Alle Taylor Swifts berømte ekser, rangeret efter hvor meget fans elskede dem sammen

Indholdsfortegnelse:

Alle Taylor Swifts berømte ekser, rangeret efter hvor meget fans elskede dem sammen
Alle Taylor Swifts berømte ekser, rangeret efter hvor meget fans elskede dem sammen
Anonim

Taylor Swift er kendt for at skrive utrolige kærlighedssange, men det kommer også af at knuse hjerter og tage navne. Denne unge, talentfulde og smukke berømthed vender helt sikkert hovederne i Hollywood, så det giver kun mening, at hun har satset på datingscenen. Selvfølgelig fandt hun ikke 'en' før for nylig, og fans er overbevist om, at Joe Alwyn er kommet for at blive.

T-Swift har imidlertid været bundet til nogle af de mest populære berømtheder derude, og fans var bestemt pladask for mange af disse berømte og yndige par. Så det er tid til at løse det én gang for alle - her er 10 af Taylor Swifts berømte ekser, rangeret efter hvor meget fans forgudede dem.

Opdateret den 21. januar 2022: Det er vanskeligt at få fat i fans meninger, ikke mindst fordi fansens mening altid ændrer sig med tiden. For eksempel kunne Taylor Swift-fans i 2008 ikke fordrage Joe Jonas, efter at han angiveligt slog op med hende i en 27-sekunders voicemail. Men i disse dage har de to forsonet sig, og de er nu gode venner – og fansene elsker det. På bagsiden, mens fans måske engang har været forelsket i Taylor Swift og Jake Gyllenhaal, er det næppe tilfældet længere. Teksterne til "All Too Well" og flere andre sange på Red maler Gyllenhaal i et ret negativt lys, og Taylor Swift-fans er ikke så glade for, hvordan Donnie Darko-skuespilleren behandlede den elskede popdronning. Taylor Swift har nu været kærester med skuespilleren Joe Alwyn i mere end fem år, og hendes fans godkender bestemt forholdet. Nogle tror endda, at de to blev forlovet i januar 2022, selvom det stadig er uvist.

9 John Mayer

Disse to sangere datede kun i et par korte måneder, fra december 2009 til februar 2010. De to samarbejdede om sangen "Half of My Heart", og datede derefter kort efter. Swift var kun 19, og holdt sig ikke tilbage, da hun udgav sangen "Dear John", som indeholdt tekster som: "Dear John, I see it all, now it was wrong / Synes du ikke nineteen er for ung / At blive spillet af dine mørke snoede spil, da jeg elskede dig så?"

Mayer og Swift har aldrig rigtig klikket for fans, og deres klæbrige brud efterlod bestemt en sur smag i næsten alles mund. Denne berømte eks har lavet en god sang, men det var det hele.

8 Lucas Till

Denne unge hjerteknuser spillede hovedrollen over for Swift i hendes berømte musikvideo, "You Belong With Me". De datede kort i 2009 efter det, men sagde op, efter de besluttede, at de var bedre som venner.

Till blev citeret for at sige, at de er gode venner, og det er den eneste grund til, at det ikke lykkedes. Denne musikvideo smelter stadig alles hjerter, og de var bestemt søde sammen – men fans var aldrig for knyttet til dette par og ser ud til at acceptere dem som venner.

7 Conor Kennedy

Swift var knyttet til barnebarnet af Robert F. Kennedy tilbage i 2012, hvor de datede hele sommeren. De to tilbragte meget tid sammen i Massachusetts, men tilsyneladende var Kennedy-familien ikke begejstret for forholdet.

Sangen "Begin Again" handler tilsyneladende om deres sommerromance, og det er bare ret fedt, at Swift datede en fra Kennedy-familien. De vil helt sikkert blive husket, men han er ikke en af alle tiders fanfavoritter.

6 Calvin Harris

Disse to datede i lidt over et år, hvilket gjorde det til Swifts længste forhold på det tidspunkt. Denne skotske DJ mødte Swift ved Elle Style Awards i 2015, og de slog til med det samme.

Opbruddet virkede gensidigt, men det blev ret hurtigt surt, efter Swift gik videre. Det blev afsløret, at Swift faktisk skrev Harris' nye hitsang, "This Is What You Came For", og han var ikke særlig glad for afsløringen. Af disse grunde kom fans ret hurtigt over forholdet.

5 Joe Jonas

Disse to datede i et par måneder helt tilbage i 2008, hvor begge disse berømte og kommende kunstnere kun var unge voksne. Deres slyngel er bogstaveligt t alt aldrig død, da fans elsker at mindes om deres stenede ende og knasende interviews.

Selvfølgelig er der ingen, der er en bedre sport ved det end Swift og Jonas selv, og ærligt t alt, det er ret sjovt at se tilbage på det. I 2008 tabte fans sig selv over disse to, men i disse dage er fans glade for at se, at de er venner.

4 Taylor Lautner

Disse to berømte berømtheder datede i et par måneder i slutningen af 2009, efter at de spillede et par i den romantiske komedie Valentinsdag. Fans var alt for begejstrede for, at de delte det samme navn, og Lautner og Swift var begge super populære på det tidspunkt.

Det forlyder, at "Back To December" handler om Twilight-stjernen. I 2009 var dette par praktisk t alt alt, hvad nogen kunne tale om, og det er bestemt sikkert at sige, at fans stod bag det 100%.

3 Jake Gyllenhaal

På det tidspunkt var dette forhold en stor ting i offentligheden. Gyllenhaal var tilsyneladende pladask for Swift, og de datede fra oktober 2010 til januar 2011. Det er endda rygter om, at Gyllenhaal tog hende med på et privatfly på en date!

De blev berømt set i NYC, hvor de drak latte og delte et tørklæde. Men fansens mening om dette forhold har ændret sig markant i de seneste år, især takket være udgivelsen af Red (Taylor's Version) og "All Too Well: The Short Film".

2 Tom Hiddleston

Takket være succesen med MCU var Tom Hiddleston en af de mest populære skuespillere i 2016, og selvom disse to kun var gået sammen i et par måneder, havde fans bestemt deres øjne på dette smukke og yndige par.

Disse to rejste bogstaveligt t alt over hele kloden efter at være blevet taget i at engagere sig i en eller anden PDA ved Met Gala 2016, men det sluttede i september. Alligevel har disse to kun venlige ord til hinanden, og det er ret sødt.

1 Harry Styles

Dette er måske den korteste romantiske udsendelse på listen, men det er bestemt den, som fans ikke kunne holde sig over. Styles og Swift er de største i branchen, og disse to hjerteknusere sammen var for meget at håndtere.

Disse to spadserer rundt i NYC fik alles hjerter til at eksplodere, selvom de kun havde datet kort i slutningen af 2012. Alligevel fik fans "Style" og "Out of the Woods" ud af denne romantik, og den er bestemt stadig giver alle følelser.

Anbefalede: