Laver Sylvester Stallone stadig film? Alt, hvad 'Rocky'-skuespilleren har været i gang med på det seneste

Indholdsfortegnelse:

Laver Sylvester Stallone stadig film? Alt, hvad 'Rocky'-skuespilleren har været i gang med på det seneste
Laver Sylvester Stallone stadig film? Alt, hvad 'Rocky'-skuespilleren har været i gang med på det seneste
Anonim

Det er ikke at overdrive at hylde Sylvester Stallone som en af de smukkest bet alte, velkendte skuespillere tilbage i 1980'erne og 1990'erne. På det tidspunkt toppede skuespilleren kommercielt med en række kommercielt succesrige franchises, som Rambo og Rocky. Efter et lille fald i 2000'erne fortsatte Stallones succes i 2010'erne med The Expendables-serien.

Stallone er måske 75 år gammel, men det betyder ikke, at han snart viser tegn på at blive langsommere. Skuespilleren er stadig aktiv, og han har et væld af kommende stjerneprojekter i horisonten. For at opsummere det, her er alt, hvad billetskuespilleren har lavet.

8 lancerede Balboa Productions

I 2018 rekrutterede Stallone Braden Aftergood, en executive producer af Hell or High Water, til at lancere Balboa Productions. Selskabet, som åbenbart var opkaldt efter skuespillerens mest ikoniske rolle, skulle lede produktionen af Jack Johnsons biografi, den første afroamerikanske sværvægtsboksemester. Banneret beskyttede også flere kommende projekter af skuespilleren, herunder den seneste del af Rambo-serien sammen med Lionsgate Films.

7 medvirkede i 'Rambo: Last Blood'

Filmen fra 2019, med titlen Rambo: Last Blood, ser Stallone gentage sin ikoniske rolle som den enlige ulv-krigsdyrlæge på jagt efter sin adopterede niece, der er blevet kidnappet af et mexicansk kartel. Desværre fik filmen en uentusiastisk modtagelse fra både kritikere og fans, da den kun havde samlet 91 millioner dollars ud af sit budget på 50 millioner dollars.

"Hele hans sind er blevet omformet, omformet og omdannet i det adrenaliserede, forfærdelige alternative univers kaldet krig. Det er ikke PTSD, men en sult," sagde skuespilleren om hans ikoniske karakter i en sidste blodig gardinopkald.

6 Håndplukkede Derek Wayne Johnson til at instruere '40 Years Of Rocky'

Sidste år valgte Stallone King of the Underdogs-instruktøren, Derek Wayne Johnson, til at lede produktionen af 40 Years of Rocky, en dokumentarfilm centreret omkring skabelsen af den ikoniske bokseserie. Filmen byder på Sylvester Stallone, mens han fortæller og giver indsigt i den kreative proces bag den klassiske film gennem aldrig-før-set optagelser bag kulisserne.

Den oprindelige plan var imidlertid at udgive den berettede dokumentar tilbage i 2016 for at fejre det nøjagtige fire årtiers jubilæum, men den blev forsinket på grund af flere årsager.

5 Sylvester Stallone er fokuseret på sin familie

Med hensyn til sit personlige liv har filmstjernen altid været en familiefar. Stallone har været gift med Jennifer Flavin siden 1994, og de to har budt velkommen til yderligere tre liv til deres familie, foruden to børn fra skuespillerens tidligere forhold.

Forældrebåndet mellem ham og hans børn er så stærkt som nogensinde. Nogle af børnene, inklusive 23-årige Sistine, har endda fulgt deres fars fodspor som kommende skuespillere!

4 vovede sig i stemmeskuespil

Tidligere i år føjede Stallone endnu en imponerende titel til sin stemmeskuespilportefølje. Han gav udtryk for superskurken King Shark i DC's The Suicide Squad, som åbnede for 167 millioner dollars billetkontor ud af sit 185 millioner dollars budget.

Når det er sagt, er dette ikke første eller eneste gang, Stallone nogensinde har givet udtryk for en karakter bag mikrofonen. Sidste år gengav han sin Rambo-stemme til kampvideospillet Mortal Kombat 11 som dets indhold, der kunne downloades. Tilbage i 1998 lagde han også stemme til Corporal Weaver i Antz, som var et massivt kommercielt hit på det tidspunkt.

3 Han gør sig klar til 'The Expendables 4'

Som nævnt har Stallone også nydt endnu en kommerciel succes takket være The Expendables-franchisen, han skabte med David Callaham. Otte år efter, at den sidste Expendables-film blev sendt, er Stallone og hans stjernespækkede medvirkende nu klar til The Expendables 4. Filmen skal udgives i 2022 og fortsætter, hvad den tredje film slap med et par ekstra medvirkende, inklusive Megan Fox og Curtis "50 Cent" Jackson.

2 En efterfølger af 'Creed II' kommer også næste år

År efter den sidste Rocky-film kom på skærmen i 2006, kom Stallone med et helt nyt spin-off. Med titlen Creed følger franchisen Adonis "Donnie" Johnson, søn af den afdøde verdensmester Apollo Creed fra Rocky-universet. De første to film var en massiv kommerciel succes, hvor Stallones ikoniske karakter fungerede som Donnies mentor, og Michael B. Jordan portrætterede den titulære helt.

Desværre, som rapporteret af Vanity Fair, var Creed II hans sidste Rocky-film, da han sender kappen videre til Jordan. Creed III, Jordans debut som instruktør, er planlagt til at blive udgivet i november 2022.

1 'Demolition Man 2' er også under arbejde

En anden succesfuld franchise af skuespilleren, Demolition Man, er også på vej. Som rapporteret af IGN sidste år, afslørede skuespilleren under en Q&A-session på Instagram, at han har arbejdet sammen med studiet for at bringe det 21. århundredes farligste betjent tilbage på skærmen.

"Jeg tror, det kommer," sagde skuespilleren. "Vi arbejder på det lige nu med Warner Brothers, og det ser fantastisk ud, så det burde komme ud. Det kommer til at ske."

Anbefalede: