TWD'-stjernen Norman Reedus rygtes at spille Ghost Rider i MCU'en

Indholdsfortegnelse:

TWD'-stjernen Norman Reedus rygtes at spille Ghost Rider i MCU'en
TWD'-stjernen Norman Reedus rygtes at spille Ghost Rider i MCU'en
Anonim

Når 'The Walking Dead' nærmer sig sin afslutning, er fans overbevist om, at de snart vil komme til at se mere af seriens stjerne Norman Reedus.

Skuespilleren, der er bedst kendt for at spille Daryl Dixon i AMC-overlevelses-zombie-dramaet, vil gentage rollen i en allerede bekræftet spin-off sammen med Melissa McBride, der portrætterer Carol Peletier.

Det ser dog ud til, at Reedus snart kan blive castet i en anden franchise, da MCU aficionados tror, han er i kø til at spille rollen som en velkendt superhelt fra helvede.

Norman Reedus kan lide fan-tweets, der opfordrer Marvel til at caste ham som Ghost Rider

Reedus har for nylig sat gang i rygterne om, at han muligvis bliver castet til at spille Ghost Rider. Ligesom karakteren er skuespilleren en motorcykelentusiast i det virkelige liv og ser ud til at støtte en fankampagne for Marvel for at vælge ham til rollen.

Skuespilleren favoriserede et par tweets fra fans, der opfordrede Marvel til at caste ham som den overnaturlige superhelt. Studiet skal annoncere, at det har fundet den nye inkarnation af karakteren, tidligere spillet af Nicolas Cage i filmen 'Ghost Rider' fra 2007 og Diego Luna i 'Agents of S. H. I. E. L. D.'.

"Det eneste navn, jeg vil høre for GhostRider, er Norman Reedus," lyder en fans tweet, som skuespilleren kunne lide, efter at det blev afsløret, at Marvel har fundet den perfekte skuespiller til rollen.

Den 26. december blev det afsløret, at en skuespiller (som ikke er Keanu Reeves) vil blive annonceret til at påtage sig rollen snart.

Insider Charles Murphy (grundlægger af Murphy's Multiverse) "siger, at Marvel har valgt en skuespiller til Ghost Rider (og det er ikke Keanu), og at hvis aftalen er afsluttet, er han tilfreds med deres valg," lyder et tweet.

Reedus vil bestemt gerne spille Ghost Rider

Marvel ser dog ud til at være meget stille med hensyn til, hvem denne skuespiller kan være. Spiller Reedus spillet og prøver at gøre Marvel opmærksom på sin interesse, eller trollinger han fans, da han allerede er blevet castet til rollen? Fandomen må vente og se.

På hans side har Reedus aldrig været genert over sin passion for helvedesild-karakteren.

"Ghost Rider-samtalen har været på vej i årevis, og ja, bed dem om at sætte mig ind i den," fort alte Reedus til 'Comic Book' i et interview i juli.

"Jeg vil spille Ghost Rider."

Optrådte først i 'Marvel Spotlight' 5 i 1972, den første gentagelse af karakteren, stuntmotorcyklisten Johnny Blaze, sælger sin sjæl til Satan (senere afsløret at være ærkedæmonen Mephisto) for at redde sin fars liv. Som et resultat bliver hans kød fortæret af ild for at afsløre et flammende kranium om natten, eller når han er tæt på det onde.

Anbefalede: