Hvem er Charlie Sheens onkel Joe Estevez, og hvorfor er han $5 millioner værd?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Charlie Sheens onkel Joe Estevez, og hvorfor er han $5 millioner værd?
Hvem er Charlie Sheens onkel Joe Estevez, og hvorfor er han $5 millioner værd?
Anonim

Sheen/Estevez-familien er uden tvivl et Hollywood-dynasti, der strækker sig over generationer, og begge deres efternavne er ikoniske på deres betydningsfulde måder. Hvert medlem af familien har bidraget med noget til Hollywoods og filmproduktionens verden, og familien har endda deres eget produktionsselskab. Martin Sheen er et ikonisk navn takket være hans optræden i filmen Apocalypse Now, bredt anset for at være en af de største film, der nogensinde er lavet, og han har siden arbejdet med andre Hollywood-legender som Aaron Sorkin eller Martin Scorsese. Sheens sønner Emilio Estevez og Charlie Sheen har hver især skabt navne for sig selv som skuespil i box-office hits og populære tv-shows, og resten af Estevez/Sheen-klanen klarer sig fint som forfattere, skuespillere, producere og instruktører.

Men en afviger fra familiemærket er Martins yngre bror, Joe. Joe Estevez er Martin Sheens eneste bror og søskende og er Charlie og Emilios eneste onkel. Hans stemme og udseende gør ham til en død ringer for sin bror, og var det ikke for et overskæg, som Joe af og til barberer af for sine skuespillerroller, kunne man næsten ikke skelne de to mænd fra hinanden. Mens Martin Sheen blev berømt takket være sit arbejde med projekter af høj klasse som The West Wing, The Departed og selvfølgelig Apocalypse Now, fandt hans bror Joe en anden vej, hvor han regelmæssigt arbejdede på tv og i schlocky B-film. Det bet alte sig dog, for Charlie Sheens onkel Joe kan kræve en nettoværdi på 5 millioner dollars.

7 Hans arbejde med 'Apocalypse Now'

Estevez samler uden tvivl stadig på rester fra denne film, selvom de nok er sparsomme sammenlignet med hans brors. Estevez var dog stadig medvirkende til at fuldføre produktionen af filmen, som filmelskere vil fortælle dig var en af de værste debakler i Hollywoods historie, kun næst efter produktionen af Jaws eller The Island of Dr. Maurau. Men Estevez, der var en død ringer for sin bror, hjalp med at fuldføre filmen. Filmen byder på voice-over-fortælling fra dens hovedperson, kaptajn Benjamin Willard, som blev leveret af Estevez, fordi Martin Sheen led af helbredsproblemer på det tidspunkt. Joe stod også for Martin på et par langskud.

6 lavet-til-tv-film

Joe Estevez fandt konsekvent arbejde på tv i 1970'erne og 1980'erne. Hans første rolle var som bankrøveren Pretty Boy Floyd i en lavet-til-tv-biografi i 1974. Han spillede også Troy Hatfield i et andet lavet-til-tv-historisk drama, The Hatfields and The Macoys i 1975. Han har også været med i en CBS Schoolbreak Special og havde bitroller i The Invisible Woman and I Married A Centerfold.

5 bit roller i tv-udsendelser

Sammen med flere andre tv-film kan Joe Estevez også ses i afsnit af CHiPs, The Brady Brides, Whiz Kids og Starman. Hans navn er lidt svært at spore, fordi han ikke permanent adopterede brugen af Joe Estevez som sit kunstnernavn før senere i sin karriere. Flere af hans tv-roller er krediteret til forskellige scenenavne, såsom Joseph Estevez, Joseph Sheen, Joe Sheen eller Joseph Phelan.

4 Hvorfor han er en legendarisk B-filmskuespiller

Estevez fandt konsekvent arbejde i undergrunds- og B-filmverdenen, og hans CV er ekstraordinært omfattende i denne afdeling, sammenlignelig med andre B-filmikoner som Bruce Campbell. Titler under hans navn inkluderer Soultaker (1990) Werewolf (1996) og Samurai Cop 2 (2015). Han optrådte også overfor andre B-filmlegender, som den gigantiske chinned Robert Z'Dar. Mange af hans film er direkte til video-udgivelser.

3 'Mystery Science Theatre 3000' hjalp ham med at blive en B-filmlegende

Estevez' film, ligesom de fleste kult-B-film, bliver jævnligt omt alt på film-riffing-shows, websteder og Youtube-kanaler. To af de ovennævnte film, Soultaker og Werewolf, er blevet populære afsnit af showet Mystery Science Theatre 3000, og hjemmesiden Rifftrax, som er vært for alumner fra Mystery Science Theatre 3000, har riffet flere af hans film, herunder Roller Gator og Baby Ghost.

2 Han optræder ofte i svømmeshows for voksne

Nogle af Estevez' mere aktuelle tv-værker har været på Adult Swim-shows, hvor han enten spiller sig selv eller parodierer sin B-film-persona. Han var med i et afsnit af Chris Elliots Adult Swim Show EagleHeart i 2013, da han selv og Tim Heidecker fra Tim og Eric-duoen caster Joe regelmæssigt. Estevez spiller sig selv i Heideckers On Cinema-serie, og han spiller præsident Jason Davidson på hans actionspionagelampe Decker. Han blev også indkaldt som karaktervidne til Tim Heideckers "retssag" i 2015.

1 Hans IMDb-kredit i alt konkurrerer tæt med sin bror Martins

Til dato har Joe Estevez over 300 skuespillerkreditter på sit navn, hvilket er mere end hans bror Martin, som kun har 261 skuespillerkreditter. Men Martins roller var mere ikoniske, og han har 300 kreditter som "at spille sig selv", mens Joe har sølle 30. Under alle omstændigheder ser det ud til, at Joe fandt en måde at leve sundt på og har arbejdet lige så konsekvent som hans bror, bare blandt en anden type publikum end West Wing-fans. Takket være hans arbejde på Apocalypse Now og hans lange liste af projekter på IMDb har han akkumuleret en respektabel nettoværdi på $5 millioner. Selvom han måske ikke er det rigeste medlem af Sheen-dynastiet, er han ikke deres fattigste, og han har altid arbejdet lige så konsekvent som Martin.

Anbefalede: