Vil Daniel Tosh have børn med sin kone Carly Hallam?

Indholdsfortegnelse:

Vil Daniel Tosh have børn med sin kone Carly Hallam?
Vil Daniel Tosh have børn med sin kone Carly Hallam?
Anonim

Daniel Tosh er en af de mest succesrige komikere, der er kommet ud af 2000'erne, og han har stadig succes den dag i dag. Hans show Tosh.o varede over ti år (indtil det blev aflyst i 2020), hans stand-up-turnéer udsolgte stadioner med billetter, der kostede over 100 dollars pr. Hallam.

Tosh fortsætter med at optræde og bruge sin komedie til filantropi, men hvis man dømmer ham ud fra hans tidligere stand-up-rutiner, kan man forledes til at tro, at Tosh ikke er begejstret for tanken om at blive far. Men de fleste af disse vittigheder blev skrevet før Daniel Tosh var en gift mand. Nu, midt i fyrrerne og lykkeligt gift, ser oddsene ud til at være godt stablet til fordel for, at Tosh får børn. Hans karriere er i orden, hans ægteskab går godt, og med en nettoværdi på 20 millioner dollars ville hans familie være økonomisk sikker. Men vil Daniel Tosh have børn?

6 Daniel Toshs tidligere stand up-rutiner kan være en indikation

Enhver, der er bekendt med Daniel Toshs komedie, ved, at han er notorisk obskøn og berømt for at skubbe konvolutten, nogle gange til det punkt, hvor han kommer i problemer. En tilbagevendende vittighed af Tosh, fra både hans tv-show og hans stand-up, var hans "kærlighed" til abort. Når emnet kommer op, taler Tosh i spøg, men bestemt, om at være pro-choice, og hvordan abort har givet ham mulighed for at nyde ungkarlen. I et afsnit af Tosh. o, sagde Tosh: "Hvorfor har du ikke fået børn endnu, Daniel? Fordi abort er lovligt." Det er dog vigtigt at huske, at Tosh lavede de fleste af disse vittigheder år før han blev gift.

5 Hvorfor har Daniel Tosh ikke allerede fået børn?

Bortset fra den åbenlyse årsag, der er nævnt ovenfor, udsætter Tosh muligvis at få børn, fordi hans kone og han kun har været gift i et par år nu. Det er ikke ualmindeligt, at folk venter et stykke tid efter at være blevet gift med at begynde at få børn, da nogle nygifte par gerne vil nyde deres tid sammen alene, før de automatisk stifter familie. Nogle ægteskabsrådgivere siger, at denne type familieplanlægning er med til at styrke ægteskabet og gør folk til bedre forældre i det lange løb.

4 Vil hans kone have børn?

Mens hun var meget mindre i rampelyset end Tosh, i de få øjeblikke, hvor hun var genstand for opmærksomhed, har Toshs kone Carly Hallam ikke offentligt givet udtryk for, at hun ønsker børn, og hun har heller ikke angivet, om hun og Tosh er prøver. Ingen af dem har fremsat nogen offentlige kommentarer om en graviditet eller familieplanlægning, men det er højst sandsynligt, fordi selvom Tosh er en performer, er han en meget privat person uden for scenen. Hvis parret ønsker børn, vil offentligheden sandsynligvis ikke finde ud af det med det samme.

3 Daniel Toshs generation får færre børn

Tosh blev født i 1975, hvilket gør ham til et yngre medlem af Generation X eller en meget gammel millennial, afhængigt af hvilken skæringsdato du vælger at organisere hver generation. Uanset hvad, så har både Generation X og Millenials sænket fødselsraten og er den første generation i Amerika siden babyboomet i 1950'erne, der fik børn i et langsommere tempo. I øjeblikket har kun 40 % af Xere børn og er enten gift eller bor sammen med en partner, mens mindre end 30 % af partnere har børn. Der er flere grunde til dette, den ene er, at mange millennials er væsentligt mindre økonomisk sikre end andre generationer. Men i betragtning af Toshs 20 millioner dollars, burde det være mindre bekymrende for ham. Men andre faktorer bremser folk i at få børn ud over økonomi. COVID-19-pandemien, klimaforandringer og en intenst voksende bølge af autoritær politik er også almindelige årsager til, at folk genovervejer at få børn.

2 Daniel Toshs angst kan være en faktor

Alle de nævnte årsager ovenfor er nok til, at flere mennesker stopper deres planer om at få et barn, og enhver person med angst kan blive skubbet endnu længere fra ideen, da en angsttilstand kun gør tingene værre. Tosh indrømmer, at han har social angst, og de ubehagelige realiteter i den moderne verden kan være nok til at skubbe ham endnu længere fra at få børn.

1 i konklusion

Vil Daniel Tosh have børn? Svaret synes at være et eftertrykkeligt måske, med et spørgsmålstegn. Tosh og hans kone har helt sikkert alle midler til at stifte familie til deres rådighed. Men parret lever også i en tid og et sted, hvor mange ikke ser fordelene eller det praktiske ved at få et barn, især da ting som miljømæssig eller økonomisk usikkerhed vokser. Hvorvidt Tosh får børn eller ej, er stadig uvist, og spørgsmålet vil forblive ubesvaret indtil den dag, hvor han og hans kone annoncerer deres første graviditet. Under alle omstændigheder er det deres beslutning, ingen andre. Bare fordi du kan få et barn, betyder det ikke, at forældreskabet er det rigtige for dig, og Tosh har det måske på samme måde.

Anbefalede: