Anne Hathaway har angiveligt trøstet Taylor Swift efter sin splittelse fra Jake Gyllenhaal

Indholdsfortegnelse:

Anne Hathaway har angiveligt trøstet Taylor Swift efter sin splittelse fra Jake Gyllenhaal
Anne Hathaway har angiveligt trøstet Taylor Swift efter sin splittelse fra Jake Gyllenhaal
Anonim

Efter Taylor Swifts genudgivelse af Red (Taylor's Version) med All Too Well, et nyt 10 minutter langt nummer, der angiveligt afslører nye detaljer om hendes split fra Jake Gyllenhaal, Swifties har arbejdet hårdt på at afkode de nye tekster. Denne gang er skuespillerinden Anne Hathaway i centrum for teorierne!

Sangen blev oprindeligt udgivet i 2012 som en del af Red, og fans har altid antaget, at albummet var inspireret af Gyllenhaal og Taylors hjertesorg på det tidspunkt. I sin serie af interviews i denne uge bekræftede Swift, at hun skrev en udvidet version af sangen under prøverne i 2011, under Speak Now-turneen, et par måneder efter deres rapporterede split i slutningen af 2010. Selvom fans aldrig har haft mulighed for at lytte til det originale nummer før, besluttede Swift at inkludere det i Red (Taylor's Version), så de kunne lytte til det.

Deux. Discussions-bruger siger, det var Anne Hathaway

I sangen kommer Taylor ind på følgerne af, at hendes forhold sluttede og blev trøstet af en skuespillerinde, da hun græd på et badeværelse. I All Too Well (10 Minute Version) synger Taylor: "Not weeping in a party bathroom / Some actrice asking me what happend, you / That's what happend, you."

Tidligere troede fans, at sangen refererede til Jennifer Aniston, som ifølge Daily News trøstede Swift ved en begivenhed i 2011 og fort alte hende at hun skulle "hænge med."

En insider har afsløret over for sladderkontoen DeuxMoi på Instagram, at det ikke var Aniston, men The Princess Diaries-stjernen Anne Hathaway, der trøstede Taylor Swift.

Kilden delte: "Jeg har det på MEGET MEGET god autoritet, at skuespillerinden All Too Well er Anne Hathaway (som det er blevet spekuleret andre steder, men du kan betragte det som bekræftet)."

De afslørede yderligere, at Hathaway og Gyllenhaal var "venlige", mens de filmede Love & Other Drugs, men hun var klar over hans dating-ry.

"Anne og Jake var venlige nok, mens de filmede Love & Other Drugs, men hun var også klar over, hvor meget en Fboy han kunne være, og da de skulle begynde at presse til filmen og dens udgivelse, var det bare da T & J var på deres højeste/messiest. AH vidste fuldstændig, hvor dødsdømte de var, og troede, at han var sådan en (aubergine-emoji) til at tude med hende i første omgang."

Nogle af Swifts fans har svært ved at tro på, at Hathaway er skuespilleren fra hendes sang, fordi Gyllenhaal og stjernen forbliver nære venner selv i dag. "Anne og Jake er stadig rigtig gode venner, så jeg er ikke sikker på denne fanfic…" skrev en fan i kommentarerne.

Anbefalede: