Did You Let Slip Khloé Kardashian er stadig sammen med Tristan Thompson snyd?

Indholdsfortegnelse:

Did You Let Slip Khloé Kardashian er stadig sammen med Tristan Thompson snyd?
Did You Let Slip Khloé Kardashian er stadig sammen med Tristan Thompson snyd?
Anonim

De sociale medier spekulerer i, at Khloe Kardashian stadig er sammen med sin utro baby-far Tristan Thompson.

The Good American CEO fandt sig selv sammenflettet med sin søster Kims igangværende skilsmissedrama med Kanye West i går. Ye udsendte et vredt skænderi over sin fremmedgjorte realitystjernekone for at forhindre ham i at deltage i datteren Chicagos 4-års fødselsdag. Mens han slog ud mod Kim, nævnte rapperen tilfældigvis, at Tristan Thompson også var inviteret til festen.

Kanye påstod, at han ringede til Tristan Thompson for at få hjælp

West fremsatte påstandene, da han kørte rundt i byen, tilsyneladende på jagt efter festen."Jeg ringede til Kim og sendte en sms til barnepige. Jeg t alte i telefonen med Tristan [Thompson], spurgte han Khloe [Kardashian]. Ingen vil give mig adressen til min datters fødselsdag lige nu, og det vil indprente i hendes sind, at jeg ikke var der for hende."

Hele min tidsplan er baseret på, at jeg kan tage mine børn i skole, at jeg er der for dem og sørger for, at jeg er i deres liv.

Kanye takkede senere Travis Scott for at hjælpe ham

Men i en video, der blev lagt ud på Atiana de la Hoyas Instagram-konto, kunne steddatteren til Kourtney Kardashians forlovede Travis Barker - Kanye ses deltage i festen. Kanye takkede senere svigerinde Kylie Jenners kæreste Travis Scott for at hjælpe ham med invitationen. Fans kunne dog ikke komme uden om, at Kanye var nødt til at ringe til Tristan Thompson for at få hjælp. Selvom Thompson deler datteren True, 3, med eksen Khloe.

Fans tror, at Khloe og Tristan stadig er sammen

"Det faktum, at Ye fandt ud af sit eget barns fødselsdagsfest fra Tristan Thompson…" skrev en person online.

"Kan ikke tro, at de inviterede tristan, der har været utro mod khloe som en million gange og ikke kanye," tilføjede et sekund.

"Laver du sjov med mig, Tristan er der. Hvorfor? Khloe er ved at miste min respekt," kommenterede en tredje.

"Så dybest set bekræfter han, hvad vi allerede vidste…Tristan kommer ingen vegne," lød en fjerde.

Tristan Thompson blev far til en søn med en fitnessmodel

Khloé Kardashian og Tristan Thompson til hans fødselsdagsfest
Khloé Kardashian og Tristan Thompson til hans fødselsdagsfest

En faderskabstest viste, at Thompson var far til en søn med fitnessmodellen Maralee Nichols. Sacramento Kings-angriberen var angiveligt stadig i et forhold med Khloe Kardashian på det tidspunkt.

Maralee Nichols kigger sig over skulderen og Tristan Thompson i basketballtrøje
Maralee Nichols kigger sig over skulderen og Tristan Thompson i basketballtrøje

"I dag afslører faderskabstestresultater, at jeg blev far til et barn med Maralee Nichols. Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger. Nu hvor faderskabet er blevet fastslået, ser jeg frem til at opdrage vores søn i mindelighed," skrev Tristan i en Instagram-indlæg sent på aftenen.

Han fortsatte: "Jeg undskylder oprigtigt til alle, jeg har såret eller skuffet under denne prøvelse både offentligt og privat."

Tristan Thompson Maralee Nichols
Tristan Thompson Maralee Nichols

Tristan, der også er far til Prince, 4, med sin ekskæreste Jordyn Craig, undskyldte også offentligt til Khloe Kardashian.

Han skrev: "Khloe, du fortjener ikke dette. Du fortjener ikke den hjertesorg og ydmygelse, jeg har forårsaget dig. Du fortjener ikke den måde, jeg har behandlet dig på gennem årene. Mine handlinger har bestemt ikke stemt overens med den måde, jeg ser dig på. Jeg har den største respekt og kærlighed til dig. Uanset hvad du måtte mene. Igen, jeg er så utrolig ked af det," lød hans udtalelse.

Anbefalede: