Dakota Johnson-fans spekulerer på, om Ellen DeGeneres blev inviteret til sin fødselsdag i år

Indholdsfortegnelse:

Dakota Johnson-fans spekulerer på, om Ellen DeGeneres blev inviteret til sin fødselsdag i år
Dakota Johnson-fans spekulerer på, om Ellen DeGeneres blev inviteret til sin fødselsdag i år
Anonim

Den 27. november 2021 markerer toårsdagen for 50 Shades of Grey-stjernen Dakota Johnsons akavede interview på The Ellen Show. Det pågældende interview blev udgivet i 2018, da Ellen DeGeneres anklagede skuespillerinden for ikke at invitere hende til sin fødselsdagsfest fyldt med berømtheder. Dakota rettede venligt, men bestemt den populære vært og opfordrede DeGeneres' producenter til at bakke hende op.

"Faktisk, nej, det er ikke sandheden, Ellen," svarede Johnson, da DeGeneres kom på tale. Selvom Ellen nægtede at være inviteret, bekræftede en person med showet uden for kameraet, at DeGeneres faktisk er blevet inviteret og ikke deltog i festen, da hun skulle et sted ud af byen. Fans har siden kaldt øjeblikket for en "kulturel nulstilling".

Blev Ellen inviteret?

Den 5. oktober blev Dakota set fejre sin fødselsdag til middag sammen med sin skuespillerinde-mor Melanie Griffith og venner. Skuespillerinden klædte sig afslappet til fejringen, iført sit hår i en elegant updo, svarende til hendes mors.

Johnsons fans begyndte snart at spekulere på, om skuespillerinden havde inviteret Ellen til festen denne gang!

"Var Ellen der?" spurgte en fan.

"Fik Ellen en invitation?" spurgte en anden.

"Men det rigtige spørgsmål er…var Ellen inviteret??" en fan skrev.

"tillykke med fødselsdagen til hjernen bag ellen degeneres' undergang dakota johnson!" sagde en bruger.

Dakotas fans stillede også spørgsmålstegn ved, om hendes kæreste, Coldplay-forsanger Chris Martin, var fraværende fra middagen. "Og Chris? Eller er de ikke sammen længere????"

Det er uvist, om sangeren deltog i sin kærestes fødselsdagsfejring, men parret blev sidst set sammen på en café i Paris på Valentinsdag 2021.

Johnsons 32-års fødselsdag ser ud til at være en lavmælt affære. Ifølge onlinekilder nød skuespilleren og hendes nære venner en middag under åben himmel på en italiensk restaurant i Los Angeles.

Til hendes 30-års fødselsdag havde skuespilleren dog fejret i en fuldgyldig fødselsdagsfest i Malibu sammen med sin skønne Chris Martin og andre venner og familie. Berømtheder inklusive Martins ekskone Gwyneth P altrow samt Miley Cyrus deltog i festen!

Mens Ellen forklarede, at hendes grund til ikke at deltage i festen var, fordi hun "måtte et sted hen", blev værten set til en fodboldkamp i byen samme dag. Lige siden interviewet har fans rost Johnson for at "ødelægge" DeGeneres i hendes eget talkshow.

Anbefalede: