Nicki Minaj trolder Storbritanniens premierminister Boris Johnson med sin britiske 'Martha Zolanski'-persona

Nicki Minaj trolder Storbritanniens premierminister Boris Johnson med sin britiske 'Martha Zolanski'-persona
Nicki Minaj trolder Storbritanniens premierminister Boris Johnson med sin britiske 'Martha Zolanski'-persona
Anonim

Kun få dage efter at hun blev aflyst på grund af hendes synspunkter om Covid-19-vaccinationer, skaber Nicki Minaj overskrifter igen. Og denne gang kan fans ikke tro hvorfor.

Den Trinidad-fødte sangerinde har "klappet tilbage" over den britiske premierminister Boris Johnson, og hun har gjort det på den mest morsomme måde som muligt.

Efter at sangerens kommentarer om vaccinationer har skabt kontroverser så langt væk som i Storbritannien, nævnte landets premierminister Minaj under en af regeringens tv-transmitterede coronavirus briefinger. Johnson fort alte pressen, at selvom han "ikke er så bekendt med Nicki Minajs værker", som han nok burde være, så er han bekendt med "Nikki Kenani, superstjerne GP", som har hjulpet regeringen med deres Covid-19-vaccination.

Nickis fans, som hun kærligt omtaler som sin Barbz, vidste, at hun ville få det sidste grin, men det var den måde, hun leverede sin replik på, der fik fans til at miste det.

Martha Zolanski, Nicki Minajs engang pensionerede alter ego, og mor til Roman, et andet af Minajs mange aliaser, vendte triumferende tilbage i en stemmenote rettet mod Det Forenede Kongerige med en note til at levere den direkte til Mr. Johnson.

Akkompagneret af syv britiske flag-emojis tweetede Minaj "send dette til premierministeren og lad ham vide, at de løj om mig. Jeg tilgiver ham. Ingen andre. Kun ham." Hun fulgte teksten med en stemmenote i stil med Zolanski, hvilket påvirkede en britisk accent som tidligere hørt i hendes sange "Roman's Revenge" og "Roman Holiday."

"Ja, hej premierminister, Boris, det er Nicki Minaj - jeg ringede lige for at fortælle dig, at du var så fantastisk i nyhederne i morges. Og jeg er faktisk britisk. Jeg er født der. Jeg gik på universitetet der. Jeg tog til Oxford,” sagde hun. "Jeg gik i skole med Margaret Thatcher. Og hun fort alte mig så mange fine ting om dig. Jeg vil meget gerne sende dig min portefølje af mit arbejde, da du ikke ved meget om mig, jeg er en stor, stor stjerne i USA."

De morsomme påstande om at være britisk og at gå i Oxford, begge selvfølgelig usande, har resulteret i, at Minajs fans fejrede Martha Zolanskis tilbagevenden, da hun troldede lederen af Storbritannien.

"Forestil dig at være en Barb i 2019, og nogen fortæller dig, at de er fra fremtiden, og at Nicki vil have en antivax-æra og en Tory-æra på samme dag," skrev en fan med henvisning til Johnson, som er leder af det konservative Tory-parti.

"MARTHA ZOLANSKI ER LEVENDE OG TRIVES!" fejrede endnu en Barb.

Men ifølge en fan er de morsomme British Citizen-påstande ikke uden berettigelse. "Starships"-sangerinden er trods alt født i Manchester.

Premierminister Johnson har endnu ikke svaret på Minajs kommentarer.

Anbefalede: