Hvorfor læger ikke var tilfredse med Rob McElhenneys rolletransformationer

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor læger ikke var tilfredse med Rob McElhenneys rolletransformationer
Hvorfor læger ikke var tilfredse med Rob McElhenneys rolletransformationer
Anonim

Det kan være fuldstændig forvirrende, når komikere bliver varme. Kan du huske, hvor afskrækkende det var, da du første gang så Kumail Nanjiani se ekstremt lyst ud til sin kommende rolle i Marvel Cinematic Universe's The Eternals? Sikker på, Kumail ser fantastisk ud, men ødelægger det ikke det sjove at have en revet krop? Den samme følelse gælder for stjernen og skaberen af It's Always Sunny In Philadelphia, Rob McElhenney.

I løbet af de 14 sæsoner af den sorte FXX-komedie har Rob gennemgået et par drastiske kropstransformationer. Fans af den utroligt langvarige serie har set Rob som en mager fyr, overdrevent husky og tot alt rippet. Men i betragtning af alle disse udsving i hans krop, må man undre sig over, hvad Robs medicinske team egentlig mente om, hvad han lavede. Og det viser sig, at det ikke var godt…

Det startede med, at Rob tog en masse på i vægt

Emnet om Robs læges reaktion på hans kropstransformationer af den elskede kulthit-sitcom kom op under et interview med Men's He alth. Virksomheden lavede flere interviews med forfatteren/skuespilleren og viste ham også på forsiden af deres magasin.

"Min krop har ændret sig en del gennem årene," forklarede Rob i sit interview med Men's He alth, før han forklarede, hvordan og hvorfor han har ændret sin krop så drastisk flere gange. "I begyndelsen af It's Always Sunny In Philadelphia vejer jeg omkring 135 lbs. Kvinden, jeg var kæreste med dengang, som derefter blev til min kone (medspiller Kaitlin Olsen) sagde:" Se, jeg finder ikke du attraktiv.' Ikke at det at være 135 ikke er attraktivt, det var bare tilfældigvis ikke attraktivt for hende."

Ikke desto mindre beholdt Rob den krop, han havde, da han altid havde travlt i forfatterværelser og ikke havde den sundeste livsstil. Når du arbejder i fjernsynet, er det ekstremt svært at opretholde et træningsprogram og sunde spisevaner.

"Et par år senere fik jeg denne idé om at tage en masse på i vægt [til showet]," sagde Rob og indrømmede, at han ønskede, at hele rollebesætningen skulle tage meget på i vægt til showet. Alle undtagen Danny DeVito sagde: 'Nej'. Til sidst besluttede Rob, at det kun var han, der ville tage en masse på i vægt til showet.

Selvom hans mål var at tage 50 lbs på, endte han med at tage 60 - 70 lbs på i stedet. Selvom dette skabte en masse komedie for netop den sæson af It's Always Sunny, var det ikke ligefrem det sundeste, Rob gjorde.

"Min første tanke [når jeg forsøgte at tage på i vægt] var, at jeg ville gøre dette så sundt som muligt. Så jeg gik til min læge, og han sagde: "Gør det ikke! Det her er ikke sjovt..' Og jeg sagde: 'Okay, jeg forstår det. Tak, men hvad er den sundeste måde at gøre [ta på en masse vægt].' Han sagde, at der ikke er nogen sund måde at gøre det på, men 'Hvis du vil prøve, så få en ernæringsekspert til at hjælpe dig med at finde ud af det.' Så jeg arbejdede med en sportsernæringsekspert, som i bund og grund fik mig til at spise tre kyllingebryst, tre kopper ris og tre kopper grøntsager. Og det skulle jeg spise hver anden time. Så det prøvede jeg i en halv dag."

Det var her, Rob indså, at han kunne skære ned på følelsen af, at han spiste for meget ved at blande en flok is og drikke den. Så… ikke lige det, lægen eller ernæringseksperten anbefalede…

"Det viser sig, at hvis du drikker en gallon is hver dag, vil du begynde at tage på i vægt. At spise alene ville ikke gøre det, jeg var nødt til at træne. Så jeg begyndte at løfte rigtig tungt, fordi det var ved at opbygge latterligt fitte muskler, og fedtet ville bare sidde på det. Så jeg tog på i løbet af to og en halv måned - tre måneder."

Så kom Rob i en utrolig form

Den første måde, hvorpå Rob begyndte at tabe sig efter sin fede sæson af It's Always Sunny In Philadelphia, var at stoppe med at drikke en gallon is. Faktisk hævder Rob, at han tabte de første 20 kilo på lidt over en uge, fordi han holdt op med at drikke isen og holdt op med sine vægtløftningsøvelser.

"Der går et par år, og jeg ønskede at lave endnu en kropstransformation, fordi det var interessant, og det var også et karaktervalg, da min karakter gør noget [regndansen] i slutningen af den sæson og den slags forklarer, hvorfor hans krop ændrer sig i løbet af sæsonen."

Oven på at holde op med is cold turkey, begyndte Rob at træne med en kendt træner ved navn Arin Babain. Han havde også et team af kokke, der lavede mad til ham og sørgede for, at han spiste de sundeste måltider.

I modsætning til Robs vægtøgning var hans læge meget gladere for, hvordan han begyndte at komme i form. Men som Rob erkender, er det ikke alle, der har pengene eller ressourcerne til at blive så rippet, som han gjorde. Han havde trods alt et helt hold bag sig. Alligevel er Robs utrolige kropstransformation inspirerende for alle, der ønsker at arbejde lidt hårdere i træningscenteret, spise noget sundere mad og bare blive spændt.

Og heldigvis for Rob ødelagde det at blive ekstremt varm ikke fuldstændigt hans komiske evner. Selvom vi stadig længes efter de akavede øjeblikke i de første par sæsoner af It's Always Sunny In Philadelphia.

Anbefalede: