Her er hvorfor Heidi Montag stadig taler om sin fejde med Lauren Conrad

Indholdsfortegnelse:

Her er hvorfor Heidi Montag stadig taler om sin fejde med Lauren Conrad
Her er hvorfor Heidi Montag stadig taler om sin fejde med Lauren Conrad
Anonim

Fra Lauren Conrads berømte replikker til fejden mellem Lauren og Heidi Montag, The Hills og alt dets drama har stadig så stor indflydelse i popkulturens verden. Selvom der har været utallige reality-programmer siden, føltes dette show virkelig specielt på det tidspunkt, da det var sjældent at have et reality-program, der fulgte en gruppe venner rundt, da de voksede op og begyndte at arbejde og date.

Fans of The Hills er altid ivrige efter at høre flere nyheder om showet, og for nylig kom Heidi Montag med nogle kommentarer om Lauren Conrad, som er ret overraskende at høre. Lad os tage et kig.

Heidis kommentarer

Det har været sjovt at høre rollebesætningen i The Hills fortælle om showet i årene, siden det gik ud af luften. Lo Bosworth havde en negativ oplevelse, og hun har været ærlig.

Fans of The Hills bliver måske overrasket over at høre, at Heidi Montag stadig taler om sin eks-veninde Lauren Conrad. Men det lyder som om, at realitystjernen stadig har meget at sige.

Heidi t alte om Lauren i podcasten Call Her Daddy, og hun sagde, at hun stadig er ked af situationen, der involverer Heidi, Lauren og Spencer.

Fans husker, at Lauren ikke troede, at Spencer var en, Heidi havde brug for at date, og de to venner havde så mange skænderier, at de afsluttede deres forhold for altid. Uanset hvor mange gange Lauren fort alte Heidi, at hun var bekymret for forholdet, blev Heidi altid såret og sagde, at Spencer var den, hun ville være sammen med.

Fra Heidis POV opførte Lauren sig, som om hun skulle slå op med Spencer, hvis hun ville fortsætte med at medvirke i The Hills, og det var Heidi ikke okay med. Heidi forklarede: "Når hele den Spencer-ting skete, sagde hun: 'Hvis du dater Spencer, er du ude af showet. Hvordan vover du, og jeg er ikke din hund. Ja, jeg sætter pris på, at du får mig med i dette show, men det betyder ikke, at du ejer mig, og du kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre i mit liv. Det sætter jeg bare ikke pris på."

Heidi sagde også, at Kristin Cavallari har gjort det rigtig godt for sig selv. Heidi sagde: "Jeg føler, at Kristin, lad os være ærlige, er den mest succesrige. Jeg føler, at Lauren ikke klarede det, som hun burde have gjort. Hun skulle være Kylie [Jenner]. Hun var så god til makeup, hun burde have gjort det. lavet øvelserne. Hvis hun havde et godt hold, ville hun være milliardær. Hun ville være hundrede-millionær."

Heidi fortsatte med at tale om LC's økonomi og forretning, og hun sagde: "Hun er slet ikke, hvor hun skulle have været. Hun har en Kohl's-linje - fantastisk, uanset hvad. Men hun burde være hundrede-millionær-er laver du den store forfremmelse, den store berømmelse, den store motor bag hende, den elskede, det-og-det. Fortælleren-ingen får endda fortællershowet. Kylie fik ikke et fortællershow. Hun burde være så rig."

Lauren And Heidi

I en berygtet scene sagde Lauren: "Du var min bedste ven, og så begyndte du at date denne person, som virkelig betød ting for mig." Hun sagde "jeg elsker dig stadig", men gjorde det klart, at de ikke kunne være venner længere.

Heidi har t alt om nogle iscenesatte og falske scener på The Hills: ifølge Cheat Sheet forklarede hun til Buzzfeed, at selvom hun så ud til at arbejde på Bolthouse på showet, gjorde hun det ikke. Hun sagde: "Jeg fik bestemt ikke forfremmelsen over Elodie! Hun arbejdede virkelig der, og jeg lader, som om hun arbejdede der, så det var åbenbart en foregive forfremmelse for hende at blive ked af det. Hele plottet var skrevet."

Men selvom stjernerne har t alt om, at showet ikke er helt ægte, ser det ud til, at Heidi og Lauren virkelig havde et venskab, der blev utrolig surt.

Laurens succes

Heidi Montags ord var bestemt hårde, især da Lauren Conrad har haft virkelig succes. Heidi så ikke ud til at være så imponeret over, at Lauren har et mærke hos Kohl's, men det mærke har eksisteret i årevis og har gjort det rigtig godt.

Ifølge Glamour.com forklarede Lauren Conrad den succes, hun har haft med Kohl's. Lauren sagde: Sagen ved dette mærke er, at det langsomt er vokset med mig. Hver kategori, vi er gået ind i, har altid følt sig organisk. Vi begyndte at komme ind i boligindretning, da jeg blev ældre, og jeg fik mit første hjem, og jeg tog mig tid til at indrette det. Da jeg var gravid med mit første barn, lancerede vi en barselslinje. Vi lancerede en søvnlinje i år, som jeg ikke ved, hvad der siger om mig. Måske at jeg bruger mest tid i pyjamas?”

Det er bestemt overraskende at høre, hvad Heidi Montag havde at sige om Lauren Conrad, og det lyder som om, alle disse år senere, der stadig er nogle sårede følelser der.

Anbefalede: