Clint Eastwood gik fra at være en golfcaddie til at samle en nettoværdi på 375 millioner dollars

Indholdsfortegnelse:

Clint Eastwood gik fra at være en golfcaddie til at samle en nettoværdi på 375 millioner dollars
Clint Eastwood gik fra at være en golfcaddie til at samle en nettoværdi på 375 millioner dollars
Anonim

91-årig skuespiller og instruktør Clint Eastwood har bestemt været en fast bestanddel i Hollywood i det meste af sit liv. Lige siden 1950'erne har Eastwood ikke kun medvirket i adskillige anmelderroste film, men har også instrueret masser.

I dag tager vi et kig på, hvordan det lykkedes ham at blive så berømt. Hvis du undrer dig over, hvordan stjernen gik fra at være golfcaddie til at blive mangemillionær - bliv ved med at rulle for at finde ud af det!

10 Hollywood-stjernen plejede at arbejde som golfcaddie

I et interview med Global Golf Post afslørede den berømte skuespiller, at han fik et job som golfcaddie, da han knap var en teenager. Lige siden har han været en stor fan af golf, og han spiller stadig regelmæssigt. Her er hvad Hollywood-stjernen sagde:

"Vi boede i Oakland, Californien, da jeg var 12 eller 13, og jeg fik et job som caddie. Det var dengang, jeg virkelig begyndte at spille, såvel som tennis og svømning."

9 Eastwood fangede oprindeligt filmskabernes øjne, fordi han var meget høj og smuk

Selvom nogle måske tror, at skuespil er noget, Clint Eastwood altid har ønsket at gøre, er sandheden, at han ved et uheld blev opdaget på grund af sit udseende og højde (han er imponerende 6 ft. 4 in. høj), og han havde sin første chance for at udforske skuespil i film som Revenge of the Creature og Francis in the Navy.

8 Skuespilleren fik sit store gennembrud i tv-western 'Rawhide'

I 1959 fik Clint Eastwood sit store gennembrud, da han begyndte at spille ramrod Rowdy Yates i det vestlige tv-program Rawhide. Udover Eastwood medvirkede showet også med Eric Fleming, Paul Brinegar, Sheb Wooley, John Ireland og Raymond St. Jacques.

Showet kørte i otte sæsoner, før det sluttede i 1965. I dag har Rawhide en vurdering på 8,0 på IMDb.

7 I 1960'erne spillede han hovedrollen i spaghetti-westerns

I 60'erne rejste skuespilleren til Italien for at medvirke i tre vestlige film instrueret af Sergio Leone. På grund af den italienske produktion blev de tre film - A Fistful of Dollars, For a Few Dollars More og The Good, the Bad and the Ugly - døbt "Spaghetti Westerns". Medvirken i de populære westernfilm gav Clint Eastwood endnu mere eksponering, og de gjorde ham helt sikkert internation alt berømt.

6 I 1970'erne blev skuespilleren en fast bestanddel i Hollywood - og han besluttede at give instruktion et skud

I 70'erne var Clint Eastwood en kæmpe Hollywood-stjerne, og stort set alle kendte hans navn. I årtiet medvirkede han i adskillige blockbusters såsom High Plains Drifter, The Outlaw Josey Wales, Thunderbolt and Lightfoot, Every Which Way but Loose og Escape from Alcatraz. I 1971 havde skuespilleren sin instruktørdebut med filmen Play Misty for Me - som han også medvirkede i.

5 Skuespilleren blev nomineret til elleve Oscar-priser - og han vandt fire

Clint Eastwood havde været i filmindustrien i næsten syv årtier, så det kommer bestemt ikke som en overraskelse, at skuespilleren blev nomineret til flere Oscar-priser. Clint Eastwoods film blev nomineret fem gange i kategorien Bedste film, og han blev nomineret fire gange i kategorien Bedste instruktør samt to gange i kategorien Bedste mandlige hovedrolle. Hollywood-stjernen i kategorierne Bedste film og Bedste instruktør for sin revisionistiske westernfilm fra 1992, Unforgiven og hans sportsdrama Million Dollar Baby fra 2004.

4 Clint Eastwood komponerede også et par filmpartiturer

Udover at være en talentfuld filmskaber er skuespilleren og instruktøren også en talentfuld musiker. Fra en tidlig alder spillede Eastwood flere instrumenter, og musik spillede altid en vigtig rolle i hans liv.

Hvad mange måske ikke ved, er, at stjernen faktisk komponerede det originale partitur til filmene Mystic River, Million Dollar Baby, Flags of Our Fathers, Grace Is Gone, Changeling, Hereafter, J. Edgar og In the Line af ild.

3 Han arbejdede meget i 2000'erne og 2010'erne

Mens nogle skuespillere har en tendens til at blive langsommere med alderen, ser Clint Eastwood ikke ud til at være en af dem. I de sidste to årtier har han medvirket i og instrueret en del film, og nogle af dem blev helt sikkert kultklassikere. Clint Eastwoods mest bemærkelsesværdige film fra de sidste to årtier omfatter Mystic River, Million Dollar Baby, Letters from Iwo Jima, Gran Torino, Changeling, Invictus, American Sniper, The Mule og Cry Macho.

2 Skuespilleren er en investor i Pebble Beach Golf Links

Som tidligere nævnt udviklede han fra en tidlig alder en kærlighed til golf, så det kommer bestemt ikke som en overraskelse, at han endte med at investere i sin passion. I slutningen af 90'erne købte Clint Eastwood - sammen med tidligere Major League Baseball-kommissær Peter Ueberroth og tidligere CEO for United Airlines Richard Ferris - Pebble Beach Golf Links.

1 Endelig har han i øjeblikket en nettoværdi på 375 millioner USD

I betragtning af at skuespilleren har været i underholdningsindustrien i det meste af sit liv, kommer det bestemt ikke som en overraskelse, at han er imponerende rig. Ifølge Celebrity Net Worth vurderes den 91-årige i øjeblikket at have en nettoformue på 375 millioner dollars. Skuespilleren kom bestemt langt fra at være en golfcaddie!

Anbefalede: