Her er grunden til, at fans tror, Erika Jayne investerede i Lisa Rinnas skønhedslinje

Indholdsfortegnelse:

Her er grunden til, at fans tror, Erika Jayne investerede i Lisa Rinnas skønhedslinje
Her er grunden til, at fans tror, Erika Jayne investerede i Lisa Rinnas skønhedslinje
Anonim

Fans af Real Housewives fra Beverly Hills er stærkt investeret i dramaet i sæson 11. Der er spørgsmål om, hvorvidt Erika Jayne bruger Tom Girardis penge, og rollebesætningen taler om Erikas skilsmisse i mange episoder.

Nu hvor Erikas medstjerne Lisa Rinna har udgivet sin egen serie af skønhedsprodukter, spekulerer fans på, om Erika har investeret i Rinna Beauty. Lad os tage et kig.

Er det sket?

Lisa Rinna har fejret udgivelsen af sit skønhedsmærke som 57-årig, og Lisa Rinnas Watch What Happens Live-optræden gav fans nogle saftige detaljer. Nogen spurgte realitystjernen: "Får du ikke Erika til at eje den [denne sæson], fordi hun investerede i din makeuplinje?"

Lisa sagde, at på trods af de rygter, der går rundt, er dette slet ikke noget, der skete.

Lisa sagde: "[Erika] investerede ikke i [Rinna Beauty], lad os få det helt klart lige nu. Det var et meget forfærdeligt rygte. Jeg mener, jeg ville aldrig låne penge af nogen. Jeg har en partner, som jeg er i forretning med, Erika gav mig ikke en skilling. Og forresten, jeg ville aldrig låne penge af en ven. Lån aldrig penge af en ven - kom aldrig ind i forretninger med en ven ven!"

Lisa Rinnas råd er bestemt smart, da det kan være vanskeligt at gå ind i forretninger med venner, og det kan også være svært at bede dem om penge.

Fans synes også, at Lisa Rinna burde udspørge Erika Jayne mere i denne sæson af RHOBH. Ifølge Us Weekly sagde Lisa, at hun er sikker på, at Erika var i mørke om, hvad der foregik. Lisa forklarede: "Jeg har kendt Erika længe, jeg tror ikke, hun vidste noget. … Hvorfor skulle Tom Girardi fortælle Erika noget? Advokaterne vidste det ikke engang. Sådan har jeg det, jeg vil stå ved det. Hvis jeg tager fejl, vil jeg f-king tage sig af det."

Lisa sagde også: Skal jeg bære showet på ryggen? Nej. … Men seriøst, der er andre mennesker her, vi er otte.”

Rinna Beauty

Lisa Rinna kom ud med Rinna Beauty i november 2020, og Lisas brand har læbesæt, der helt sikkert passer perfekt til skuespillerinden og realitystjernen, da folk altid taler om Lisas læber.

Læbesættene har virkelig sjove navne, fra No Apologies til Birthday Suit til Legends Only, og farverne spænder fra nøgen til pink til rød.

Lisa Rinna delte, at hendes mor altid havde læbestift på, og det lyder som om, det har været en kæmpe inspiration. Fans af RHOBH har set Lisas mor Lois optræde i nogle afsnit, og hun er altid sød og helt fantastisk.

I et interview med Page Six sagde Lisa: "Min mor var altid en, der havde sit ansigt på, og det betød læbestift. Hun forlod aldrig huset uden. Det eneste, jeg husker, fra den tidligste alder, er, at det var det, der fik min mor til at føle sig godt tilpas med at gå ud i verden."

Det lyder som om, at dette har været noget, som Lisa Rinna virkelig har ønsket at gøre: Hun fort alte Forbes.com: "Dette har altid været min drøm og en passion. Jeg fik lavet mine læber, da jeg var 24 år gammel. Jeg kalder mig altid 'læbepioneren', hvilket er så fjollet og sjovt og dumt og sjovt. Hvorfor kan jeg ikke tjene penge på dette? Hvorfor kan jeg ikke bygge et brand?"

Læbesættene har fået masser af buzz, og Lisa fort alte Allure.com, at hun ønskede at komme ud med et læbeprodukt for omkring et årti siden. Hun sagde, at tingene blev ved med at gå g alt, og da hun har solgt tøj på QVC i et stykke tid, regnede hun med, at det måske var der, hun skulle lægge sin opmærksomhed. Heldigvis lykkedes det fuldstændig, og det ser ud til, at Lisa virkelig nyder det.

Lisas 'RHOBH'-tid

Lisa Rinnas sæsoner af The Real Housewives Of Beverly Hills har været fascinerende at se. Hun havde i lang tid konflikt med Kim Richards, og i sæson 11 har hun t alt om, at hendes datter Amelia dater den ældre Scott Disick.

Fans har også fået chancen for at se Lisa og Harry Hamlin hænge ud derhjemme i nogle scener, og Lisa introducerede seerne til Harrys smukke have i deres baghave.

Det er godt, at Lisa Rinna fik opklaret det falske rygte om Erika Jayne, der investerer i sin serie af læbesæt. Nysgerrige fans kan tjekke dem ud på hendes hjemmeside, og det er et sjovt produkt, da hvert læbesæt kommer med en læbestift, lipgloss og lipliner.

Anbefalede: