Samtaler med venner': Taylor Swift-fans tørster over Joe Alwyns skjorteløse BTS-billede

Indholdsfortegnelse:

Samtaler med venner': Taylor Swift-fans tørster over Joe Alwyns skjorteløse BTS-billede
Samtaler med venner': Taylor Swift-fans tørster over Joe Alwyns skjorteløse BTS-billede
Anonim

Swifties er ved at blive vanvittige! Joe Alwyn har givet sine fans et indblik i sin kommende dramaserie med titlen Conversations With Friends. Den 30-årige engelske skuespiller skal spille hovedrollen som Nick Conway i Hulu-miniserien, som er en tilpasning af den irske forfatter Sally Rooneys debutroman af samme navn.

Alwyn, som også er kendt for at være i et forhold med sangerinden Taylor Swift, postede en karrusel af billeder, der gav fans et indblik i Conversations With Friends-filmsættet. Især ét billede har vakt internettets opmærksomhed - et sort-hvidt billede uden skjorte af stjernen.

Fans Going Gaga over Joe Alwyns Torso

Internettet kan ikke stoppe med at tørste over Taylor Swifts kæreste Joe Alwyns nye skjorteløse billede!

Den engelske skuespiller postede en række billeder, som ser ham hænge ud med sine medspillere og tage en dukkert i havet blandt andre, men ét billede har fanget fans udelt opmærksomhed.

Den ser skuespilleren vende tilbage fra en svømmetur med sin bare overkrop i fuld visning. Alwyn undertekster indlægget "cwf" og deaktiverede hans kommentarer, så hans fans tog til Twitter for at dele deres reaktioner.

"Taylor sagde, at Joe kaster dem en distraktion, jeg har intet forberedt," skrev en bruger til Twitter.

"JOE ALWYN GIDER DU MIG" tilføjet en anden.

"Taylor lyver ikke, når hun siger, at hendes kæreste passer som en dagdrøm," skrev en anden.

"TAYLOR ER EN HELDIG KVINDE FOR DAYMNNNNNNNN!!" et svar læst.

"JEG NÆGTER AT TRO, DETTE ER JOE ALWYN HAR ALDRIG SEET HAM SÅDAN FØR WEEEE" delte en fan.

"jeg har ikke brug for etiketter, alt hvad jeg ved er, at min seksualitet er 98 % kvinder og 2 % buff joe alwyn," væltede en anden.

Yndlingsskuespilleren er ofte blevet set i Irland i det seneste år, siden han har optaget BBC Three-dramaet.

Efter sigende blev han for nylig set i Belfast med Taylor Swift.

Conversations With Friends fortæller historien om to universitetsstuderende i Dublin, som udvikler en uventet forbindelse med et ægtepar. Alwyn og hans medspiller Jemima Kirke portrætterer ægteparret; Nick og Melissa. Skuespillerne Sasha Lane og Alison Oliver spiller på den anden side eleverne Bobbi og Frances.

Det er den anden tilpasning af en Sally Rooney-roman efter den prisvindende Normal People og forventes at udkomme i 2022.

Anbefalede: