Henry Cavill ser dapper ud som altid ved siden af sin mor ved 'The Witcher' sæson 2 verdenspremiere

Indholdsfortegnelse:

Henry Cavill ser dapper ud som altid ved siden af sin mor ved 'The Witcher' sæson 2 verdenspremiere
Henry Cavill ser dapper ud som altid ved siden af sin mor ved 'The Witcher' sæson 2 verdenspremiere
Anonim

The Witcher-sæson 2 er næsten her!

Henry Cavill vil blive set gentage sin rolle som Ger alt of Rivia, den sølvhårede monsterjæger fra The Witcher, i Netflix-seriens forventede sæson 2. Skuespilleren deltog premieren på hans show i London den 1. december sammen med medstjernerne Freya Allan, Anya Chalotra, Joey Batey, Basil Eidenbernz og Kim Bodnia blandt mange andre.

Det var en familieaffære for Cavill, der fejrede den store dag med sin mor Marianne ved sin side. Moren og sønnen så utrolige ud som altid, med Man of Steel-skuespilleren, der så lækker ud i et skræddersyet nålestribet jakkesæt. Stjernens mor så elegant ud i en sort pailletteret kjole, da hun stolt stod ved siden af ham.

Henry Cavill At The Witcher Premiere

Ved The Witcher-premieren rød (eller skal vi sige hvidt tæppe?) fik Cavill også selskab af to af sine brødre, da de poserede til paparazzierne sammen. Skuespillerens hund Kal var også med til arrangementet, men måtte desværre blive i bilen hele vejen.

Skuespilleren, der lige har afsluttet optagelserne til efterfølgeren til Enola Holmes, hvor han spiller den excentriske detektiv Sherlock Holmes, delte et glimt af premieren med sine fans. Cavill postede et billede af sig selv fra begivenheden på den røde løber med showets titel i baggrunden.

"Siger alt på dåsen, lige der," skrev skuespilleren med henvisning til "The Witcher" præget på en væg i baggrunden.

Henry Cavills fans kunne ikke stoppe med at rose skuespilleren for, hvor smuk han så ud, og gik så langt som at sammenligne hans røde løber-look med James Bonds, og foreslog, at skuespilleren påtog sig den næste rolle.

"Nu er jeg forvirret. Hvordan kan han ligne Superman og James Bond på samme tid?" en fan spurgte, og en anden skrev: "Superman - Ger alt - Nu har vi brug for Bond!"

Fans, der deltog i premieren og havde mulighed for at se det første afsnit af The Witcher sæson 2, havde gode ting at sige om serien. "At få lov til at se det første afsnit af sæson 2 var en drøm, og det var fantastisk. Jeg er sikker på, at den vil blive elsket, som du var, mens du gik på den røde… Nå, hvidt tæppe i aften!" en bruger delte.

Da journalister spurgte Cavill, hvordan det føltes endelig at overvære showets premiere, var skuespilleren ekstatisk. Cavill afslørede, at han havde arbejdet ekstremt hårdt de sidste par måneder, så det var "fantastisk" endelig at lave noget sjovt.

Anbefalede: