Hvorfor tror fans, at Selena Gomez faktisk dater Neymar Jr. og ikke Chris Evans

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor tror fans, at Selena Gomez faktisk dater Neymar Jr. og ikke Chris Evans
Hvorfor tror fans, at Selena Gomez faktisk dater Neymar Jr. og ikke Chris Evans
Anonim

Amerikas kæreste Selena Gomez blev spekuleret i at være kærester med selveste Captain America, Chris Evans. Rygtet startede, da fans lagde mærke til, at Chris var begyndt at følge Selena på Instagram. Dette førte til, at nogle ørneøjede internet-spekulere påpegede, at både Selena og Chris tilsyneladende blev set forlade den samme virksomhed samme dag. Fans fortsatte med at give træk til teorierne, da billederne fik det til at virke som om både Selena og Chris forlod det samme sted hver for sig for at undgå at blive fotograferet sammen.

Den tidligere Disney-stjerne er dog igen blevet sat i forbindelse med fodboldstjernen Neymar Jr. Ifølge Deuxmoi dater Selena en atlet. Outlet præciserede, at han ikke var JB, hvilket fans antager står for Jimmy Butler. Insideren afslørede også, at Selenas kæreste er brasiliansk, og at hun var knyttet til ham før, hvilket var bekræftelsen for internetbrugere på, at den mystiske atlet i virkeligheden var Neymar. Her er grunden til, at fans tror, at Look At Her Now-sangeren faktisk dater den berømte fodboldspiller.

Selena Gomez og Neymar Jr. blev set på samme hotel

I 2016 var der rygter om, at Selena betog en superstjerne-fodboldspiller. Popsangeren blev set forlade Midtown NYC hotel omkring samme tid som fodboldproffen Neymar. På det tidspunkt trådte den 24-årige FC Barcelona-kaptajn ud omgivet af sin bodyguard. Bare fem minutter senere gik Selena ud af det samme sted.

Ifølge Entertainment Tonight forlod Hands to Myself-sangeren gennem sidedøren iført en kjole med blomsterprint og solbriller, mens han nippede til Starbucks. På det tidspunkt fort alte en kilde til ET, at duoen mødtes første gang i 2016. De to hang ud senere på aftenen på Up & Down natklub i New York City. Dengang delte Neymar en Snapchat med Selenas ven Joe Jonas, som også var sangerens åbningsakt på turnéen.

Det var ikke klart, om tidspunktet for hoteludgangen var en tilfældighed, eller om disse to stjerner forsøgte at holde deres spirende romantik skjult. Da Neymar er den eneste brasilianske stjerne, hun tidligere har været knyttet til, er fans sikre på, at der er en stor chance for, at Selena dater fodboldspilleren.

Oprindelsen af Selena Gomez og Chris Evans' datingrygter

Nu er fans sandsynligvis klar over, at fans begyndte at manifestere et forhold mellem Selena og Chris Evans den 1. oktober 2021, og de er ikke stoppet siden. Mod slutningen af oktober postede Captain America: The First Avenger-skuespilleren et klip af ham selv spille klaver til sine Instagram-historier og undertekster videoen "rainy day-aktiviteter."

Ved første øjekast var intet spændende ved Captain America, der spillede klaver, bortset fra, selvfølgelig, at han er fantastisk til det. Men hvis folk ser godt efter, er der en mystisk afspejling af en brunette person i venstre hjørne af videoen. En refleksion giver mening, fordi der er en mulighed for, at en anden filmede videoen, mens han spillede, men betyder det, at det var Selena? Internettet mente, at afspejlingen faktisk var fra Wizards of Waverly Place-skuespillerinden.

Chris fandt ud af, at folk antog, at der var en afspejling af Selena på hans klaver, og han reagerede ved at slette historien. Den 1. oktober begyndte fans at spekulere i, at Chris og Selena var hemmeligt kærester baseret på flere beviser.

Beviset for Selena Gomez og Chris Evans' påståede forhold var falsk

Først og fremmest påpegede fans, at Chris havde fulgt Selena på Instagram, selvom han følger en håndfuld mennesker. Så dukkede en video op igen fra 2015, hvor Selena kaldte Chris for hendes celebrity crush. Nogle mennesker photoshoppede derefter billeder af Selena og Chris for at få det til at se ud, som om de gik i det samme studie på samme tid og havde en date på en restaurant.

Twitter-brugere delte også billeder, der viser Chris og Selena gå tur med skuespillerindens hunde. Photoshoppingen gik så vidt, at fans oprettede kvitteringer for en påstået samtale, hvor Selenas bedstemor skrev om Chris: "Mit kommende svigerbarn."

Nogen redigerede også et billede, der fik det til at se ud som om Selena fulgte Chris tilbage på Instagram. Da nyheden først brød ud, ønskede fans, at rygterne var sande, og en person kommenterede på Twitter: "Jeg vil have Selena Gomez til at finde den rigtige mand. Chris Evans ser ud til at være fyren. Han har en meget lignende personlighed som hende. Begge dele er virkelig søde mennesker."

Tusindvis af mennesker tweetede også til støtte for forholdet. Selvom beviserne blev afvist som falske, manifesterede fans stadig forholdet og ledte efter flere beviser, der bandt Selena til Chris.

Er Neymar Jr. dating med den brasilianske influencer Bruna Biancardi?

Ifølge The Sun dater Neymar angiveligt influenceren og den brasilianske skønhed Bruna Biancardi. Rygterne om deres romantik blev udløst, efter at hun angiveligt var til stede ved Neymars nytårsfest i Rio de Janeiro. Selvom ingen af dem har bekræftet rygterne, er kun én ting sandt: Neymar har en ny kæreste.

Anbefalede: