Fans kan stadig ikke komme over dette øjeblik mellem Jennifer Garner og Conan O'Brien

Indholdsfortegnelse:

Fans kan stadig ikke komme over dette øjeblik mellem Jennifer Garner og Conan O'Brien
Fans kan stadig ikke komme over dette øjeblik mellem Jennifer Garner og Conan O'Brien
Anonim

Senaftenshows har været fast inventar på tv i årtier, og mange værter har tjent millioner på at være de bedste til deres håndværk. Navne som Johnny Carson, David Letterman og Jimmy Kimmel har alle gjort det godt på fjernsyn sent om aftenen, og det er et aspekt af den lille skærm, der ikke kommer nogen vegne.

Et stort navn på sent aften-tv har været Conan O'Brien, der debuterede tilbage i 90'erne. Den morsomme O'Brien har interviewet de største navne og har været en del af nogle ikoniske øjeblikke. For år tilbage endte O'Brien og Jennifer Garner med at have et øjeblik sammen, der gik ned i skændsel.

Så, hvad skete der mellem disse to figurer? Lad os se tilbage og se, hvad der skete.

Conans show var et kæmpe hit

Conan O'Brien har været en grundpille på sen-aften-tv i årevis, men før dette slog Conan sit navn frem som en skarp forfatter i Hollywood. Han skar tænderne i Saturday Night Live og The Simpsons, før han fik chancen for at skinne, og da han først kom foran kameraet, blev han en stjerne på ingen tid.

O'Brien har haft et par forskellige talkshows om aftenen helt tilbage til 90'erne, og gennem årene har han etableret sig som en legendarisk komisk stemme, der er lige så intelligent, som han er sjov.

Mens han er bedst kendt for sit arbejde sent på aftenen, har Conan gjort lidt af hvert. Han har skrevet bøger, været vært for en podcast, givet stemme til animerede karakterer og meget mere. Enhver person, der ønsker at nå de samme højder som Conan, må hellere være klar til arbejdet og den passion, der er involveret i mandens succes.

Conan har gennem årene interviewet masser af populære Hollywood-navne, inklusive ingen ringere end Jennifer Garner.

Jennifer Garner var en mindeværdig gæst'

Jennifer Garner, der havde sin debut tilbage i 90'erne, er en performer, der næsten ikke behøver en introduktion. Hun har fundet succes i film og på tv, og takket være sit arbejde har Garner nydt berømthedsstatus i årevis nu og tjent hver en krone, hun har tjent undervejs.

Efter at have brugt år på at få mindre roller med lejlighedsvis sejr, vendte tingene virkelig for den optrædende i 2001, da hun blev castet som hovedrollen på Alias . Fra 2001 til 2006 optrådte Garner i over 100 afsnit af hitshowet, og det endte med at være det perfekte startpunkt for hendes karriere. Hendes optræden i showet gav i sidste ende plads til en fantastisk filmkarriere.

På det store lærred optrådte Garner i film som Pearl Harbor, Catch Me If You Can, 13 Going on 30, Juno, Dallas Buyer's Club og en hel masse mere. Det har været et imponerende løb for Garner, og hendes legioner af fans sørger altid for at støtte hendes seneste og bedste projekter.

Naturligvis har Garner været en, der har været en tur på fjernsyn sent om aftenen, og det førte til sidst til et berygtet møde med Conan O'Brien.

Deres berygtede øjeblik

Under deres tid sammen tilbage i 2003, syntes tingene at flyde fint mellem Conan O'Brien og Jennifer Garner foran studiepublikummet. Men efter Conan brugte ordet "snuck" i deres samtale, var Jennifer Garner hurtig til at springe over hele sin grammatik.

"'Snuck' er ikke et ord. Du gik på Harvard, det burde du vide," sagde hun.

Conan blev fuldstændig overrasket, og publikum sørgede for at give en øjeblikkelig reaktion på Garners rettelse.

Nu, som Garner selv bemærkede, gik Conan O'Brien faktisk på Harvard, som er et af de mest prestigefyldte universiteter på planeten. O'Brien trivedes akademisk på universitetet og dimitterede magna cum laude. Ja, fyren er super smart, og han har åbenbart et godt greb om både grammatik og syntaks.

Som det gamle ordsprog lyder, "Du kommer til kongen, du må helst ikke gå glip af," og efter Conan slog en ordbog ud, så alle hurtigt, hvor hårdt Jennifer Garner savnede denne.

Klippet af hele deres udveksling er uvurderligt, og at se Jennifer Garner sidde der i skam, mens Conan manisk griner efter at have bevist, at hun tager fejl, er topkomedie. Conan at komme ud af ordbogen for at bevise, at hun tog fejl, var simpelthen prikken over i'et, og det er til dels grunden til, at dette klip har levet videre i årevis.

Næste gang du får lyst til at rette nogens grammatik, så tænk på dette klip og dobbelttjek bare for at sikre dig, at du ikke svinger og går glip af det her.

Anbefalede: