The Real Reason Taylor Swift og John Mayer brød op

Indholdsfortegnelse:

The Real Reason Taylor Swift og John Mayer brød op
The Real Reason Taylor Swift og John Mayer brød op
Anonim

Vi har alle haft en følelsesladet tid med at lytte til genudgivelsen af Taylor Swifts "Red"-album. Vi har nydt at høre de nye versioner af sangene, inklusive nogle numre, der ikke kom med på det originale album, og selvfølgelig har vi faldet i svime over den 10-minutters version af "All Too Well". Vi elsker og værdsætter, at Taylor Swift skriver om hendes hjertesorg, selvom vi er lykkeligt gift eller har været sammen med den samme person i årevis. Albummet blev udgivet i 2011, og der er gået meget tid siden da, men sangene om at savne nogen og forsøge at komme videre fra et dårligt brud er stadig så relevante.

Selv om brummer har været om Jake Gyllenhaal på det seneste, er der en anden berømthed, som T-Swift havde en kompliceret og dramatisk romantik med. I årevis har vi vidst, at Taylor Swift og John Mayer datede, og at hun skrev sangen "Dear John" om ham. Men vi vil bestemt gerne høre hele historien. Fortsæt med at læse for at finde ud af den virkelige årsag til, at Taylor Swift og John Mayer slog op.

Hvad skete der mellem John Mayer og Taylor Swift?

Da John Mayer svarede Taylor Swift-fans, fordi de har skrevet til ham online efter Taylors nye "Red"-album, er det det perfekte tidspunkt at se tilbage på dette forhold.

Mange fans tror, at aldersforskellen er det, der splittede John Mayer og Taylor Swift, og at dette forårsagede store problemer. Ifølge Distractify var han 32 år gammel, og hun var kun 19 år gammel, da de datede. Det er bestemt et stort hul.

Da en Taylor Swift-fan startede en Reddit-tråd og spurgte "Ved nogen, hvad John Mayer præcis gjorde ved Taylor?" svarene var alle baseret på sangen "Dear John", som er en super trist melodi.

En fan skrev: "Kære John er en uhyggelig præcis skildring af denne type magtubalance." En anden fan sagde, at det ser ud til, at Taylor virkelig kunne lide ham, og at han ikke ville have noget seriøst: "Jeg bliver forledt til at tro, at hun faldt hårdt og hurtigt for ham og begyndte at gå foran sig selv med at forestille sig et seriøst liv sammen… Han begyndte at skælle på hende og spillede varmt og koldt, og hun tog det rigtig hårdt."

Selv om ikke alle har datet en, der er så meget ældre end dem, føles Taylor Swifts smerte over slutningen af dette forhold stadig relateret, og hendes fans kan lide, at hun er så åben i sin musik.

Fans blev overrasket, da John Mayer engang tweetede om den 13. december, som er Taylor Swifts fødselsdag, og derefter slap af med tweetet.

En fan tweetede, at han måske ville have opmærksomhed, og at det var derfor, han gjorde det, og alle syntes, det var forvirrende og mærkeligt.

Taylor Swift skrev "Dear John" om John Mayer

Taylor Swifts fans er enige om, at sangen "Dear John" er en fantastisk melodi om, hvor dårligt hun blev behandlet. Mange tekster skiller sig ud, herunder "Tror du ikke, jeg var for ung til at blive rodet med?" og "Måske er det mig og min blinde optimisme at give skylden/Måske er det dig og dine syge behov for at give kærlighed, så tag den væk."

Taylor Swift er berømt for at skrive sange om sine ekskærester… og aldrig offentligt at sige, hvem hun skrev hver sang om. Så selvom hun ikke siger, at sangen handler om John Mayer, kan fans fortælle, at hun bestemt har skrevet den om ham.

Da han blev interviewet af Rolling Stone, sagde John Mayer, at Taylor aldrig ringede eller sendte ham en e-mail om at skrive en sang om ham, og det lyder som om, at han var chokeret over de tekster, hun skrev.

John Mayer elsker ikke, at han var genstand for denne sang, og han havde en super negativ reaktion. Sangerinden sagde: "Jeg vil sige som sangskriver, at jeg synes, det er en slags billig sangskrivning. Jeg ved, hun er den største ting i verden, og jeg forsøger ikke at sænke nogens skib, men jeg synes, det er at misbruge dit talent at gnide dine hænder sammen og sige: 'Vent, til han får et læs af det her!' Det er bullsh t."

Fans tror, at John Mayer skrev sin sang "Paper Doll" om Taylor Swift, og sangen har nogle hårde tekster i omkvædet, mens hun synger "Was it just too far to fall?/For a little paper doll."

Selv om det er mange år siden, John Mayer og Taylor Swift datedes, synes John Mayer ikke at kunne lide, at hun skriver om sine tidligere forhold.

En kilde fort alte Life & Style, "han er uenig i den måde, Taylor går til at målrette mod ekser i sin musik."

Fans er sikre på, at Taylor Swift vil genudgive sit album Speak Now, hvilket ville betyde et gensyn med "Dear John", så alle er nysgerrige efter at se, hvordan den version vil se ud.

Anbefalede: