Tiffany Haddishs 12 største film i billetkontoret

Indholdsfortegnelse:

Tiffany Haddishs 12 største film i billetkontoret
Tiffany Haddishs 12 største film i billetkontoret
Anonim

Tiffany Haddish har optrådt professionelt siden 2005, hvor hun gæstede et afsnit af Disney Channel-sitcomen That's So Raven. Mens hun arbejdede konsekvent som skuespiller og stand-up tegneserie i flere år, fik hun ikke sit store gennembrud før langt senere, da hun medvirkede i 2016-komedien Girls Trip.

Efter succesen med Girls Trip strømmede tilbud ind til Haddish. I de få år siden Girls Trip blev udgivet, har hun arbejdet på snesevis af film- og tv-projekter. Tiffany Haddish er nu og Emmy- og Grammy-vindende kunstner, og hun viser ingen tegn på at gå langsommere.

Dette er hendes tolv største film, rangeret efter billetindtjening.

12 'Korttælleren' tjente $4,7 millioner

Korttælleren er den seneste film på denne liste, efter at have udkommet i efteråret 2021. Filmen, hvor Oscar Isaac har hovedrollen som en korttæller, og Tiffany Haddish som hans gamle ven og kærlighedsinteresse. Filmen tjente kun 4,7 millioner dollars ved billetkontoret, men den forventedes ikke at blive et stort hit og blev derfor heller ikke betragtet som en større skuffelse.

11 'The SpongeBob Movie: Sponge on the Run' tjente $4,8 millioner

The SpongeBob Movie: Sponge on the Run er den første af flere animerede efterfølgere på denne liste, og den eneste, der flopper fuldstændigt i billetkontoret. Det var meningen, at filmen skulle have en større biografpremiere, men COVID-19-pandemien ændrede disse planer. Således tjente The SpongeBob Movie: Sponge on the Run kun 4,8 millioner dollars på trods af et budget på 60 millioner dollars. Filmen har dog klaret sig godt på streamingtjenesten Paramount+ og har for det meste fået gode anmeldelser fra kritikere. I filmen har Haddish en lille cameo.

10 'The Kitchen' tjente $16 millioner

The Kitchen var en krimi fra 2019 med en kraftfuld sag om Melissa McCarthy, Tiffany Haddish og Elizabeth Moss i hovedrollen. På trods af det talentfulde førende rollebesætning, floppede filmen ved billetkontoret og tjente kun 16 millioner dollars på trods af et budget på 38 millioner dollars. Filmen fik for det meste negative anmeldelser.

9 'Keanu' tjente $20,6 millioner

Keanu er den ældste film på denne liste, som udkom i 2016, før Tiffany Haddish fik sit store gennembrud i Girls Trip. Keanu var den første film med Key & Peele-komikerne Jordan Peele og Keegan-Michael Key i hovedrollerne. Haddish spillede birollen som Hi-C. Filmen tjente 20,6 millioner dollars på et budget på 15 millioner dollars.

8 'Like A Boss' tjente $30,4 millioner

Like a Boss var en overraskende bombe, der kun tjente 30,4 millioner dollars på et budget på 29 millioner dollars. Filmen, som havde Tiffany Haddish, Rose Byrne og Salma Hayek i hovedrollerne, forventedes at tjene meget mere i betragtning af de tre hovedrolleindehavers stjernekraft.

7 'Nobody's Fool' tjente $33,5 millioner

Nobody's Fool er en af flere film, Tiffany Haddish lavede i 2018. Hun spiller Tanya, en kvinde, der for nylig er blevet prøveløsladt, der bor hos sin søster. Filmen blev skrevet og instrueret af Tyler Perry, og den var en moderat succes, idet den tjente 33,5 millioner dollars ved billetkontoret på et budget på 19 millioner dollars.

6 'Uncle Drew' tjente $46,7 millioner

Tiffany Haddish spiller en birolle i basketballkomedien Uncle Drew fra 2018. Hun spiller Jess, ekskæresten til Lil Rey Howerys karakter Dax. Hun spiller også sammen med flere berømte basketballspillere, herunder Kyrie Irving, Shaquille O'Neal og Lisa Leslie. Onkel Drew var endnu en moderat succes og tjente 46,7 millioner dollars på et budget på 18 millioner dollars.

5 'Night School' tjente $103,1 millioner

Night School er en komedie med Tiffany Haddish og Kevin Hart i hovedrollerne. Filmen var et hit på billetkontoret og tjente 103,1 millioner dollars på et budget på 29 millioner dollars. I Night School spiller Haddish Carrie Carter, læreren til Kevin Harts karakter Teddy Walker.

4 'Girls Trip' Optjente $140,9 millioner

Girls Trip var en kæmpe succes, og den bragte Tiffany Haddish op i stjernestatus. Haddish spiller sammen med Regina Hall, Jada Pinkett Smith og Queen Latifah. Filmen tjente 140,9 millioner dollars på blot et budget på 19 millioner dollars, hvilket gør den utrolig rentabel.

3 'The Angry Birds Movie 2' tjente $152,8 millioner

Tiffany Haddish spiller en lille rolle i The Angry Birds Movie 2 som Debbie, hovedantagonistens datter. Filmen klarede sig godt på billetkontoret og tjente 152,8 millioner dollars på et budget på 65 millioner dollars.

2 'The LEGO Movie 2: The Second Part' tjente $192,3 millioner

En anden succes-animeret efterfølger med Tiffany Haddish i hovedrollen er The LEGO Movie 2: The Second Part. Haddish spiller en antagonist i filmen, Duplo-karakteren dronning Watevra Wa'Nabi. LEGO Movie 2: The Second Part tjente 192,3 millioner USD ved billetkontoret på et budget på 99 millioner USD.

1 'The Secret Life of Pets 2' tjente $430,1 millioner

The Secret Life of Pets 2 hævder let topplaceringen i Tiffany Haddishs mest indtjenende film med 430,1 millioner dollars indtjent på et budget på 80 millioner dollars. Haddish spiller en ny karakter i filmen, en Shih Tzu ved navn Daisy, som bliver venner med hovedpersonerne.

Anbefalede: