Angelina Jolie sender stadig gaver til eks. Billy Bob Thorntons søn

Indholdsfortegnelse:

Angelina Jolie sender stadig gaver til eks. Billy Bob Thorntons søn
Angelina Jolie sender stadig gaver til eks. Billy Bob Thorntons søn
Anonim

Billy Bob Thorntons søn Harry Thornton har afsløret, at hans eks-stedmor Angelina Jolie stadig sender ham gaver hver ferie.

Han afslørede også, at selvom de ikke taler hver dag, fortsætter de med at holde kontakten, og at Jolie er gift med sin far, er et øjeblik i hans barndom, som han ser tilbage på med glæde.

Harry udt alte, at Angelina "Sender mig stadig julegaver hvert år"

Det berømte afkom fort alte Entertainment Tonight "Den dag i dag sender hun mig stadig julegaver hvert år og sådan noget. Jeg taler ikke med hende i telefon hver dag, men nu og da taler vi."

Harry fortsatte: "Hun var så sej. Hun tog os med på camping hver uge, og hun lejede ligesom en autocamper en gang, og vi tog på en hel campingtur."

“Hun var bare så sjov for os, da vi var yngre. Hun var ligesom meget sjov."

27-årige Harry er nu i gang med en karriere i rampelyset, da han har tilmeldt sig E! 's realityserie 'Relatively Famous: Ranch Rules.'

I tv-showet vil Harry få selskab af en cast af andre berømte afkom, herunder David Hasslehoffs datter Taylor og Shaquille O'Neals søn Myles, hvor de vil bytte glitter og glamour i deres privilegerede liv ud med en nydelse -slidt arbejde med at arbejde – og bo – på en ranch.

Harry vil medvirke i et show, hvis forgænger kickstartede Kourtney Kardashians karriere

De vil følge i Kourtney Kardashians fodspor, som optrådte i seriens forgængerserie 'Filthy Rich: Cattle Drive'.

Angelina og Billy Bob var gift i to år, efter de stak af i Las Vegas i 2000. Ceremonien var langt fra almindelig – Jolie valgte at bære jeans til brylluppet, og parret sagde "I do" med et hætteglas med hinandens blod om halsen.

Hvad mere er, Billy Bob var faktisk blevet forlovet med skuespillerinden Laura Dern på tidspunktet for hans og Jolies forening.

Selv om parret snart gik fra hinanden, insisterede Angelina på, at deres brud havde været mindeligt. "Han er en rigtig god mand… Han er hysterisk - vi havde mange grin. … Hvad gik g alt, eller ikke engang g alt, men hvad der ikke var meningen, da han fokuserede på sin musik, og jeg ovenpå læste."

"Jeg gennemgik en forandring i mit liv og begyndte at være mere opmærksom på nyhederne og lære om andre lande og blive mere politisk aktiv."

Anbefalede: