Fans er dybt utilpas med Paul Walkers forhold til Jasmine Pilchard-Gosnell, her er hvorfor

Indholdsfortegnelse:

Fans er dybt utilpas med Paul Walkers forhold til Jasmine Pilchard-Gosnell, her er hvorfor
Fans er dybt utilpas med Paul Walkers forhold til Jasmine Pilchard-Gosnell, her er hvorfor
Anonim

Tabet af Paul Walker kan stadig mærkes dybt blandt fans af den populære Fast & Furious-franchise. Uden tvivl er han stadig en elsket figur for sin rolle i filmen og for at være en rar fyr. Der er dog én ting, fans er dybt utilpas ved ham – hans forhold til Jasmine Pilchard-Gosnell, og her er hvorfor!

For dem, der ikke kan huske, døde den amerikanske skuespiller i en tragisk bilulykke sammen med sin ven, Roger Rodas, føreren af bilen. Da dette skete, var han på vej fra en velgørenhedsbegivenhed, mens han havde en pause fra optagelserne af Fast & Furious 7-filmen i 2013. Hans død påvirkede direkte slutningen af filmen, som var en hyldest til ham, men den udløste også kontroverser om hans komplicerede forhold.

Paul Walkers komplicerede forhold afsløret efter hans død

På tidspunktet for hans bortgang var Paul 40 og datede Jasmine, der var 23. Aldersforskellen på 17 år blev et problem for fansen, idet de bemærkede, at de to begyndte at date, da pigen kun var 16, og skuespilleren var 33. Ifølge In Touch Weekly havde parret boet sammen på tidspunktet for hans død, og Jasmine havde været tæt på sin 15-årige datter, Meadow Walker.

Det er et aspekt af Pauls liv, som ikke umiddelbart diskuteres og er næsten fuldstændig ukendt for nogle. Mange havde faktisk ikke hørt om hans forhold til Jasmine før år efter hans død, hvilket for fans var ekstremt bekymrende, da Jasmine kun var mindreårig, da hun begyndte at date skuespilleren.

Her er, hvad fans tænkte om Paul Walkers komplicerede forhold

Selv om der ikke er noget bevis for, at Paul havde et seksuelt forhold til Jasmine, mens hun var mindreårig, havde den romantiske karakter af hans affære tiltrukket mange opmærksomhed. En af Twitter-brugerne skrev: "Paul Walkers kæreste var mindreårig. Ung nok til at være hans datter. Hvis det er forkert for R. Kelly, er det forkert for Paul Walker. Hvad er der g alt? Vi handler om ligestilling ikke? Grav ham op og sæt ham i retten som Michael Jackson."

En anden sagde: "Er det ikke fantastisk, hvordan rovdyr og misbrugere er beskyttet mod eventuelle konsekvenser og fortsætter med at ødelægge utallige liv, fordi de leverer lunken underholdning, og på en eller anden måde synes Hollywood og fans, at det er en fair handel?" Det kan huskes, at før Pauls forhold til Jasmine, datede han Aubrianna Atwell, da han var 28, og pigen var angiveligt 16.

Da sandheden blev afsløret efter hans død, kom mange til sociale medier for at udtrykke deres tanker om det. En skrev via Twitter, "Walker var en del af pedo-truppen. Walkers datters veninde Jasmine Pilchard-Gosnell begyndte at date Paul Walker, da hun kun var 16, Walker var 33 på det tidspunkt. Parret var sammen indtil hans død. Han holdt sig til Cali, hvor den seksuelle lavalder er 18."

For mange er det værd at spørge, hvorfor Pauls forhold til teenagepiger aldrig blev givet opmærksomhed, fordi dette er endnu et eksempel på, at folk vender øjnene blinde, når en Hollywood-stjerne gør noget forkert. Mens der er mange, der satte spørgsmålstegn ved skuespillerens forhold til teenagepiger, er hans fans glade for hans vilje til at overlade sin formue til sin datter, Meadow.

En fan tweeted: "Så glad for at Paul Walker overlod alt til sin datter, ikke sin kæreste." En anden kommenterede: "Min respekt for Paul Walker for at overlade sine penge til sin datter og ikke sin kæreste … dine børn går altid først."

Har Paul Walkers ekskæreste, Jasmine Pilchard Gosnell flyttet en?

På tidspunktet for Paul Walkers død havde han været kærester med Jasmine i omkring syv år. Med al deres tid sammen befandt den unge kvinde sig pludselig single og var fuldstændig knust over sit tab. Ifølge rapporter havde hun skrevet om sin sorg på Facebook flere gange i midten af 2014. På et tidspunkt skrev hun: "Jeg går på gaden af en."

Jasmines far t alte også til pressen om hans indsats for at trøste og hjælpe sin datter. Han afslørede: "Jeg har hende i sorgrådgivning. Du skal forstå, at hun stadig er frygteligt såret af Pauls død og vil være det i lang tid."

I øjeblikket har Jasmine været tavs og ude af rampelyset. Men én ting står klart, hun har formået at komme videre fra sit tab, i hvert fald til en vis grad. Hun har nu en musikerkæreste ved navn Travis Turpin. Det blev rapporteret, at hun var blevet forlovet, men om de blev gift er stadig et mysterium - ligesom Jasmine og Pauls kærlighedshistorie.

Anbefalede: