Hvad Tom Bergeron har sagt om 'Dancing With The Stars' siden han blev fyret

Indholdsfortegnelse:

Hvad Tom Bergeron har sagt om 'Dancing With The Stars' siden han blev fyret
Hvad Tom Bergeron har sagt om 'Dancing With The Stars' siden han blev fyret
Anonim

Nyheden om, at Tom Bergeron og Erin Andrews blev fyret fra Dancing With the Stars forud for den 29. sæson af showet, kom som et chok for mange fans, men ikke stjernerne selv. Bergeron har haft meget at sige om dansekonkurrenceserien, siden han blev sluppet som vært. Fra ikke længere at elske showet til at se skrifterne på væggen, var den tidligere vært ikke så overrasket, da han officielt fik støvlen.

Bergeron og Andrews er siden blevet erstattet af en enkelt vært, Tyra Banks, som sluttede sig til serien under COVID-19-pandemien, da showet måtte foretage en masse ændringer på grund af begrænsninger forårsaget af virusudbruddet. Bergeron havde også ting at sige om Banks, som tilfældigvis har de samme initialer som ham.

Dramaet om, at Bergeron og Andrews blev erstattet, overtog Dancing With the Stars-fandomen på sociale medier i et stykke tid, men hvad var det helt præcist, Bergeron havde at sige? Lad os tage et kig og finde ud af det.

6 Han jokede med Tyras initialer

Da det blev annonceret, at Tyra Banks ville erstatte Bergeron og Andrews som værter for Dancing With the Stars, spøgte Bergeron på Twitter om, hvordan han ikke ville få sine "monogramhåndklæder" tilbage fra showet, som Banks har de samme initialer som ham. Fans var naturligvis kede af Bergerons fyring og støttede ham fuldt ud, da han blev sluppet fra serien. De roste den tidligere vært for at have en god sans for humor om alt, når han bare kunne have været ond og grim. Han fortsatte også med at sige på Twitter, at han var taknemmelig for sin tid på showet og for de venskaber, han fik undervejs. Han tilføjede endnu en vittighed og sagde: "Hvad skal jeg nu med alle disse glittermasker?"

5 Han var ikke overrasket over at blive sluppet

Bergeron fort alte Bob Saget på sin Here For You-podcast, at han "agtigt vidste", at hans fyring var på vej. Han fort alte Saget, at der i sommeren 2019 var personaleændringer hos Dancing With the Stars "og de mennesker og jeg så ikke øje til øje om, hvordan man bedst repræsenterede showet." For eksempel, da de kræfter, der blev castet Sean Spicer i showet, var Bergeron ikke glad for det. Han mente, at politiske folk ikke havde nogen plads i showet, fordi han følte, at Dancing With the Stars var "en oase, to timer hver uge" for seere af showet. Bergeron offentliggjorde på Twitter, hvordan han havde det med castingen af Spicer, og han fort alte Saget, at han ikke "troede, det passede godt med producenten eller netværket."

4 Showet, han forlod, var ikke showet, som han elskede

Bergeron sagde også på Here For You-podcasten, at under hans sidste sæson på Dancing With the Stars, "var det lidt tydeligt, at vi slog hovedet." Han sagde også, at "showet, jeg forlod, ikke var det show, jeg elskede." Langtidsseere af showet har bemærket ændringerne i serien og har ikke været tilfredse med dem. For eksempel de overdrevne temaaftener. Temaaftener som "Disney night" plejede at være sjældne, men nu sker de næsten hver uge. Producerne slap også af med fan-favoritten "mest mindeværdige år"-aften, hvor deltagerne delte noget personligt i deres liv, der skete i deres mest mindeværdige år.

3 Han og Erin havde det sjovere at blive fyret end nogen anden

Også ifølge Bergeron på Sagets podcast havde han og hans medvært Andrews "sjokkere at blive fyret end nogen andre." Han sagde, at han "ikke var overrasket over, at det var min sidste sæson, så der var ingen blå periode." Siden han så sin fyring komme, var han ikke så chokeret eller ked af det. Især da showet ikke længere var det show, han elskede, var det nok bedst for ham, at han blev sluppet fra showet. De nye mennesker bag kulisserne på showet ønskede at gå i en ny kreativ retning, og godt, Bergeron har gjort det klart, at han ikke var fan af de nye ændringer, der blev lavet. Han fik sagt sin mening offentligt på Twitter og tog alt, hvad han ville ud af sit omklædningsrum, før han blev fyret.

2 Han vil stadig have, at seerne tuner ind

Bergeron fort alte også Saget på sin Here For You-podcast, at han stadig ønsker, at "folk stadig skal se det og støtte [castet og besætningen] og forstå, at det selvfølgelig er anderledes, men der er stadig meget, meget talentfulde mennesker hvem vil være på dine skærme." Det er tydeligt, at Bergeron stadig tænker vidunderligt om sine medspillere, inklusive de professionelle dansere og dommerne i showet, og det er dejligt at høre. Han sagde også på The Stuttering John Podcast, at han stadig har venner på Dancing With the Stars både på kameraet og bag kulisserne, så han ønsker ikke at sige for mange negative ting om showet. Bergeron sagde endda, at nogle af de professionelle dansere kom til ham, efter at han blev fyret, og fort alte ham, at de ikke var sikre på, om de ville blive med i showet, hvis han ikke ville være med. Han opfordrede dem til at blive i showet, uanset om han blev eller ej.

1 Han har nydt sin fri

Bergeron sagde på The Stuttering John Podcast, at han har "gravet denne tid, og jeg er ganske i stand til at være meget doven." Han sagde, at da nogle af de professionelle dansere udtrykte bekymring over, at han ville forlade showet, fort alte han dem: "Jeg er en gammel fyr. Jeg har tjent mine penge. Jeg er okay, så du skal ikke bekymre dig om mig." Han nævnte også på Sagets podcast, at det sidste nogen vil høre, er en millionær klage. Med sine værtskoncerter på både America's Funniest Home Videos og Dancing With the Stars har værten samlet en hel nettoværdi.

Anbefalede: