Hvordan Travis Scott tjente over $100 millioner på et enkelt år

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Travis Scott tjente over $100 millioner på et enkelt år
Hvordan Travis Scott tjente over $100 millioner på et enkelt år
Anonim

At bryde ind i musikindustrien er så hårdt, som det kan blive, og de kunstnere, der gør det stort, har alle en chance for et helt liv med rigdom og succes. Vi har tidligere set kunstnere som Eminem og Jay-Z erobre rapspillet, og i de seneste år har Travis Scott været et fænomen på hitlisterne.

La Flame skaber overskrifter for stort set alt i sit liv, og hans evne til at generere penge er noget, folk burde være mere opmærksomme på. Ja, han kan piske et nummer til tops, men manden ved, hvordan man tjener millioner uden at tabe en eneste bar.

Lad os se nærmere på, hvordan Travis Scott har været i et voldsomt tempo i retning af at blive milliardær.

Travis Scott er en af de mest populære rappere i verden

Når man ser på rapmusikkens landskab, er der få navne, der virkelig skiller sig ud som Travis Scotts. Travis Scott, der hylder Houston, Texas og bragte sin egen unikke smag til rapspillet, har været en monumental succes, der har været i stand til at dominere Billboard-hitlisterne, mens han er blevet en fast bestanddel i popkulturen.

Det er én ting at gøre det i musik, men det er noget helt andet at blive en legitimt berømt skikkelse i offentligheden. Scotts evne til at blive en af de mest populære mennesker på planeten har gjort underværker for hans musikkarriere og hans bankkonti, og på dette tidspunkt vil alt og alt, hvad han rører ved, modtage et væld af dækning.

Indtil videre har Travis Scott udgivet tre solo-studiealbum, med et fjerde album på vej i den nærmeste fremtid. Han har lavet masser af arbejde med andre kunstnere, herunder flere samarbejdsalbum. Imponerende nok har han haft flere nummer et hits på Hot 100, med masser af andre sange på kort der også.

Simpelt sagt er Scott en maskine bag mikrofonen, og der kommer til at vare et stykke tid, før rapperen begynder at aftage selv det mindste i popularitet. Så længe han bliver ved med at gøre, hvad han gør, vil han forblive et af de største navne inden for musikken.

Alt er kommet frem for rapperen, og han har nettoværdien til at bevise det.

Han har en enorm nettoværdi

Ifølge Celebrity Net Worth sidder Travis Scott i øjeblikket på en nettoværdi på $50 millioner. Det er et væld af penge for enhver at have, men vi tror, at dette kun er den start for Travis Scott.

Mange af de penge, han har tjent på dette tidspunkt, er kommet gennem hans musik og gennem hans evne til at sælge ud af store spillesteder. Stjerner, der står for store festivaler, har mulighed for at lave en mint, og Scotts egen AstroWorld kunne have været meget lukrativ for ham.

Lige så fantastisk musik og turné har været for Scott, er det vigtigt at se på, hvad han har lavet i en verden af anerkendelser. Det viser sig, at manden er en pengemaskine, og han vil tjene penge i en overskuelig fremtid.

Hvordan han tjente sine millioner

Det er ret almindeligt at se populære figurer i underholdning lande enorme støtteaftaler, og nogle stjerner har endda tjent millioner for en enkelt kampagne. Men når du er et af de mest populære navne, får du flere aftaler, og i tilfældet med Travis Scott bet alte disse aftaler med globale mærker ham en præmie.

Ifølge New York Daily News, "Gennem lukrative partnerskaber med mærker som McDonald's, PlayStation, General Mills, Nike og Fortnite, den 28-årige hiphopstjerne (hvis rigtige navn er Jacques Berman Webster II) vil angiveligt indtjene mere end $100 millioner i år."

En af disse aftaler alene var enorm, da New York Daily News bemærker, at "Den virtuelle koncert i Fortnite-videospilsuniverset i april var revolutionerende, og efter sigende indtjente Scott 20 millioner dollars."

Ja, Travis Scott tjente så mange penge på et enkelt år, selvom vi er nødt til at spekulere på, om noget af dette bare var en del af en kontraktaftale, der vil fortsætte med at betale sig gennem årene. Uanset hvornår pengene kommer, er der ingen tvivl om, at det bare er sindssygt at lave 9-cifre bare for at sige, at du støtter en virksomhed.

Fordi hans popularitet stadig er enorm, må du hellere tro på, at Travis Scott vil fortsætte med at tjene dumme beløb gennem påtegninger i en overskuelig fremtid. Med denne hastighed kunne Scott ende i milliardær-rapperklubben og slutte sig til navne som Kanye West og Jay-Z.

Anbefalede: