Chris Pratt reagerer på sin 'kontroversielle' rollebesætning som Mario i 'Super Mario Bros.' Film

Indholdsfortegnelse:

Chris Pratt reagerer på sin 'kontroversielle' rollebesætning som Mario i 'Super Mario Bros.' Film
Chris Pratt reagerer på sin 'kontroversielle' rollebesætning som Mario i 'Super Mario Bros.' Film
Anonim

Det blev annonceret i denne uge, at Chris Pratt skal spille Mario i en Super Mario Bros.-film. De fleste af reaktionerne var forvirrede omkring castingen, da Pratt ikke er italiener. Skuespilleren brød sig dog ikke om kritikken og virkede begejstret for rollen.

Folk blev ikke solgt på Pratt, der spiller Mario

Pratt spiller sammen med andre stjerner som Charlie Day, der spiller Luigi, Anya Taylor-Joy som Peach, Jack Black som Bowser og Seth Rogen som Donkey Kong. Efter filmens rollebesætning blev annonceret, var der en del røre online om, hvem der blev valgt.

Den generelle konsensus fra offentligheden var, at Pratt, som er Arnold Schwarzeneggers svigersøn, ikke var den rigtige skuespiller til rollen som Mario.

Mange mennesker mente, at Nintendo burde have valgt Danny Devito til rollen i animationsfilmen, som kommer i amerikanske biografer næste december.

Nogen lavede en vittighed om, at hans casting var årsagen til et italiensk flag, der blev set på halv stang.

"De fornemmede det…chris pratt som Mario," sagde nogen.

En anden sagde, at han blev castet af folk, der ikke aner, hvad de laver en film om.

"Chris Pratt som Mario var en beslutning, der blev truffet i et bestyrelseslokale af Hollywood-ledere, der aldrig har rørt et videospil og præcis to robotter," tweetede de.

Pratt lagde ikke mærke til hadet gennem sin ophidselse

Selv om folk sagde, at han ikke var egnet til rollen, så det ikke ud til, at Pratt lagde mærke til, at han skrev om sin begejstring for at blive castet.

Den 42-årige, der for nylig blev den bedst bet alte tv-skuespiller, uploadede en video, hvor han forklarer, hvorfor det er så uhyggeligt, at han skal være Mario.

Han forklarer, at han plejede at spille Super Mario Bros. ved en vaskemåtte, da han var barn, og han ville være nødt til at stjæle kvarte ud af en ønskebrønd for at kunne spille.

"Det kvarter, jeg stjal ud af ønskebrønden for at spille Super Mario, er gået i opfyldelse, så jeg kommer til at være Marios stemme," udbryder han.

"Men jeg har tydeligvis stjålet en andens ønske, så jeg venter bare på, at den rulle karma-dominobrikker styrter sammen," fortsætter Pratt.

Han debuterer derefter sin Mario-stemme, som helt sikkert kommer til at kræve meget mere øvelse.

Anbefalede: