Hvor meget fik Jeremy Renner bet alt for sin rolle som Hawkeye i 'Avengers: Endgame'?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget fik Jeremy Renner bet alt for sin rolle som Hawkeye i 'Avengers: Endgame'?
Hvor meget fik Jeremy Renner bet alt for sin rolle som Hawkeye i 'Avengers: Endgame'?
Anonim

Mens han ikke var det bedst bet alte rollebesætningsmedlem i Endgame, tjente Jeremy Renner stadig en formue på sin rolle som Hawkeye i Marvel franchisen, der som helhed har indtjente over 9 milliarder dollars ved billetkontoret verden over. Når man tager det i betragtning, er det ingen overraskelse, hvorfor filmstudiet var villig til at betale de store penge for sine stjerner.

Mens Robert Downey Jr. utvivlsomt var den største indtjener, og tog i alt $75 millioner hjem for sin rolle som Iron Man, tjente Renner en brøkdel af det - men beløbet var stadig højere end nogle af hans andre projekter. -Avengers.

Så hvor meget har skuespilleren tjent på at spille Endgame, og steg hans løn for den sidste rate?

jeremy renner avengers
jeremy renner avengers

Hvor meget tjente Jeremy Renner i 'Endgame'?

I Endgame menes Renner at have tjent hele $15 millioner - det højeste beløb, han har modtaget for nogen rolle, han har spillet til dato.

Den 50-årige, der første gang fik sin debut som Hawkeye i 2011's Thor, er helt sikkert nået langt - især når man tænker på, hvor meget mere en fremtrædende karakter han senere blev i Marvel Cinematic Universe.

Da han skrev under på The Avengers fra 2012, tjente Renner angiveligt 3 millioner dollars for filmen med Scarlett Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo og Downey i hovedrollerne.

Efter filmens udgivelse fort alte Hollywood-stjernen til The Los Angeles Times, at han ikke var så tilfreds med instruktøren Joss Whedons beslutning om at klippe ham ud af næsten hele filmen, som han forklarede ikke var, hvad han oprindeligt havde underskrevet op til.

“I slutningen af dagen, 90 % af filmen, er jeg ikke den karakter, jeg har skrevet under på for at spille. Jeg er bogstaveligt t alt derinde i to minutter, og så pludselig… sagde Renner.

Da han blev spurgt, hvilken version han foretrak at spille, sagde han: "Jeg foretrækker den gode, for hvis vi går til den onde del, eller hypnotiseres eller hvad pokker du nu vil kalde det, er det en slags ledig stilling. Ikke engang en dårlig fyr, for der er ikke rigtig en bevidsthed om ham."

I The Avengers vil fans huske, hvordan Hawkeye er sat under Lokis fortryllelse og fået til at udføre skurkens onde arbejde, hvilket angiveligt ikke var den måde, tingene blev forklaret på under kontraktlige forhandlinger om hans del i det actionfyldte svirp.

Alligevel indbragte det ham en kølig løn på 3 millioner dollars, så der er kun så meget, man kan klage over, før man indser, at de stadig tjente mange penge på projektet.

Hans løn fortsatte med at stige med hver ny rate, og selvom ikke hele hans indtjening er blevet offentliggjort, siges det, at Renner for Avengers: Age of Ultron tjente en stor 6,1 millioner dollars.

Selvom det heller ikke er blevet nævnt, hvor meget han tog med hjem til Infinity War, siger kilder, at tallene ville have været i samme boldgade som det, han tog med hjem til Endgame, hvilket meget muligt kunne betyde, at Renner var $30 millioner rigere, efter at det todelte svirp havde afsluttet produktionen.

Når han t alte om sin tid med at filme to film ryg mod ryg, fort alte han Cinema Blend: Da vi optog det, optog vi frem og tilbage mellem filmene. Jeg kan huske, at jeg skød med min familie, lærte min datter at skyde pil og bue, og jeg vender mig om, og de er bare væk.

“Og jeg vidste ikke, hvad der skete, det gjorde jeg virkelig ikke. Jeg vidste ikke, hvad der skete i Infinity War, og alle blev til støv, det vidste jeg ikke. Så da jeg gjorde det, optog vi scenen, og jeg tænkte bare "Hvor blev de af?" fordi de lige er gået væk. De fort alte mig det ikke."

Senere i år vil Renner medvirke i sin helt egen Disney+-serie med titlen Hawkeye, som vil udforske hans karakter i større dybde - for ikke at nævne, at den også vil fortsætte med at forsyne hans bankkonto med millioner af dollars i fremtiden.

Angiveligt var hans kontrakt for Disney+-projektet udarbejdet, før han havde underskrevet sin aftale om at medvirke i Infinity War og Endgame, så ud fra det, der er blevet sagt, blev begge aftaler slået sammen til én, hvilket er grunden til, at ikke alle Renners lønninger til Avengers-filmene er blevet offentliggjort.

Uanset hvad har faderen dog tjent mindst 50 millioner dollars for sin skildring af Hawkeye, og nu hvor han skal stå i front for sin egen serie, hvis showet skulle klare sig godt, kan Disney+-aftalen potentielt strække sig sig selv i de kommende år, afhængigt af hvor populær den klarer sig på netværket.

Vil du se den kommende serie?

Anbefalede: