Dwayne Johnson bliver trollet for at ligne 'The Rock' i den nye 'Black Adam' Still

Indholdsfortegnelse:

Dwayne Johnson bliver trollet for at ligne 'The Rock' i den nye 'Black Adam' Still
Dwayne Johnson bliver trollet for at ligne 'The Rock' i den nye 'Black Adam' Still
Anonim

Vi har endelig et glimt af Dwayne Johnson aka The Rock in Black Adam.

Den nye trailer til DC FanDome udgivet forud for begivenheden den 16. oktober giver flere nye glimt af hvert nyt DC-projekt i pipelinen. Fra Robert Pattinsons The Batman til Dwayne Johnson i Black Adam giver teaseren et spændende kig på de mange film, der er planlagt til at blive udgivet i de kommende år.

Selvom klippet viser Johnson i et blot sekund, tog fans til sociale medier for at udtrykke, at skuespilleren bogstaveligt t alt lignede "The Rock" i videoen.

Dwayne Johnson ligner sig selv i sort Adam

Flere fans skrev til Twitter og delte, at Dwayne Johnson ikke så anderledes ud i sin superhelterolle.

"Bruh det er bogstaveligt t alt bare rocken…" delte en fan.

"Du kunne have sagt, at dette er The Rock i enhver film, og jeg ville have troet dig…." tilføjet en anden.

"The Rock being The Rock i film er den bedste," fossede en tredjedel.

"Mand, jeg troede, han ville bruge en ny frisure til denne. Eller et nyt look… Eller et nyt ansigtsudtryk…" skrev en fjerde.

Dwayne Johnson havde trænet hårdt for at forberede sig til sin rolle i superheltefilmen, hvor han spiller sammen med Noah Centineos Atom Smasher, Pierce Brosnans Doctor Fate og Aldis Hodges Hawkman blandt andre skuespillere.

Selv om et plot for filmen ikke er blevet bekræftet, er den kendt som filmatiseringen af Justice Society of America på storskærm. Johnsons karakter har været en fan-favorit antihelt og magtfuld skurk i tegneserierne, og er uden tvivl mere magtfuld end Superman selv.

Han kan flyve, besidder super styrke og holdbarhed og har kraften til hurtighed. Han kan også kaste magiske lynnedslag og har en enorm mængde viden, blandt andre kræfter.

I karakterens introduktionshistorie er Black Adam en egyptisk voksen kendt som Teth-Adam, som er valgt som mester af en gammel troldmand ved navn Shazam. Ved at råbe troldmandens navn opdager Teth-Adam, at han er i stand til at hente kraft fra en samling af guddomme og bliver til sidst en overmenneskelig kriger.

Filmen skal udgives i 2022.

Anbefalede: