Nye 'Black Adam' Stills Se Dwayne Johnson i sit superskurkedragt

Indholdsfortegnelse:

Nye 'Black Adam' Stills Se Dwayne Johnson i sit superskurkedragt
Nye 'Black Adam' Stills Se Dwayne Johnson i sit superskurkedragt
Anonim

Dwayne Johnson har afsløret endnu et kig på sin moralsk tvivlsomme hovedperson i Black Adam, filmen han har trænet i det seneste år. Det er den første optræden på storskærm for DC Comics-superskurken og spiller en overflod af andre karakterer fra DC-historien, herunder Aldis Hodges Hawkman, Noah Centineos Atom Smasher og Pierce Brosnans Doctor Fate.

Optagelser fra filmen blev vist ved DC's FanDome-begivenhed, hvor fans roste filmen for Johnsons optræden som antihelten Teth-Adam. Den tidligere WWE-stjerne har delt et nyt look til sin karakter, og hans karakters jakkesæt ser utroligt ud.

Kun Dwayne Johnson kunne trække det ud som Shazams ærkefjende

Den ikoniske karakter, der er ærkefjende af superhelten Shazam, ses posere i sit tordnende sort-og-guld jakkesæt, som er dekoreret med et lynmotiv, der ligner det, Ezra Miller har på som The Flash. og Zachary Levi som Shazam.

Når filmen er væk, har Total Film delt et første kig på antihelten, som ser Johnson posere i al sin herlighed.

Teth-Adam er fra Kahndaq, et fiktivt land i Mellemøsten. Han har sine kræfter takket være den gamle troldmand Shazam og vil blive set blive Shazams brutale fjende.

"Verden havde brug for en helt, i stedet fik den mig," skrev skuespilleren i sin billedtekst. "Jeg deler min 10-årige rejse med at bringe Khandaq-disruptoren til den store skærm," tilføjede han og bad sine fans om at tjekke interviewet ud.

En teaser til filmen afslørede tidligere et glimt af Kahndaq, den mægtige Sorte Adams hjemland. I tegneserierne er karakteren en egyptisk voksen, der er valgt som mester for den gamle troldmand Shazam. Efter at have sagt troldmandens navn bliver Teth-Adam en overmenneskelig kriger, der er i stand til at hente kræfter fra store og magtfulde guddomme.

Plottet for Black Adam er ikke blevet afsløret endnu, men filmen omtales som filmatiseringen af Justice Society of America på storskærm. Black Adam er mere kraftfuld end DC's Superman - han kan flyve, han har overmenneskelig styrke og holdbarhed samt hurtighedens kraft. Sammen med sin enorme skat af viden kan Teth-Adam kaste magiske lynnedslag.

Johnson bekræftede i september 2014, at han ville spille karakteren og skulle optræde i Shazam! før Warner Bros. besluttede at caste skuespilleren i en solofilm.

Anbefalede: