Fans tror, at Brad Pitt ikke ældes, da han blev set under optagelse af "Babylon"

Indholdsfortegnelse:

Fans tror, at Brad Pitt ikke ældes, da han blev set under optagelse af "Babylon"
Fans tror, at Brad Pitt ikke ældes, da han blev set under optagelse af "Babylon"
Anonim

Brad Pitt blev fotograferet i kostume til Damien Chazelles film fra 2023 Babylon, som foregår i Hollywoods guldalder. Tidligere har Chazelle instrueret musicalfilmen La La Land med Emma Stone og Ryan Gosling i hovedrollerne.

Babylon har et stjernespækket rollebesætning, herunder DC-stjernen Margot Robbie, skuespiller-instruktøren Olivia Wilde, Spider-Man-stjernen Tobey Maguire og The Handmaid's Tale-stjernen Max Minghella blandt andre. I en ny serie af sætbilleder, der er delt af Just Jared, får fans endelig et indblik i Babylon, og hvordan Pitts karakter ser ud!

Brad Pitt ser suave ud

The Fight Club-skuespilleren så lækker ud som altid i en hvid skjorte, et par sorte seler, en ubundet sort butterfly, matchende bukser og dress-sko.

Den 57-årige fik sit hår redet i en glat sideskilning og havde et blyantoverskæg. Pitt lignede ikke sin alder, og skuespillerens fans var begejstrede for det.

“Denne mand ældes ikke,” susede en fan.

"Ok, jeg tror, Brad Pitt altid har været/er/vil være sååå sexet i smoking," tilføjede en anden.

“Puha…denne mand bliver kun bedre med tiden, skrev en fan.

"Ser godt ud, hr. Pitt!"

"Han har det bedste hår…hvordan kan en mand være så smuk?" kimede en anden.

“Brad Pitt ser yngre ud..” observerede en fan.

I januar beskrev skuespilleren filmen som "at blive sat, da stumfilmsæraen overgik til lyd." En kilde tæt på filmen beskrev perioden dramafilm som "Great Gatsby på steroider" til The Hollywood Reporter, og det er alt, vi ved om plottet!

Før Margot Robbie blev castet, havde Chazelle valgt skuespillerinden Emma Stone til rollen, som han arbejdede sammen med på La La Land. Desværre måtte Cruella-stjernen droppe projektet på grund af planlægningskonflikter, og rollen landede i Robbies hænder.

Brad Pitt vil angiveligt portrættere en stumfilmsstjerne baseret på John Gilbert, som ikke lykkes med at gå over til 'talkies'. Hans medstjerne Margot Robbie skal spille den amerikanske skuespillerinde Clara Bow, kendt som "The It Girl".

Babylon er planlagt til en fuld udgivelse den 6. januar 2023.

Anbefalede: