Terminator' Star Summer Glau gik helt væk fra kortet

Indholdsfortegnelse:

Terminator' Star Summer Glau gik helt væk fra kortet
Terminator' Star Summer Glau gik helt væk fra kortet
Anonim

Filmfranchiser, der springer over på den lille skærm, er noget, der bliver langt mere udbredt i denne tid, da Marvel og Star Wars har skabt bølger med deres tilbud på Disney+. Med tiden kunne vi se flere af disse franchises gøre det samme i et forsøg på at tjene penge hos fansene.

I løbet af 2000'erne var Terminator-serien på forkant og ledte efter tv-succes. Summer Glau brugte sin tid i franchisen til at komme i gang som skuespillerinde, men hun forsvandt tilsyneladende.

Lad os tage et kig på Summer Glau og se, hvor hun er nu.

Summer Glau havde succes med at optræde

Som en skuespillerinde med masser af film- og tv-skuespilerfaring, var Summer Glau i stand til at finde succes i skuespil takket være at lægge arbejdet ind og gribe de rigtige muligheder. Hun var aldrig en stjerne fra A-listen, men dette forhindrede ikke Glau i at lande i nogle bemærkelsesværdige projekter, der hjalp hende med at finde fans over tid.

På det store lærred var skuespillerinden i stand til at få roller i projekter som Sleepover, Serenity og Superman/Batman: Apocalypse. Forbløffende nok så det DC-projekt, hun deltog i, at hun udt alte Supergirl, hvilket måtte have føltes fantastisk for skuespillerinden.

Glaus tv-arbejde var en smule mere imponerende end hendes filmarbejde. Skuespillerinden havde chancen for at arbejde på projekter som Angel, Firefly, Cold Case, CSI, The Big Bang Theory, Dollhouse, Chuck, Grey's Anatomy og Arrow. Uanset hvordan du skærer det op, er det en imponerende liste over kreditter.

Selvfølgelig vil mange mennesker bedst kende Glau fra hendes arbejde med Terminator: The Sarah Connor Chronicles.

She Was Great On 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles'

I lige nord for 30 afsnit var Summer Glau en fremhævet performer på Terminator: The Sarah Connor Chronicles, som ramte den lille skærm tilbage i 2008 med en masse hype bag sig. Det var det næste indlæg i den elskede Terminator-franchise, og det kunne også prale af et talentfuldt cast.

Med Lena Headey, Brian Austin Green og Summer Glau i hovedrollerne havde denne serie meget at gøre. Glau ville, på trods af sine forbehold, være en fantastisk tilføjelse til showet under produktionen.

"Og det har været fantastisk, du ved, som pige, der spiller en rolle som denne. Jeg leder altid efter roller, der får mig til at føle mig godt tilpas ved at være kvinde, og det er ikke altid let. Men jeg tænker på vores show især er vi så bemyndigede, og vi har en vigtig plads i manuskriptet. Det er virkelig glædeligt som skuespiller," sagde hun i et interview.

På trods af alt, kunne showet kun vare i 2 sæsoner i luften. Mange fans ønskede, at det skulle fortsætte, men det var simpelthen ikke i kortene til showet.

Det er et godt stykke tid siden, at Summer Glau har været med i et stort projekt, og det har fået fans til at blive nysgerrige efter, hvor i verden hun har været, og hvad hun har lavet de seneste år.

Hun tilsyneladende forsvandt

Så, hvor har Summer Glau været, og hvad har hun lavet for nylig? Nå, Glau optræder sjældent, men set ud fra tingene ser det ud til, at skuespillerinden er mere fokuseret på sit familieliv i disse dage i modsætning til at tage del i Hollywood-grinden, en beslutning, som de fleste mennesker fuldt ud forstår.

Ifølge The Teal Mango blev "Glaus første datter født i 2015, og hendes anden datter blev født i 2017. Sommeren begyndte at nedtone hendes skuespillerkarriere efter fødslen af hendes første barn. Nå, hun er tilfreds med hendes familie og koncentrerer sig om dem."

Det er ikke for ofte, at en stjerne vil tage beslutningen om stort set at fokusere på deres familie i stedet for deres karriere, men vi har set store navne som Cameron Diaz gøre nøjagtig det samme. Det er rart at finde succes i Hollywood, men det kommer også med at miste kvalitetstid med de små, mens de vokser op.

Nu nævnte vi, at Glau optræder sjældent, og et kig på hendes IMDb vil vise, at hun ikke har optrådt i noget siden 2019. Før dette havde hun et 3-årigt mellemrum mellem optrædener og webstedet viser, at hun ikke har noget på hånden i den nærmeste fremtid, hvilket kan betyde enten endnu en forlænget pause eller endda en pensionering fra at optræde i film- og tv-projekter.

Summer Glau gjorde et stort indtryk på fans med hendes skuespil, men hun skiftede bane og har ikke set sig tilbage siden.

Anbefalede: