Dette var Ansel Elgorts største film før 'West Side Story

Indholdsfortegnelse:

Dette var Ansel Elgorts største film før 'West Side Story
Dette var Ansel Elgorts største film før 'West Side Story
Anonim

Skuespilleren Ansel Elgort blev berømt i begyndelsen af 2010'erne takket være sin optræden i storfilm som Carrie, The Divergent Series og The Fault in Our Stars. For nylig medvirkede skuespilleren i den elskede Oscar-nominerede film West Side Story, hvor han også synger.

I dag tager vi et kig på, hvilken af hans film, der endte med at tjene mest på billetkontoret. Fra Baby Driver til The Goldfinch - fortsæt med at scrolle for at finde ud af, hvilken film der tjente over $300 millioner!

10 'West Side Story' tjente 75,7 millioner dollars ved billetkontoret

Den musikalske romantiske dramafilm West Side Story fra 2021 var ikke så vellykket ved billetkontoret, som du måske havde troet. I den spiller Ansel Elgort Tony, og han spiller sammen med Rachel Zegler, Ariana DeBose, David Alvarez, Rita Moreno og Brian d'Arcy James.

West Side Story er en tilpasning af scenemusicalen fra 1957 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,3 på IMDb. Filmen endte med at tjene $75,7 millioner i billetkontoret.

9 'Billionaire Boys Club' - Box Office: $2,7 millioner

Kicking the list off er den biografiske krimi-dramafilm fra 2018 Billionaire Boys Club. I den portrætterer Ansel Elgort Joe Hunt, og han spiller sammen med Taron Egerton, Emma Roberts, Kevin Spacey, Jeremy Irvine og Thomas Cocquerel. Filmen er baseret på den virkelige 1980'er Billionaire Boys Club fra det sydlige Californien, og den har i øjeblikket en vurdering på 5,6 på IMDb. Billionaire Boys Club endte med at indtjene 2,7 millioner dollars ved billetkontoret.

8 'The Goldfinch' - Box Office: $9,9 millioner

Næste på listen er dramafilmen The Goldfinch fra 2019, hvor Ansel Elgort portrætterer Theo Decker. Udover Elgort har filmen også Oakes Fegley, Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Sarah Paulson og Luke Wilson i hovedrollerne. Filmen var baseret på Donna Tartts roman fra 2013 af samme navn, og den har i øjeblikket en rating på 6,3 på IMDb. Guldfinken endte med at tjene 9,9 millioner dollars ved billetkontoret.

7 'Carrie' - Box Office: $84,8 millioner

Den overnaturlige gyserfilm Carrie fra 2013 er den næste. Filmen er en tilpasning af Stephen Kings roman fra 1974 af samme navn, og det er den fjerde film i Carrie-serien. I den spiller Ansel Elgort Tommy Ross, og han spiller sammen med Chloë Grace Moretz, Judy Greer, Portia Doubleday og Julianne Moore. Carrie har i øjeblikket en vurdering på 5,9 på IMDb, og den endte med at indtjene 84,8 millioner dollars ved billetkontoret.

6 'Paper Towns' - Box Office: $85,5 millioner

Næste på listen er det romantiske mystiske komedie-drama fra 2015 Paper Towns. I den portrætterer Ansel Elgort Mason, og han spiller sammen med Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage, Justice Smith og Austin Abrams. Paper Towns er baseret på 2008-romanen af samme navn af John Green, og den har i øjeblikket en 6.3 vurdering på IMDb. Filmen endte med at indtjene 85,5 millioner dollars ved billetkontoret.

5 'The Divergent Series: Allegiant' - Box Office: $179,2 millioner

Åbner top fem på dagens liste er den dystopiske sci-fi-film fra 2016 The Divergent Series: Allegiant - den tredje og sidste del af The Divergent Series. I den spiller Ansel Elgort Caleb, og han spiller sammen med Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels, Miles Teller og Zoë Kravitz. Filmen har i øjeblikket en vurdering på 5,7 på IMDb, og den endte med at tjene $179,2 millioner i billetkontoret.

4 'Baby Driver' - Box Office: $226,9 millioner

Lad os gå videre til actionfilmen Baby Driver fra 2017, hvor Ansel Elgort portrætterer Miles 'Baby'. Udover Elgort har filmen også Kevin Spacey, Lily James, Eiza González, Jon Hamm og Jamie Foxx i hovedrollerne.

Baby Driver følger historien om en flugtchauffør - og den har i øjeblikket en vurdering på 7,6 på IMDb. Filmen endte med at tjene 226,9 millioner dollars ved billetkontoret.

3 'Divergent' - Box Office: $288,9 millioner

Den dystopiske sci-fi-film Divergent fra 2014 åbner op for top tre på dagens liste, det første afsnit i serien. I øjeblikket har Divergent - som følger en verden, hvor mennesker er opdelt i adskilte fraktioner baseret på menneskelige dyder - en vurdering på 6,6 på IMDb. Filmen endte med at tjene 288,9 millioner dollars ved billetkontoret.

2 'The Divergent Series: Insurgent' - Box Office: $297,3 Million

Den andenplads på dagens liste er den dystopiske sci-fi-film fra 2015 The Divergent Series: Insurgent. Filmen er den anden del i The Divergent Series, og den har i øjeblikket en vurdering på 6,2 på IMDb. Filmen endte med at indtjene 297,3 millioner dollars i billetkontoret.

1 'The Fault In Our Stars' - Box Office: $307,2 Million

Romancefilmen The Fault in Our Stars fra 2014 samler listen op på førstepladsen. I den spiller Ansel Elgort Augustus "Gus" Waters, og han spiller sammen med Shailene Woodley, Laura Dern, Sam Trammell, Nat Wolff og Willem Dafoe. The Fault in Our Stars er baseret på John Greens roman fra 2012 af samme navn, og den har i øjeblikket en vurdering på 7,7 på IMDb. Filmen endte med at indtjene 307,2 millioner dollars ved billetkontoret.

Anbefalede: