Her er hvad andre basketballlegender har sagt om Kobe Bryants arv

Indholdsfortegnelse:

Her er hvad andre basketballlegender har sagt om Kobe Bryants arv
Her er hvad andre basketballlegender har sagt om Kobe Bryants arv
Anonim

Hele sit liv var Kobe Bryant dedikeret til én ting: Basketball. I 20 år var Bryant opsat på at finpudse sit håndværk og arbejde for at få sit navn blandt de store. Det opnåede han, idet han førte sit hold, Los Angeles Lakers, til at vinde fem NBA-mesterskaber. På grund af sit engagement i sin basketball tjente Bryant sig selv kærlighed og respekt fra millioner af fans fra hele verden, hvoraf mange var knuste, da han døde i 2020.

Mere end den tilbedelse, Bryant modtog fra sine fans, er den arv, han efterlod, og som har været genstand for ros af spillere i NBA, hvoraf nogle han modellerede en karriere efter. Fra MichaelJordan til StephenCurry, her er, hvad andre basketballspillere har sagt om Bryants arv:

9 Michael Jordan

To gange i sit liv har Michael Jordan givet internettet memeværdige råb, og en af de gange var, da han hyldede Kobe Bryant. Ved Bryants mindehøjtidelighed, hvor Beyonce gjorde en dybtfølt præstation, sagde Jordan: "Hvad han opnåede som basketballspiller, som forretningsmand og historiefortæller og som far: I spillet basketball, i livet, som forælder, Kobe efterlod intet i tanken. Han efterlod det hele på gulvet."

8 LeBron James

Dage efter Bryant døde, hyldede Los Angeles Lakers Kobe Bryant før den første kamp efter hans død. Blandt dem, der blev bedt om at tale, var LeBron James, som var en af dem, der var tættest på Bryant, og kaldte ham storebror. James valgte at afvige fra sin skriftlige tale og t alte i stedet fra hjertet. Jeg ved, at vi på et tidspunkt vil have et mindesmærke for Kobe, men jeg ser på dette som en fest i aften. Dette er en fejring af de 20 år med blodet, sveden, tårerne, den nedbrudte krop, det at rejse sig, at sidde ned, de utallige timer, viljen til at være så stor, som han kunne være.” Sagde LeBron.

7 Shaquille O'Neal

Shaquille O'Neal t alte ved Bryants mindesmærke; "Som vi ved, vil Black Mambas arv være mere end at være en af de største basketballspillere gennem tiderne. Tro mig, Kobe var virkelig en begavet og intelligent elev af spillet. Jeg kan huske, at han sagde: 'De her fyre spiller dam, og jeg er herude og spiller skak', og jeg ville altid sige: 'Det tror jeg nok, Kobe, jeg ved ikke, hvordan man spiller skak.'"

6 Magic Johnson

Ved Kobes Lakers-afskedsfest sagde Johnson, som selv er en Laker-stor, om Kobes arv: "Vi er her for at fejre storhed, i 20 år, fortræffelighed, i 20 år. Kobe Bryant har aldrig snydt spillet, han har aldrig snydt os som fans, han har spillet gennem skader, og vi har fem mesterskaber at vise til. Når man tænker på denne by, har denne mand i de sidste 20 år været den største og største berømthed, vi har haft i denne by, i 20 år."

5 Stephen Curry

På spørgsmålet om, hvad han beundrede mest ved Bryant som basketballspiller, sagde Stephen Curry: Da jeg kom op i kampen, var han den fyr, som vi idoliserede og efterlignede hans træk på banen. Hver gang han var i fjernsynet, ville vi gerne se. Han handlede altid om storhed. Jeg husker det første spil; pre-season, mit rookie-år, og hvor fantastisk det øjeblik var. Du sidder der og spørger dig selv:’Hvorfor betyder han så meget?’ Han havde en tilstedeværelse, som vi alle forstod, hvor meget basketball betød for ham.”

4 Kareem Abdul-Jabbar

Kareem Abdul-Jabbar, NBA's topscorer gennem tiden, mødte Bryant, da han var mindst 11 eller 12 år gammel. Han og Bryants far var venner, og efter Kobes bortgang sendte han sine kondolencer til hele familien. Kareem t alte til ESPN længe før Kobes bortgang og sagde: "Jeg har aldrig set nogen, der forberedte sig. Han var 17 år gammel og klar til at spille NBA Basketball. Det er ret fantastisk."

3 Larry Bird

I et 2015-interview med Colin Cowherd, udført lige før Bryant gik på pension, sagde Larry Bird om sin arv: "Jeg tror, at Kobe absolut er en af vores største spillere nogensinde. Han er en sand mester. Han har vundet fem mesterskaber, jeg har set hver eneste af dem. Han er bare en fantastisk spiller, og han har spillet nogle fantastiske shows i så mange år."

2 Scotty Pippen

Selv om Pippen var Jordans højre hånd i længst tid, når det kommer til at sammenligne Kobe og Jordan, har Pippen tidligere sagt, at Kobe var en langt bedre spiller. “Kobe ville ringe til mig og vælge mine hjerner. Det var fantastisk at vide, at han gjorde det mod mange spillere. Han gjorde det til folk fra alle samfundslag, uanset om det var en filmproducent eller en bestsellerforfatter. Kobe var en meget intelligent fyr. Han troede på at stræbe efter at være den bedste. Jeg hader, at vi ikke fort alte ham, hvor fantastisk han virkelig var, fordi han stræbte så hårdt efter at være Michael Jordan, og når jeg går tilbage og ser på hans videoer, siger jeg til mig selv: 'For helvede! Han var bedre end Michael Jordan.’"

1 Dwayne Wade

Wade mødte Bryant første gang under hans rookiesæson i NBA. Kobe var en af hans tre yndlingsspillere sammen med Michael Jordan. Ikke alle får chancen for at spille mod hans idol, men det gjorde Wade, og det var et øjeblik for ham. Apropos Bryant sagde Wade: "…Det næste år blev Shaq byttet til Miami, og med det samme blev Kobe og jeg sat mod hinanden, og jeg tænker "Nej, dette er en af mine yndlingsspillere.", vi var ude til mesterskaber, og hver gang vi spillede mod hinanden, måtte jeg opføre mig, som om jeg var ligeglad. Det var svært, fordi jeg voksede op med at ville være som ham."

Anbefalede: