Er Robin Thickes søn, Julian Fuego, tættere på sin mor, Paula Patton?

Indholdsfortegnelse:

Er Robin Thickes søn, Julian Fuego, tættere på sin mor, Paula Patton?
Er Robin Thickes søn, Julian Fuego, tættere på sin mor, Paula Patton?
Anonim

Mens Robin Thicke er med i et af de hotteste tv-programmer, The Masked Singer, har sangeren fået hænderne fulde mellem showet, hans musik og tre børn derhjemme. Thicke opdrager sine to små døtre Mia og Lola og hans søn Luca med sin forlovede April Love Geary. Familien slutter dog ikke der. Thicke og hans ekskone Paula Patton er medforældre til deres 11-årige søn Julian Fuego. Den ældste søn følger nu i sin fars fodspor for at blive sanger og sangskriver.

Thicke gav sin søn et popstjernenavn. Med hensyn til denne sag giver han stor ære til sin far, skuespilleren Alan Thicke, som døde i 2016. Da han blev spurgt, hvordan han holder sin fars hukommelse i live under et interview med Extra TV, svarede Thicke: "Jeg prøver bare at fortsætte at gå foran med et eksempel for mine børn, efterligne hans karisma og hans venlighed over for alle andre." Der er ingen tvivl om, at han er en meget kærlig far. Ikke desto mindre er han tæt på sin søn Fuego?

Paula Patton og Robin Thicke havde en vanskelig forældremyndighedskamp

Robin Thicke giftede sig med skuespillerinden Paula Patton i 2005. Parret mødtes i 1991, og i 2010 bød familien deres søn Julian Fuego velkommen. Thicke og Patton gik dog fra hinanden i 2014, da Patton søgte skilsmisse.

I 2017 tog forældremyndighedskampen mellem dem to en grim drejning, da familiens barnepige ringede til 911. Politiet blev kaldt til en park i Malibu, da Fuego, der var seks år på det tidspunkt, sad i sin mors bil. Barnepige afslørede, at barnet var bange og nægtede at se sin far til et på forhånd aft alt forældremyndighedsbesøg. Den samme kilde hævdede, at sangerinden overtrådte et tilholdsforbud.

På det tidspunkt anklagede Patton Thicke for fysisk at have misbrugt deres søn Fuego. Sangerinden afviste dog alle beskyldninger om forseelser. På billeder, der blev lagt ud på sociale medier, så det ud til, at Thicke og Fuego havde det fantastisk på stranden og på en båd. På telefonopkaldet til 911 ville Fuego desværre ikke have noget med sin far at gøre.

Hver gang Fuego vidste, at han besøgte sin far, græd han og bad til engle, ifølge barnepige. På trods af den hjerteskærende uro med sin søn, blev Thicke de følgende dage fotograferet sammen med sin kæreste, April, som var 22 år gammel på det tidspunkt. De smilede på trods af den triste hændelse med Fuego.

Sangeren sagde, at han ikke overtrådte tilholdsforbuddet. Thicke hævdede, at han blev på det udpegede sted, som begge parter havde aft alt, mens han ventede på sin søn. Siden da har mange mennesker troet, at sangerinden ikke er så tæt på Fuego som barnets mor.

Paula Pattons rejse til at komme videre fra Robin Thicke

The Perfect Match-stjernen Paula Patton afslører, at hun er gået videre efter sin Robin Thicke-skilsmisse. På spørgsmålet om, hvad hun leder efter i et perfekt match under et interview med Entertainment Tonight, sagde skuespillerinden: "I sidste ende er det denne følelse… Du ved bare, når du møder dem. Jeg tror på kærlighed ved første blik."

Næsten et år siden han officielt blev skilt fra Thicke, bevarede Patton troen. Hun sagde: "Uanset hvad der sker, gør kærlighed ondt, men det føles fantastisk."

Julian Fuego har stedsøskende

Den 12. december 2020 bød Robin Thicke og April Love Geary velkommen til deres tredje barn sammen. April delte nyheden med et hjertevarmende billede af hende og hendes lille dreng på Instagram. Selvom den 26-årige holdt de fleste detaljer skjult, afslørede hun den nyfødtes navn i sin billedtekst og skrev: "Min Luca Patrick, du er så perfekt. Mor og far elsker dig så meget."

Den nye baby slutter sig til storesøstre, Mia, 3 og 2-årige Lola. Luca bliver dog den anden søn af Robin Thicke. Mens sangerinden har fire børn, fødte Paula Patton kun Fuego.

Julian Fuegos forhold til sin far, Robin Thicke

I maj 2021 ramte Thicke den røde løber ved iHeartRadio Music Awards med Fuego. Der afslørede søn og far, at Fuego er hans fars personlige modekonsulent. Det seneste interview viser, hvor tæt deres forhold er, da Fuego smiler meget og indrømmer, at han er stolt af sin fars sans for mode.

Derudover afslørede Thicke, at hans søn var iført et rødt jakkesæt, som han gjorde til et talentshow. Det ser ud til, at Feugo følger sin fars fodspor og har et stort talent for at blive musiker. Efterladt den triste og offentlige hændelse, de havde dengang Fuego var seks år gammel, virker han og hans far temmelig tætte nu.

Julian Fuegos forhold til sin mor, Paula Patton

I 2018 blev mor og søn fanget af medierne, når de gik på gaden. Skuespillerinden så fantastisk ud i en farverig, hvid broderet bluse og stribede bukser med klokkebund, mens hun tilbragte kvalitetstid med Fuego i Malibu, Californien. Patton var ved godt mod midt i nyheden om, at hendes eksmand på det tidspunkt ventede et andet barn med April.

Fuegos mor deler gerne billeder med ham på sin Instagram. Det seneste billede viser dem gå, mens de holder hånd i en fredelig Black Lives Matter-march. Heldigvis er Robin Thicke og Paula Pattons søn Fuego dybt elsket af begge sine forældre.

Anbefalede: