrådte i Pretty Little Liars og optrådte i The Handmaid's Tale som nogle af hendes mere bemærkelsesværdige forbindelser.

7 Barbie Ferreiras (Kat) første tv-show var 'skilsmisse'

Barbie Ferreira blev castet til at portrættere "Kat Hernandez" i dette show og havde kun optrådt professionelt tre gange tidligere. Hun var i et par shorts, men hendes første rigtige optræden var i tv-serien Skilsmisse i 2018. Ferreira var med i to afsnit, før hun gik over til Euphoria, som boostede hende til en film, optrædener i to andre tv-shows og en rolle i en film kaldet Nope, der udkommer senere i år.

6 'Ray Donovan' var Alexa Demies (Maddy) første rolle

Alexa Demie, der spiller "Maddy Perez", er kun blevet castet 14 gange indtil videre i sin Hollywood-karriere. Hun hed i en kortfilm Miles i 2015, men 2016 bragte hende til hendes første tv-showcase takket være tv-serien Ray Donovan. Hun har været involveret i shorts siden da, såvel som film, shows og endda musikvideoer til The Neighborhood og JMSN.

5 Maude Apatow (Lexi) blev medvirket i hit-romcom'et 'Knocked Up'

Med som "Lexi Howard" i Euphoria begyndte Maude Apatow at spille i 2007. Hendes allerførste rolle var i en storfilm med Seth Rogan, Katherine Heigl og Paul Rudd med titlen Knocked Up. Med den imponerende film, der starter sin karriere, er hun blevet castet i 13 flere film og tv-serier, hvilket fører op til en animeret tv-serie kaldet Pantheon, der i øjeblikket stadig optages, men som vil spille Apatow i hovedrollen.

4 Jacob Elordi (Nate) havde sin breakout-rolle på 'The Kissing Booth'

Jacob Elordi blev ansat til at spille rollen som "Nate Jacobs" i denne serie. Han var med i et par shorts mellem 2015-2016, derefter en film kaldet Swinging Safari i 2018, men hans egentlige breakout-rolle var i Netflix romcom-hittet The Kissing Booth. Han blev castet som hovedpersonen og blev hentet tilbage til begge efterfølgere af filmen. Elordi har nu to film på vej, en i post-produktion og en i præ-produktion.

3 Angus Cloud (Fezco) har 'Euphoria' som sin første skuespillerkredit

Angus Clouds første rolle var med i Euphoria-debutklubben i dette drama. Han blev castet som "Fezco" og startede med showet tilbage i 2019. Siden da havde han været i et afsnit af tv-programmet The Perfect Women, filmen North Hollywood, og optrådt i Juice WRLD-musikvideoen "Cigarettes". Han har også to film, der stadig optages, så dette show har været en stor hjælp til at få hans navn frem.

2 'Euphoria' var Hunter Schafers (Jules) første rolle

Hunter Schafer spiller hovedrollen som "Jules Vaughn" i serien. Dette har været hendes første skuespillerkredit, og siden hun kom til holdet i 2019 har hun kun været involveret i to andre produktioner. Sidste år kunne hun høres i filmen Belle, et anime-drama. Bortset fra det er hun med i filmen Cuckoo, der i øjeblikket er i post-produktion, men som ikke har offentliggjort en udgivelsesdato.

1 Zendaya (Rue) fik sin start på Disney Channels 'Shake It Up'

“Rue Bennett” er stjernen i showet, portrætteret af ingen ringere end Zendaya. Hun har været med i næsten 50 produktioner på tværs af film, tv-optrædener, shorts og videospil. Selvom hun er kendt for sine roller i Marvels Spider-Man-film, The Greatest Showman og sin musikkarriere, var hendes start på Disney Channel-serien Shake It Up sammen med Bella Thorne i 2010.

Anbefalede: