John Mayers berømte ekser: Hvem er den rigeste i 2021?

Indholdsfortegnelse:

John Mayers berømte ekser: Hvem er den rigeste i 2021?
John Mayers berømte ekser: Hvem er den rigeste i 2021?
Anonim

Musikeren John Mayer blev berømt i begyndelsen af 2000'erne med hits som "Your Body Is a Wonderland" og "Waiting on the World to Change". Siden da udgav sangeren otte succesfulde studiealbum, og i dag har han syv Grammy-priser i sit hjem.

I betragtning af at John Mayer ofte skriver om sine ekser, kan man ikke lade være med at spekulere på, hvor godt de klarer sig i dag. Hvis du spekulerer på, hvilken en af sangerindens ekser der er den rigeste i dag - fortsæt med at rulle for at finde ud af det!

10 Scheana Shay har en nettoværdi på 500 tusind USD

Skeana Shay er bedst kendt for at spille hovedrollen i Bravo reality-tv-showet Vanderpump Rules. Scheana Shay og John Mayer blev knyttet til hinanden i april 2009, uanset hvem deres forhold ikke varede længe. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Scheana Shay i øjeblikket til at have en nettoværdi på $500.000.

9 Minka Kelly har en nettoværdi på $5 millioner

Næste på listen er skuespillerinden Minka Kelly, der er bedst kendt for at spille hovedrollen i projekter som Friday Night Lights, Parenthood og Almost Human. Minka Kelly og John Mayer var knyttet til hinanden fra september 2007 til januar 2008. Ifølge Celebrity Net Worth anslås skuespillerinden i øjeblikket at have en nettoværdi på $5 millioner.

8 Vanessa Carlton har en nettoværdi på $10 millioner

Lad os gå videre til musikeren Vanessa Carlton, som datede John Mayer fra marts 2002 til marts 2003. Sangerinden er bedst kendt for sit hit "A Thousand Miles", som blev udgivet i 2002.

I løbet af sin karriere har Carlton udgivet seks albums. Ifølge Celebrity Net Worth anslås skuespillerinden i øjeblikket at have en nettoværdi på $10 millioner.

7 Rhona Mitra har en nettoværdi på $10 millioner

Skuespillerinden Rhona Mitra, der er bedst kendt for at optræde i projekter som Underworld: Rise of the Lycans, Strike Back og The Last Ship er den næste. Skuespillerinden og musikeren blev kortvarigt knyttet til hinanden i 2005. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Rhona Mitra i øjeblikket også at have en nettoværdi på $10 millioner - hvilket betyder, at hun deler sin plads med Vanessa Carlton.

6 Jennifer Love Hewitt har en nettoværdi på $22 millioner

En anden skuespillerinde, der kom på dagens liste, er Jennifer Love Hewitt, der er bedst kendt for at have medvirket i film som I Know What You Did Last Summer, Can't Hardly Wait og Heartbreakers. Jennifer Love Hewitt og John Mayer blev knyttet til hinanden i sommeren 2002. Ifølge Celebrity Net Worth anslås skuespillerinden i øjeblikket at have en nettoværdi på $22 millioner.

5 Jessica Simpson har en nettoværdi på $200 millioner

Lad os gå videre til musikeren Jessica Simpson, som datede John Mayer fra august 2006 til maj 2007, hvor han sluttede tingene med hende ni gange. Sangerinden er bedst kendt for hits som "I Wanna Love You Forever" og "These Boots Are Made for Walkin'". I løbet af sin karriere udgav Simpson syv studiealbum. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Jessica Simpson i øjeblikket at have en nettoværdi på 200 millioner dollars.

4 Jennifer Aniston har en nettoværdi på $300 millioner

Næste på listen er Hollywood-stjernen Jennifer Aniston, der er bedst kendt for at spille hovedrollen i projekter som Friends, The Morning Show og Horrible Bosses.

Skuespillerinden og musikeren datede fra april 2008 til marts 2009, og ligesom de fleste af de kvinder, John Mayer datede - inspirerede hun også en sang. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Jennifer Aniston i øjeblikket at have en nettoværdi på 300 millioner dollars.

3 Katy Perry har en nettoværdi på $330 millioner

Sangeren Katy Perry åbner op for top tre på dagens liste, som er bedst kendt for hits som "California Gurls" og "Roar". I løbet af sin karriere udgav sangerinden seks succesrige studiealbum. Katy Perry og John Mayer daterede fra juni 2012 til juli 2015. Ifølge Celebrity Net Worth anslås sangerinden i øjeblikket at have en nettoværdi på $330 millioner.

2 Taylor Swift har en nettoværdi på $400 millioner

Den andenplads på dagens liste er musikeren Taylor Swift, som datede John Mayer fra december 2009 til marts 2010, hvor de slog op. Taylor Swift er bedst kendt for hits som "Shake It Off" og "Love Story", og indtil videre har hun udgivet ni succesrige studiealbum. Ifølge Celebrity Net Worth anslås Taylor Swift i øjeblikket at have en nettoværdi på 400 millioner dollars.

1 Kim Kardashian har en nettoværdi på 1,4 milliarder dollar

Og endelig afslutter listen som John Mayers rigeste eks reality-tv-stjernen Kim Kardashian, der er bedst kendt for at spille hovedrollen i Keeping Up with the Kardashians. Kim Kardashian og John Mayer blev kortvarigt knyttet til hinanden i oktober 2010. Ifølge Celebrity Net Worth anslås reality-tv-stjernen i øjeblikket til at have en nettoværdi på 1,4 milliarder dollars.

Anbefalede: