Elon Musks første kone siger, at han har en 'type' kæreste

Indholdsfortegnelse:

Elon Musks første kone siger, at han har en 'type' kæreste
Elon Musks første kone siger, at han har en 'type' kæreste
Anonim

Det er et stykke tid siden, Elon Musk var en gift mand for første gang. Og siden han skabte så mange overskrifter med sit ægteskab, derefter skilsmisse, så andet ægteskab med Talulah Riley bagefter, for ikke at nævne hans tre år lange forhold med Grimes, glemte offentligheden på en måde hans første eks.

Selv om Justine Musk ikke rigtig har været i overskrifterne, siden hun og Elon gik fra hinanden i 2008, havde hun meget at sige kort efter deres brud. Faktisk skrev hun et helt essay om deres problemfyldte forhold og havde nogle meget specifikke tanker om Elon Musks veninder og hans "type".

Justine Musk siger, at Elon har en 'type'

I Justine Musks essay – hun er tilfældigvis en udgivet forfatter – kaldte hun sig selv en "starterkone". Med det lader hun til at mene, at hun var Elons første forsøg på en kone, og han indså tilsyneladende, at Justine ikke var, hvad han ville.

Justines observationer omfatter det faktum, at Elon altid ønskede, at hun skulle farve sit hår blondt og mere og mere platin.

Så hans ekskone blev overrasket, hævdede hun, da Elon begyndte at date sin anden kone, fordi hun ikke var blond. Alligevel blev Talulah ikke længe efter hun giftede sig med Elon blondere, end Justine siger, hun nogensinde var.

Det er ikke ligefrem en kritik af Riley; Justines tanker inkluderer det faktum, at Elon simpelthen havde en type, som han indså, at han ville have, og enhver kvinde, han var sammen med, skulle passe til den type. I modsætning til, skulle man antage, at han fandt den type til at begynde med.

Elon Musks eks hadede ikke sin kæreste

Men Elon fort alte tilsyneladende også Justine, at han var "alfaen" i deres forhold, selv før han var milliardær, så det er naturligt, at han ville have kontrol over næsten alt, når det kom til hans forhold til Justine og hans efterfølgende partnere.

Desuden, selvom Justine Musk hævdede, at hendes ægteskab med Elon ikke var så fantastisk, og at han muligvis har narret hende til at underskrive et uetisk ægteskab, ser det ud til, at han ikke trådte ud af deres ægteskab. Han gav bare op, da tingene blev svære.

Før Elon giftede sig med Talulah, indrømmede Justine, at hun ikke havde nogen hårde følelser mod den nye kvinde. Hun udt alte endda, at Talulah var "en dejlig, lys og meget ung person og bedre tilpasset min eksmands livsstil og personlighed, end jeg nogensinde har været."

Hvis det lyder som lidt af en udgravning, kan det være det. På det tidspunkt, hvor Justine skrev sit essay for Marie Claire, var hendes skilsmisse blevet afgjort, men pengene var ikke fundet ud endnu.

På det tidspunkt, i 2010, sagde Justine, at retssagen kunne tage op til to år at afgøre. Hendes advokat mente, at der var en måde at bevise, at Elon med vilje havde skjult noget af sin eksisterende formue, så deres "ikke en ægteskabskontrakt"-aftale var mere velsmagende for hans brud.

Fik Justine Musk nogensinde en forlig?

Mens Elon Musk gik videre og mere i rampelyset efter skilsmissen fra Justine, har folk en tendens til at spekulere på, hvad der skete med ekskonen. Interessant nok er det udfordrende at finde information om, hvordan det gik med den kontante side af deres skilsmisse.

En anden interessant pointe? I et stykke fra juli 2010 om sit personlige liv, som han følte sig presset til at skrive på grund af "en uhyggelig fiksering" af journalister, skrev Elon Musk, at hans ekskone var en produktiv blogger, og derfor følte han et behov for at forsvare sig mod usandheder.

Det interessante er, at Justines stykke blev udgivet senere samme år, så det er lidt uklart, hvad Elons store bekymring var, medmindre det var, at Justine ville sige fra, når han ikke ville have hende til det.

I hvert fald specificerede Elons stykke, at han havde bet alt Justines advokatudgifter, siden han selvfølgelig var den rigeste af det tidligere par. Men han fortsatte med at skitsere, at han ikke kun bet alte "alle hendes husholdningsudgifter og alt relateret til børnene", men også sendte Justine 20.000 USD om måneden efter skat.

Elon sagde, at han tilbød Justine 80 millioner dollars, hvilket hun nægtede, i stedet for at bede om en andel i SpaceX og Tesla. Men retten var tilsyneladende enig i, at deres ægteskabsaftale kunne håndhæves, hvilket betyder, at Justine "kun" ville være berettiget til at modtage 20 mio. USD, hvoraf en del tælles med i værdien af familiens hjem og børnebidrag.

Hvad med Grimes? Var denne kæreste Elon Musks 'Type'?

Når vi taler om børnebidrag, er mange fans nysgerrige efter, hvordan tingene vil forløbe med Elon og Grimes, siden Elon for nylig flyttede til en stat, der ville håndhæve grænser for den børnebidrag, han er tvunget til at betale (ikke at han ville ikke betale mere alligevel).

De to er, indtil videre, tilsyneladende på god fod, ifølge Elon. Interessant nok, mens folk altid har sagt, hvor meget Grimes ikke er Elons "type", kan Justine Musk være interesseret i at se, at Grimes kun er blevet blondere og blondere (blandt andre farver), siden hun havde forbindelse med Elon.

Måske er Grimes trods alt blevet til Elon Musks "type" kæreste.

Anbefalede: