Zoe Kravitz og Channing Tatum fejrer Halloween med kultfilm 'Taxi Driver'-kostumer

Indholdsfortegnelse:

Zoe Kravitz og Channing Tatum fejrer Halloween med kultfilm 'Taxi Driver'-kostumer
Zoe Kravitz og Channing Tatum fejrer Halloween med kultfilm 'Taxi Driver'-kostumer
Anonim

Zoë Kravitz og Channing Tatum har måske lige vundet titlen som "bedst klædte" denne Halloween med deres kostumer inspireret af Taxi Driver.

Instrueret af Martin Scorsese, kultfilmen fra 1976 i hovedrollerne Robert De Niro som PTSD-ramte veteranen Travis Bickle og en dengang 14-årig Jodie Foster som Iris Steensma, en børneprostitueret Travis hjælper med at flygte.

Zoë Kravitz og Channing Tatum som Iris og Travis fra 'Taxi Driver'

Channing Tatum som Travis Bickle og Zoë Kravitz som Iris Steensma til Halloween via Instagram
Channing Tatum som Travis Bickle og Zoë Kravitz som Iris Steensma til Halloween via Instagram

A-lister-parret klædte sig ud som Travis og Iris til Halloween, hvor Kravitz kort vendte tilbage for at poste på Instagram for at dele et billede af dem til hendes historier. Tatum kopierede endda De Niros mohawk-frisure, og resultatet var strålende.

Selvom det ikke umiddelbart var klart, om de to var en genstand eller bare venner, ser det ud til, at det rygtepar bestemt er ved at udforske det romantiske område.

De to blev tættere efter at have arbejdet på en film sammen. Og ikke en hvilken som helst film: Kravitz' debut som instruktør, genrethriller Pussy Island, med Tatum i hovedrollerne som teknologimogulen Slater King og Naomi Ackie som Frida, en cocktailservitrice i Los Angeles, der sniger sig ind i Kings inderkreds kun for at gøre en skræmmende opdagelse.

Det øjeblik, fans indså, at Kravitz og Tatum bestemt var sammen

Efter at være blevet set sammen på flere udflugter rundt om i NYC, bekræftede Kravitz og Tatum på en måde deres romantik i en morsom meningsudveksling, der også involverede hendes far, musikeren Lenny Kravitz.

Tilbage i juli postede Lenny et billede på Instagram, hvor han ser ud til at lave noget tømrerarbejde, mens han viser sine tonede mavemuskler frem.

Legeligt kommenterede Zoë: "Går du til audition for MM3?"

Det blev straks klart, at High Fidelity-skuespillerinden henviste til Tatums Magic Mike, da hun også taggede skuespilleren i sin besked. Som svar sagde Lenny: "Jeg har været klar." I mellemtiden tog det heller ikke lang tid, før Tatum sluttede sig til drillerierne og sagde: "Oh s!! Gør Herrens arbejde ser jeg!! Vil ringe til dig snart for at komme ind i din tidsplan min ven. Hehehe." Det er klart, at Tatum allerede var tæt på Lenny Kravitz dengang.

Samtidig beskrev Tatum også sigende, hvor tæt han er blevet med Zoë, mens de to arbejdede på hendes debut som instruktør, Pussy Island. Interessant nok afslørede skuespilleren, at det var Zoë, der overbeviste ham om at ændre sin modestil.

"Når nogen bare kan komme ud og fortælle mig, at jeg ikke skal have Crocs på, og er så stejlt på det, overbeviste hun mig fuldstændigt, og jeg bruger aldrig Crocs længere," afslørede Tatum.

“Jeg forstår det, men jeg elskede helt Crocs i et varmt sekund, og i ét træk var hun som om, det kan du aldrig gøre igen. Og jeg sagde: 'OK, fint'."

Anbefalede: