Hvem er 'Stranger Things'-skuespilleren Alec Utgoff, og hvad er hans nettoværdi?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er 'Stranger Things'-skuespilleren Alec Utgoff, og hvad er hans nettoværdi?
Hvem er 'Stranger Things'-skuespilleren Alec Utgoff, og hvad er hans nettoværdi?
Anonim

At få en pause i Hollywood er målet for alle unge kunstnere, og det eneste, der skal til, er den rigtige rolle på det rigtige tidspunkt for at lancere nogen mod succes. Stjerner som Brad Pitt og Dwayne Johnson klarede dette tidligt, og derfra var de i stand til at blive store stjerner.

Alec Utgoff er måske ikke et kendt navn endnu, men han har haft en imponerende tid i skuespil indtil videre, og hans optræden på Stranger Things fik helt sikkert folk til at interessere sig for kunstneren og hans nettoformue.

Lad os se nærmere på Alec Utgoff.

Han har optrådt i film som 'San Andreas'

363D5269-8CBC-4BF1-AD74-E37956B8B306
363D5269-8CBC-4BF1-AD74-E37956B8B306

Selv om han ikke har været en fremtrædende skuespiller så længe som nogle af de andre mennesker, der kom ind på Stranger Things, har Alec Utgoff gjort det ret godt for sig selv i Hollywood. Skuespilleren har tydeligvis nogle koteletter, og han har støt fået arbejde på både den store og lille skærm, hvilket har gjort underværker ved at hjælpe skuespilleren med at skabe sig et navn i branchen.

Utgoff fik sin filmdebut tilbage i 2010 i filmen The Tourist, som havde Johnny Depp og Angelina Jolie i hovedrollerne. Dette var en god måde at få tingene i gang, og skuespilleren ville være i stand til at bygge videre på dette i løbet af de næste par år. Mange af disse roller var i mindre projekter, men han ville hurtigt nok begynde at samle nogle bemærkelsesværdige kreditter.

I 2014 optrådte Utgoff i Jack Ryan: Shadow Recruit, og dette blev fulgt op af en kampagne fra 2015, der indeholdt film som San Andreas og Mission: Impossible - Ghost Protocol.

Han har lavet to andre film siden da, selvom ingen af dem var så store som de to med i hans løb i 2015. Skuespilleren har dog gjort nogle solide fremskridt på tv i de seneste år.

He's been on shows like 'Stranger Things'

ED21F847-A75D-479F-8656-1F02FEEC0BDF
ED21F847-A75D-479F-8656-1F02FEEC0BDF

Før han landede på Stranger Things i 2019, havde Utgoff et par tv-kreditter under bælte. Han begyndte sin tid på tv i 2010 med et afsnit af Spooks, før han fik chancen for at optræde i 6 afsnit af The Wrong Mans. Et par flere kreditter derfra gav i sidste ende plads til Stranger Things.

I hitserien spillede Utgoff Alexei, og det tog overhovedet ingen tid for karakteren at blive elsket af fansene, næsten lige så meget som han elskede Slurpees. I stedet for at holde ham rundt i lang tid, blev Alexei dog taget ud af showet.

Utgoff vidste dog, at hans karakter ikke ville være med så længe i showet, og sagde: "Jeg var opmærksom og har aldrig fortrudt noget eller ville have mere. Jeg var tilfreds med det, jeg havde."

Selv om han ikke var her længe, gjorde han et enormt indtryk på fansene, som udtrykte deres utilfredshed med, at hans karakter blev taget ud af showet. Utgoff var glad for at se den kærlighed, han fik fra fansene.

Ifølge Utgoff: "Jeg havde ærlig t alt aldrig forventet denne reaktion. Jeg tænkte ved mig selv, at hvis jeg får et par flere følgere og et par søde kommentarer, så ville jeg blive glad. Det der virkelig var rørende er, at folk sendte mig beskeder om, hvordan de resonerede følelsesmæssigt med karakteren. Det var vigtigt for mig, fordi det er det, jeg prøver at gøre."

Tingene er gået godt for Alec Utgoff i hans karriere, og de projekter, han er landet i, har helt sikkert hjulpet ham med at etablere en vis rigdom, som han vil fortsætte med at bygge videre på, efterhånden som tiden går.

Hans nettoværdi er mellem 1-5 millioner USD

Som det ser ud nu, anslås det, at Alec Utgoff er værd mellem $1-5 millioner, hvilket er en solid mængde rigdom at have. Han har ikke fået store roller længe, men nu hvor han har lidt erfaring med store projekter, kan vi meget vel se, at kunstneren øger dette antal i den nærmeste fremtid.

Tilbage i 2020 gav skuespilleren et indblik i sit liv uden for skuespillet, og han kan lide at holde tingene kolde. I et interview fort alte han om at bo i Spanien og hans ønske om at blive dygtig til sproget, samtidig med at han t alte om enkle fritidsaktiviteter.

"Ellers har jeg lige læst historiebøger fra gamle skoleklassikere. Og jeg træner ikke. Jeg kan fortælle dig det. Jeg har spist en masse slik, ligesom alle andre. Jeg tog til Spanien for at se min familie, så jeg spiste bare, tegnede og løb," sagde skuespilleren.

Alec Utgoff er virkelig begyndt at skabe et navn for sig selv, og vi kunne meget vel se ham tage sin nettoformue højere end nu, hvis tingene fortsætter med at spille godt for skuespilleren.

Anbefalede: