Woody Harrelson-fans døber ham 'konge', efter han har slået sin angriber

Indholdsfortegnelse:

Woody Harrelson-fans døber ham 'konge', efter han har slået sin angriber
Woody Harrelson-fans døber ham 'konge', efter han har slået sin angriber
Anonim

The Venom: Let There Be Carnage-skuespilleren kom i skænderi med en fuld mand, der ikke ville stoppe med at tage billeder af ham og hans datter. NBC rapporterede, at ifølge politiet havde en mand, der så ud til at være beruset, taget billeder af Harrelson og hans datter omkring klokken 23.00. Da skuespilleren henvendte sig til manden for at bede ham om at stoppe og slette de billeder, han havde taget, angreb han Harrelson i stedet.

Harrelson hævder, at manden kastede sig mod ham og forsøgte at "gribe om hans nakke", hvilket fik ham til at slå angriberen, i hvad politiet har rapporteret var selvforsvar. Fans roste Zombieland-stjernen for at tage sagen i egne hænder og beskytte sin datter mod deres angriber.

Woody Harrelson slog sin angriber

Den tre gange Oscar-nominerede skuespiller har tre døtre: Deni Montana Harrelson, 28, Zoe Giordano Harrelson, 25 og Makani Ravello Harrelson, 15, som han deler med sin kone Laura Louie. Det er uklart, hvilken datter skuespilleren var sammen med på tidspunktet for skænderiet.

"Endnu en dag, hvor Woody er en absolut konge. Håber han og hans datter har det godt," skrev en fan som svar på nyheden.

"Woody King," væltede en anden.

"Hvordan vil nogen tage billeder af Woody, og når Woody siger stop, angriber han ham? Mennesker i denne verden mand. Rekvisitter til Woody for at have slået den fyr," kimede en tredje ind.

"Hvorfor ville du prøve woody harrelson af alle mennesker," skrev en fan i vantro.

"Fotografen fik, hvad han fortjente, du kan ikke benægte, at Woody er en fandens konge," delte en femte.

I henhold til rapporten blev fotografen afhørt på Woodys hotelværelse. Sigtelser afventer, men en politiefterforskning er i gang. Politiet har afsløret, at gerningsmandens navn vil blive frigivet, når han er sigtet.

Harrelson har været i D. C. og filmet et HBO-projekt med titlen The White House Plumbers, en serie i fem dele baseret på 2007-romanen Integrity af Egil Krogh og Matthew Krogh. Det er en tilpasning af Watergate-skandalen fra 1972.

Den anerkendte skuespiller blev sidst set i Venom: Let There Be Carnage, som Cletus Kasady A. K. A. Carnage, Venoms største fjende.

Anbefalede: