SEVENTEENs Woozi dropper utrolig musikvideo til første solo-sang 'Ruby

Indholdsfortegnelse:

SEVENTEENs Woozi dropper utrolig musikvideo til første solo-sang 'Ruby
SEVENTEENs Woozi dropper utrolig musikvideo til første solo-sang 'Ruby
Anonim

Når K-Pop-grupper fortsætter deres stigning i popularitet og bliver et glob alt fænomen, går Woozi fra kraftcenteret SEVENTEEN på fuld damp med sin solokarriere. Den 25-årige har endelig fået sin længe ventede solodebut med udgivelsen af hans sang Ruby og en utrolig musikvideo til start.

The K-Pop Sensation udgav sin første helt engelske sang, Ruby

Den rock-inspirerede sang markerer første gang, Woozi har skrevet tekster udelukkende på engelsk, men sangeren sagde under et interview, at selvom der 'var nogle vanskeligheder', synes han, at teksten 'blev fantastisk' pga. hjælp han fik fra dem omkring ham.

"Jeg føler, at jeg voksede og rykkede et trin op som musiker, mens jeg skabte denne sang, hvilket gør mig meget stolt," sagde Woozi.

Han fortsatte: "Det er en kraftfuld sang med en bred vifte af charme. Det er en sang, der har det magnetiske træk fra det øjeblik, hvor du ser en smuk juvel og øjeblikkeligt bliver betaget."

Fans fyldte sangerens YouTube-side til sangens udgivelse kl. 18.00 KST, og inden for få timer havde den allerede fået over 1 million visninger.

Musikvideoen til Ruby viser Woozi, der rocker en prangende fløjlsrød jakke, der hopper rundt på en scene omgivet af koreanske modeller. Det fængslende klip slutter med, at singer-songwriteren tager til byen på en guitar med en juvelbeklædt guitarrem.

Det ser ud til, at Ruby allerede er et hit, da fans sender den til toppen af hitlisterne

Fans synes, at sangen er en total bop og har døbt den 3. januar som "Ruby Day" på Twitter, hvor udtrykket 'Ruby' havde været populært det meste af dagen. Sangen har allerede været på hitlisten i over 40 lande og ramte nummer 1 i over 10.

Woozi, der fungerede som hovedproducer og komponist af alle SYVTENEN sange, havde drillet udgivelsen af sit første mixtape. Woozi har også skrevet eller komponeret for flere K-popartister som Ailee, I. O. I og Chanyeol.

Sidste år arbejdede sangeren sammen med SEVENTEEN bandmedlem Hoshi på sin nye sang, Spider, som til sidst nåede iTunes Top 10 i 18 forskellige lande.

Fans, der forventede, at sangerens soloværk ville spejle lyden af SEVENTEEN, venter på sig en overraskelse. Woozi har sagt, at han håber, at sangen vil fremhæve en ny side af ham, som andre ikke havde set før, mens han fortsætter med at forblive tro mod sig selv.

"Selv om det er en total transformation fra min side, ville jeg vise, at denne nye side af mig også er fuldstændig mig," sagde han.

Anbefalede: