Hvad skete der med de eftersøgte? Her er alt, hvad Boy Band-medlemmerne har lavet

Indholdsfortegnelse:

Hvad skete der med de eftersøgte? Her er alt, hvad Boy Band-medlemmerne har lavet
Hvad skete der med de eftersøgte? Her er alt, hvad Boy Band-medlemmerne har lavet
Anonim

Det var engang i begyndelsen af 2010'erne, at The Wanted dominerede hitlisterne og brød airplay sammen med mange drenge-/pigebands fra årtiet som One Direction, Little Mix, Big Time Rush og mere. Det britisk-baserede kollektiv, som bestod af Max George, Siva Kaneswaran, Jay McGuiness, Tom Parker og Nathan Sykes, blev berømmelse takket være deres selvbe titlede debutalbum fra 2010 og dets 2011-opfølgning, Battleground.

Det er dog et stykke tid siden, vi sidst hørte fra dem. I 2014 annoncerede drengene deres pause på ubestemt tid efter årets forårsturné blot et år efter deres sidste album, Word of Mouth.

"Bandet vil gerne understrege over for deres fans, at de vil fortsætte som The Wanted og ser frem til mange succesfulde projekter sammen i fremtiden. De takker deres fans for deres fortsatte kærlighed og støtte og ser frem til at se dem på turné," lyder deres udtalelse, som rapporteret af MTV.

Så, hvad skete der med The Wanted, og hvad er det næste for en af 2010'ernes mest kendte hitmagere? For at opsummere det, her er alt, hvad drengene har været i gang med siden da.

6 Max George vovede sig som soloartist

Ud over The Wanted har Max George gjort sig et godt navn som soloartist. Den tidligere X-Factor-finalist sagde i 2014, at han har skrevet under på Scooter Brauns label og udgav sin debutsingle som soloartist fire år senere. Han udgav sin anden single i 2019 og er nu på vej til at slippe et soloalbum.

Apropos hans personlige liv, så er crooneren blevet sat i forbindelse med mange magtfulde kvinder i Hollywood. Han havde tidligere datet Sports Illustrated-modellen Nina Agdal og Miss Oklahoma-deltageren Carrie Baker, før han slog sig ned med Stacey Cooke, som tidligere var gift med fodboldstjernen Ryan Giggs.

5 Siva Kaneswaran knyttede knude med sin mangeårige kæreste

Siva Kaneswaran har altid holdt sit forhold på DL, men sidste år friede The Wanted-stjernen til sin kæreste gennem 13 år, og de er snart ved at binde sammen. Som rapporteret af The Sun er sangerens kæreste Nareesha McCaffrey, en britisk amerikansk-baseret skodesigner, og de planlægger at gifte sig tilbage i Irland.

"Irland er altid hjemme, og så er der svigerfamilien i Storbritannien. Det er rart at have det bedste fra begge verdener i øjeblikket," sagde han. "Vi er stadig forlovede. Vi flyttede herover for at forfølge mine drømme om skuespil og musik."

4 Jay McGuiness blev en danser

Jay McGuiness er en mester. Han kan synge, han kan danse, og han kan spille instrumenter. I december 2015 gik sangerinden sammen med Aliona Vilani i løbet af den 13. sæson af BBCs Strictly Come Dancing-konkurrenceshow og vandt hovedpræmien mod folk som EastEnders-skuespillerinden Kellie Bright og Coronation Street-stjernen Georgia May Foote. Han medvirkede også i Big: The Musical-scenen som Josh Baskin mellem 2016 og 2017 sammen med Diana Vickers og Kimberley Walsh.

3 Tom Parker kæmpede med sundhedsproblemer

Tom Parker har oplevet en temmelig turbulent de seneste måneder. Den britiske sanger afslørede sidste år, at han er blevet diagnosticeret med en form for aggressiv hjernekræft. Den gode nyhed er, at den stolte far til to afslørede i januar sidste år, at lægerne med succes og drastisk har fjernet tumoren, da han søgte mere intensiv behandling.

"Vi har min hjernetumor under kontrol. Vi havde resultaterne fra min seneste scanning…og jeg er glad for at kunne sige, at den er STABIL," tog han til Instagram for at dele en opdatering tilbage i november."Vi kan sove lidt lettere i nat. Tak for al din kærlighed og støtte gennem de sidste 12+ måneder."

2 Nathan Sykes fandt succes i sin solokarriere

I 2012 blev Nathan Sykes tvunget til brat at forlade The Wanted efter at have lidt af et blødende stemmebånd. Han gennemgik en akut operation og tog en "uforudset pause" fra bandet. Crooneren sluttede sig dog til bandet et år senere, i 2013.

Nathan Sykes har siden fundet succes som soloartist. Han udgav sin første single, "More Than You'll Ever Know" i 2015, og kom senere med Little Mix og Alessia Cara på turné. Hans første soloalbum, Unfinished Business, blev udgivet i 2016.

1 Hvad er det næste for de eftersøgte?

Så, hvad er det næste for The Wanted som band? Drengene har drillet kraftigt med et gensyn siden sidste år, og de annoncerede et kommende greatest hits-album med et par nye numre i år. Derudover lavede drengene også deres første optræden nogensinde på scenen i over syv år til Tom Parkers "Inside My Head"-velgørenhedskoncert for kræft i Royal Albert Hall.

"Jeg tror, jeg taler på vegne af alle, i tiden væk fra det, gav det mig tid til at reflektere og værdsætte, hvad vi havde opnået, og hvor god vores musik faktisk var," sagde George under et nyligt interview, der reflekterer tilbage på bandets succes i 2010'erne. "For på det tidspunkt, hvor vi gjorde det, var det så pakket ind, at vi ikke rigtig kunne sætte pris på, hvor meget vi nød hinandens selskab."

Anbefalede: