Hawkeye': Jeremy Renner "Aldrig ville være 50 og spille en karakter i strømpebukser"

Indholdsfortegnelse:

Hawkeye': Jeremy Renner "Aldrig ville være 50 og spille en karakter i strømpebukser"
Hawkeye': Jeremy Renner "Aldrig ville være 50 og spille en karakter i strømpebukser"
Anonim

Vi er en dag væk fra premieren på Hawkeye, den nyeste Disney+ miniserie fra Marvel Studios, som fokuserer på Clint Barton alias Hawkeye og hans mentee Kate Bishop (Hailee Steinfeld).

Stjernen i serien, den 50-årige skuespiller Jeremy Renner, der spiller den titulære superhelt-uden-kræfter, sluttede sig til værten Jimmy Fallon på The Tonight Show for at diskutere sin rolle i den nye seksdelte serie. Renner delte sine første tanker om at blive en superhelt i MCU for over ti år siden, og hvordan det var fantastisk at have sin egen serie, fordi fans nu kunne bruge mere tid med hans karakter.

Han ville aldrig spille en superhelt i strømpebukser på 50

Jeremy Renner afslørede i interviewet, at der var samtaler om, at Clint Barton oprindeligt fik sin egen begrænsede serie, men det var 11 år siden. "Jeg kan huske, en af mine første tanker. Det er ligesom 2010, 2011," sagde Renner.

Skuespilleren delte, at han ikke ønskede at spille en karakter, der bar strømpebukser, da han fyldte 50. "Jeg siger, 'jeg vil ikke være 50 i strømpebukser!'", indrømmede skuespilleren.

"Her er jeg, 50 i tights!" jokede Renner med henvisning til hans tilbagevendende rolle i MCU og nu i Disney+-serien. Skuespilleren fra Kingstowns borgmester fort alte, at han tidligere troede, at ingen ønskede at se ham spille en superhelt, der bar strømpebukser, da han var 50 år gammel, men det viser sig, at de virkelig gør det.

Fallon spurgte også Renner om flere rygter omkring Hawkeye, inklusive et, der spekulerede over Yelena Belovas (Florence Pugh) rolle i serien. Under en post-kreditscene i filmen Black Widow ses Pughs karakter besøge sin søsters grav, da hun bliver grebet af Contessa Valentina Allegra de la Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), som vi så i Falcon and the Winter Soldier.

Contessa giver Yelena et billede af sit næste mål, og omtaler ham som manden, der er ansvarlig for hendes søster Natasjas død. Yelenas historiebue i Hawkeye blev drillet i den scene, og fans har spekuleret på, om Pugh vil komme til Disney+-serien.

Da Fallon spurgte Renner om Florences rolle, sagde skuespilleren tvivlsomt: "Hvem?" vende det døve øre til spørgsmålet. Han diskuterede dog Broadway-musicalen med Avengers-tema, som fans vil se et glimt af i Hawkeye, som han afslørede kunne have haft flere numre med MCU-tema.

Hawkeye er indstillet til at have premiere på sine to første afsnit den 24. november på Disney+.

Anbefalede: