Samarbejder Taylor Swift og Shania Twain efter deres seneste TikTok-interaktion?

Indholdsfortegnelse:

Samarbejder Taylor Swift og Shania Twain efter deres seneste TikTok-interaktion?
Samarbejder Taylor Swift og Shania Twain efter deres seneste TikTok-interaktion?
Anonim

Shania Twain har lige fulgt Taylor Swift på TikTok!

Taylor Swift bruger muligvis TikTok til at antyde sit næste musikalske samarbejde. Fans formoder, at Taylor Swift måske er i studiet med dronningen af countrypop Shania Twain efter deres seneste TikTok-interaktion.

Sidste måned tog sangerinden sig til den sociale medieplatform for allerførste gang og promoverede vinyludgaven af genindspilningen af hendes sang Red. Swifties kunne næsten ikke tro, at sangeren havde sluttet sig til TikTok!

Shania og Taylor skal indspille musik sammen?

Den 22. september gik T-Swift igen vir alt på platformen, efter hun hoppede på "Mama Said"-trenden. Videoen bruger popbandet Lukas Grahams nummer Mama Said til at indikere, at en person har fået tilladelse til at gøre en bestemt ting.

Taylor postede en video med billedteksten: "Country Girls Can't Go Pop." Sangerinden trækker på skuldrene i videoen, da sangen begynder at spille, og fans kan se et billede af countrystjernen og popdronningen Shania Twain fra en af hendes musikvideoer.

Det næste billede ser sangeren i et glitrende outfit, og det tredje er et yndigt fotografi af de to popdronninger fra American Music Awards sammen.

"Lært af de bedste," tilføjede Taylor i billedteksten.

Kort efter Swift uploadede videoen, fulgte Shania hende på appen - hvilket fans mener indikerer muligheden for et samarbejde mellem de to. De mener, at countrypop-sangerne er "i det samme studie lige nu" og arbejder på ny musik sammen.

"Fra country til pop, til shania twain samarbejdetip, til at være i studiet… den tiktok serverede påskeæg på et fad," tilføjede en fan.

"Taylor Swift driller 1989 og RED, mens hun promoverer frygtløs og driller et fremtidigt samarbejde med Shania Twain???" et svar læst.

"OMG THE TAYLOR SWIFT OG SHANIA TWAIN DETTE ER DEN BEDSTE CROSSOVER-EVENT." væltede en fan.

Red (Taylor's Version) udkommer den 19. november senere i år, og fans forventer at se Shania Twain slutte sig til sangerinden på et af numrene i det forventede album.

Twain på den anden side er på vej til Las Vegas for at optræde back-to-back-shows som en del af hendes Las Vegas Residency Tour, og afslørede, at hun gik "all out" for at forberede sig på det samme.

Anbefalede: