Fans beviser, at Olivia Munn trak et Kylie Jenner-træk for at skjule graviditet

Indholdsfortegnelse:

Fans beviser, at Olivia Munn trak et Kylie Jenner-træk for at skjule graviditet
Fans beviser, at Olivia Munn trak et Kylie Jenner-træk for at skjule graviditet
Anonim

Efter måneders spekulationer på TikTok og sladdersider for kendte personer bekræftede John Mulaney, at han og Olivia Munn venter et barn sammen.

Optrådte for nylig på Late Night med Seth Meyers, komikeren åbnede op om sit nye forhold efter vedvarende rygter.

Mulaney bekræftede også, at han og Munn er ved at blive forældre.

Tidligere i år blev Mulaney og Munn set sammen, hvor nogle sociale medier-brugere påstod, at skuespillerinden var gravid med sit første barn. Trods den officielle bekræftelse fra Mulaney har Munn ikke officielt vejet ind i sagen endnu, hvilket har fået nogle fans til at tro, at hun forsøgte at skjule sin graviditet.

Olivia Munn trak en Kylie Jenner for at holde graviditeten privat

Et af Munns seneste Instagram-opslag går tilbage til den 30. august og ser skuespillerinden posere i skjorte og bukser, ingen tegn på graviditet.

Selvom det helt og holdent er hendes beslutning at dele nyheden, når hun føler, det er passende at gøre det, forsøgte nogle fans at få øje på nogle redigerede detaljer i det pågældende billede. Nogle mener, at Munn foretog et Kylie Jenner træk, mens hun forsøgte at holde sin graviditet under wrap.

"Hun trækker en Kylie!" en Instagram-bruger kommenterede @deux.discussions indlæg om hendes graviditet.

"Striber og den rigtige vinkel kan give en optisk illusion," var en anden kommentar.

"Jeg tænkte det samme, men måden hun er placeret på det første billede plus knapperne i bunden er ikke færdig," skrev en anden bruger.

Jenner, der netop har bekræftet, at hun venter barn nummer to med Scott Travis, har også holdt sin graviditet hemmelig i løbet af de sidste par måneder.

John Mulaney åbner endelig op for sit forhold til Olivia Munn

Komikeren var i gang med at diskutere sit nye stand-up show og væltede over sit nye forhold til skuespillerinden.

"Jeg har pakket meget ind i det her… Er det september nu? Jeg gik til genoptræning i september, jeg kom ud i oktober, jeg flyttede fra mit hjem fra min ekskone," sagde han.

"Så i foråret tog jeg til Los Angeles og mødte og begyndte at date en vidunderlig kvinde ved navn Olivia," fortsatte han.

Mulaney fortsatte med at forklare: "Jeg kom ind i dette forhold, der har været virkelig smukt med en utrolig person."

"Hun har ligesom holdt min hånd [gennem alt]. Og vi skal have en baby sammen. Jeg var nervøs, da jeg skulle til at fortælle nyheden!"

Anbefalede: