Fortryder Drake sin tid på 'Degrassi'?

Indholdsfortegnelse:

Fortryder Drake sin tid på 'Degrassi'?
Fortryder Drake sin tid på 'Degrassi'?
Anonim

Drake er blevet en af de største rappere i musikindustrien, men den canadisk-fødte stjerne sad ikke altid komfortabelt på hitlisterne, men medvirkede i en teenage-sæbeopera. Før Drake underviste os alle i 'Toosie Slide' eller rappede om 'God's Plan', spillede han Jimmy Brooks i det canadiske tv-show "Degrassi: The Next Generation".

Drake har haft en pokkers karriere, da han fik sin skuespillerdebut i 2001 på hitshowet og forblev medlem af hovedrollen indtil 2009. Selvom "One Dance"-rapperen begyndte sin karriere på skærmen, det var på tide for Drake at udvide sin horisont og forfølge musikken for altid. Selvom denne beslutning førte til, at han fik støvlen på 'Degrassi', tvivler vi ikke et sekund på, at Drake fortryder noget, eller gør han det?

Jimmy Brooks fortryder ikke

Drake Degrassi
Drake Degrassi

Drake, der er født og opvokset i Toronto, Canada, var berømt, før han overhovedet blev kendt som THE Drake. Stjernen optrådte i et canadisk sæbeopera-stilet show belagt med 'Degrassi: The Next Generation'. Selvom du måske nu kender Drake som en af de største rappere i branchen, voksede mange op med at kende ham blot som Aubrey Graham. Den dengang 15-årige påtog sig rollen som Jimmy Brooks og blev øjeblikkeligt en fanfavorit.

Drake forblev i showet i 8 år, og optrådte sammen med de resterende medlemmer af rollebesætningen, som omfatter en række kendte ansigter såsom Shenae Grimes, Adam Ruggiero og Nina Dobrev! Mens skuespillerens tid på showet sluttede i 2009, ser det ud til, at Drakes afgang ikke var et valg. Ifølge Drake selv fik skuespilleren støvlen efter at have fået et ultimatum. I betragtning af at rapperen havde fokuseret på både skuespil og rap på det tidspunkt, fort alte showets ledere ham, at han var nødt til at vælge mellem en! Det er tydeligt, hvilken rute Drake valgte, og det er sikkert at sige, at han ikke fortryder det.

Drake Degrassi
Drake Degrassi

"Jeg ville bruge en hel dag på sættet og derefter gå i studiet for at lave musik indtil 4 eller 5 om morgenen," sagde Drake. "Jeg sov i mit omklædningsrum og var så foran kameraerne igen kl. 9. Til sidst indså de, at jeg jonglerede med to erhverv og fort alte mig, at jeg var nødt til at vælge". Selvom vi er sikre på, at det ikke var et nemt valg, så nu, var det bestemt det rigtige! Drake er siden blevet et af de største navne i musikbranchen og er nu internation alt anerkendt.

Derudover har stjernen formået at samle en nettoværdi på $180 millioner, ifølge Celebrity Net Worth med en årsløn på næsten $70 millioner. Mens hans 'Degrassi'-dage er dem, han med glæde ser tilbage på, er der ingen sammenligning mellem de to, når det kommer til antallet af nuller, som Drake har akkumuleret i banken, alt sammen takket være hans beslutning om at forfølge musik på fuld tid.

Dette markerede ikke enden på Drakes venskab med hans 'Degrassi'-medspillere! Rapperen er genforenet med dem ved en række lejligheder, inklusiv deres tid med at filme til Drakes "I'm Upset" musikvideo, som havde næsten alle medvirkende fra hans tid i showet til stede. Fans eksploderede af begejstring, da det blev afsløret, at de ville blive genforenet, og videoen skuffede bestemt ikke.

Anbefalede: