Hvad skete der med Berni Macs tv-kone, Kellita Smith?

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med Berni Macs tv-kone, Kellita Smith?
Hvad skete der med Berni Macs tv-kone, Kellita Smith?
Anonim

I et kort tidsrum var Bernie Mac stjernen i sit eget tv-show kaldet 'The Bernie Mac Show'. Serien var kun i luften i fem år, men den oversteg 100 episoder, indeholdt en lang række berømtheder (inklusive Halle Berry, før hun hentede millioner ind per optræden), og boostede karrieren for Bernies kone på skærmen.

Men Bernie var allerede en berømthed i sin egen ret, efter at have arbejdet på stand-up-kredsløbet og gnedet albuer med masser af højt profilerede komikere, før han lancerede sit show. På tidspunktet for hans død arbejdede Bernie faktisk på 'Ocean's Twelve' og 'Guess Who' plus forskellige andre projekter.

Bernie døde desværre i 2008 efter komplikationer fra lungebetændelse på grund af en underliggende helbredstilstand kaldet sarkoidose. Men hans show gjorde mere end at bekræfte Bernies berømmelse og ry som en alsidig skuespiller. Det hjalp også hans kone på skærmen med at komme videre i karrieren.

Hvem var Bernie Macs kone?

I det virkelige liv blev Bernie gift med Rhonda McCullough i 1977, og parret var sammen indtil hans død. De delte et barn, Je'Niece McCullough, som er i 40'erne i disse dage.

Så hvad skete der med Bernies ægte kone efter hans død? Hun brugte selvfølgelig noget tid på at sørge over sin high school-kæreste.

Men så endte Rhonda med at gifte sig igen tre år senere. Hendes nye mand, Horace Gilmore, var "udsendt af Gud," sagde Rhonda, fordi hun havde været sammen med Bernie siden hun var 16 og ikke anede, hvordan hun skulle leve livet uden ham.

At møde og gifte sig med Horace var genopbyggende for Rhonda, men hun brugte også noget tid på at producere en dokumentar om Bernie. Hun er stadig involveret i Bernie Mac Foundation i disse dage, men er tydeligvis kommet videre med sit liv på sunde måder.

Hvilket lader fans undre sig over, hvad der skete med Bernie Macs tv-kone?

Hvem var Bernie Macs tv-kone?

Kvinden, der spillede Bernie Macs kone i hans show, var skuespillerinden Kellita Smith. Selvom Smith var skuespillerinde, før hun deltog i 'The Bernie Mac Show', var hendes CV ikke helt så imponerende som Macs. Selvom hun var model og optrådte i flere magasiner, før hun optrådte.

Kellita optrådte i 'The Jamie Foxx Show' i et par år i en hovedrolle. Men efter det var hun med i forskellige tv-shows for enkelt-episode spots, mens hun filmede nogle film, der ikke nødvendigvis var blockbusters.

Men efter at have arbejdet med Bernie og tjent tre prisnomineringer for rollen som Wanda McCullough, blev Kellitas tidsplan lidt mere travl.

Hvad laver Kellita Smith nu?

Efter 'The Bernie Mac Show' sluttede, optrådte Kellita i et par film, men dukkede derefter tilbage til tv-serien 'The First Family'. Hun spillede First Lady i et par år, fik endnu en skuespilpris og fik derefter endnu en hovedrolle i serien 'Z Nation'.

Nu arbejder Kellita på 'In the Cut', som hun har medvirket på siden 2016. Men Kellitas jobbeskrivelse omfatter også komiker, ikke kun sitcom-stjerne.

Hvem er Kellita Smith gift med?

Interessant nok har Kellita Smith givet udtryk for, at hun måske ikke vil giftes. I et interview bemærkede hun, at hun ikke nødvendigvis er enig i ægteskab, og hendes Instagram bakker op om det.

I et indlæg delte Kellita (og klappede) et billede af et magasinforside med Eartha Kitt, hvor der stod: "Hvorfor Eartha Kit nægter at blive gift."

Det betyder dog ikke, at Kellita ikke er interesseret i at have en partner i livet. Hun deler også masser af sine tanker til Instagram, hvor hun siger, at hun ønsker, at hendes 'næste forhold' skal omfatte koreograferede pardanse (eller måske sagde hun bare, at hun ville være synkroniseret med sin fremtidige partner?).

Med hensyn til, hvem hun dater, ser Kellita ikke ud til at have en speciel person lige nu. Eller i det mindste ikke en offentliggjort speciel person.

Har Kellita Smith børn?

Selv om hun spillede Bernie Macs kone og adoptivmor for hans niecer og nevø, i det virkelige liv, ser Kellita Smith ikke ud til at have børn. Hun er ret ordknappe om sit personlige liv, men hendes sociale medier antyder tætte relationer til hendes niece i det virkelige liv og andre familiemedlemmer.

Hvis Smith nogensinde har fået børn, har de nydt et liv fuldstændig under radaren. Men det virker usandsynligt, at Kellita har børn, for hun deler en del på sociale medier. Ikke nok med det, men hun har aldrig taget meget af en pause fra arbejdet.

Selv om hun var knust, da Bernie Mac døde, har Kellita arbejdet non-stop lige siden på tv-serier, film og meget mere. Faktisk bemærker IMDb, at hun i øjeblikket har en tv-miniserie i produktion, men hun har også været på BET og optrådt i showet 'This Is Us' indtil videre i 2021.

Hun skylder måske en vis ære til Bernie Mac for at booste sit ry som skuespillerinde, men Kellita Smith har også klaret sig godt alene.

Anbefalede: