Woody Harrelson blev sagsøgt for 5 millioner dollars efter at have forladt denne Johnny Depp-film

Indholdsfortegnelse:

Woody Harrelson blev sagsøgt for 5 millioner dollars efter at have forladt denne Johnny Depp-film
Woody Harrelson blev sagsøgt for 5 millioner dollars efter at have forladt denne Johnny Depp-film
Anonim

Når du er en stor filmstjerne, er det simpelthen en del af processen at afvise roller. At medvirke i alt er umuligt, og nogle gange virker film måske ikke interessante på papiret. Will Smith afviste The Matrix, Johnny Depp takkede nej til en film med masser af potentiale, og selv Daniel Craig afviste MCU. De havde alle deres grunde, men i sidste ende afviste de disse projekter.

I løbet af 1990'erne fik Woody Harrelson en rolle i en Johnny Depp-film, men skuespilleren endte med at forlade projektet. Dette bragte ham i nogle juridiske problemer med studiet.

Lad os tage et kig på den retssag, Harrelson stødte på for alle de år siden.

Woody Harrelson er en populær skuespiller

Woody Harrelson, der har været i underholdningsindustrien siden 1970'erne, er en kunstner, som mange mennesker kender.

For mange mennesker er Woody Harrelson nok bedst kendt som en filmstjerne. Interessant nok var han faktisk en grundpille i hitserien Cheers i løbet af 1980'erne og begyndelsen af 1990'erne. Han spillede rollen som Woody Boyd i næsten 200 afsnit af showet, og derfra gjorde han et exceptionelt stykke arbejde med at blive en af de mest sympatiske stjerner i branchen.

På det store lærred har skuespilleren medvirket i succesrige film som White Men Can't Jump, Indecent Proposal, Natural Born Killers, Kingpin, The Thin Red Line, Anger Management og endda film som No Country for Old Men and the Zombieland-film.

Som om det ikke er imponerende nok, spiller Harrelson også karakteren Haymitch Abernathy i Hunger Games-filmene.

På dette stadium i sin karriere har Woody Harrelson ikke meget tilbage at nå. Han har set og gjort det hele, og alligevel lander han stadig store projekter. Sidste år spillede han for eksempel Cletus Kasady i Venom: Let There Be Carnage.

Tingene har åbenbart fungeret godt for Woody Harrelson, men i løbet af 1990'erne tog han en beslutning med en rolle i en film, der bragte ham i nogle juridiske problemer.

Woody var engang knyttet til 'Benny &Joon'

Benny & Joon fra 1993 er ikke ligefrem en enormt populær film, men den har bevaret en tilhængerskare gennem årene.

Filmen har Johnny Depp og Marys Stuart Masterson i hovedrollerne, som var geniale ved siden af hinanden. Rollelisten blev også rundet af med fantastiske kunstnere som Aiden Quinn, Julianne Moore og endda Oliver Platt.

Tidligere i udviklingen blev Woody Harrelson knyttet til projektet for at spille karakteren Benny.

"Den charmerende Benny And Joon fungerer meget godt sammen med Johnny Depp og Mary Stuart Masterson i hovedrollerne. Men den oprindelige plan var anderledes, og Woody Harrelson skulle påtage sig den anden hovedrolle. Faktisk var han skulle også tage topfakturering," skriver Den of Geek.

Det er ret forbløffende at tænke på, at denne film kunne have haft et endnu bedre cast med Woody Harrelson i rollen som Benny, men det var ikke meningen, at det skulle holde.

I god tid forlod skuespilleren projektet og forlod studiet for at finde en ny skuespiller til at placere ham i en af titelrollerne.

Desværre antændte Harrelsons afgang fra projektet en retssag, der til sidst blev afgjort uden for retten.

Harrelson forlod og blev sagsøgt

Ifølge Den of Geek, "forlod Harrelson dog billedet, da han efterfølgende blev tilbudt en hovedrolle i Adrian Lynes Indecent Proposal (som i sidste ende ville blive et meget større hit). MGM, som var støttede Benny And Joon, var ikke bedst tilfreds, og sagsøgte både Harrelson og Paramount Pictures for $5 millioner."

Det er ikke ualmindeligt, at skuespillere forlader projekter, men det er ret ualmindeligt at se et studie gå efter en skuespiller for at få kompensation. Det er klart, at den ene side af dette følte, at de var stærkt forurettet, og i et øjeblik blev Harrelson sagsøgt for millioner af dollars.

Tingene blev til sidst afgjort.

"Som det ofte er tilfældet med sådanne sager, blev sagen afgjort uden for retten, uden at nogen påtog sig erstatningsansvar (rygterne var på $500.000). Aidan Quinn ville i sidste ende erstatte Harrelson på Benny And Joon, hvilket stadig er værd at opsøge," skriver Den of Geek.

Dette er en af de historier, hvor ingen rigtig vandt. Harrelson var ude af en stor luns af penge, og filmen var aldrig i stand til at blive en stor billetsucces.

Woody Harrelson kunne have gjort nogle fantastiske ting i Benny & Joon, men i stedet mistede han en del af sin nettoformue efter at være flygtet for et projekt, der ganske vist var mere vellykket.

Anbefalede: