Sandheden om Dos Equis' mest interessante mand i verdens forhold til præsidenten

Indholdsfortegnelse:

Sandheden om Dos Equis' mest interessante mand i verdens forhold til præsidenten
Sandheden om Dos Equis' mest interessante mand i verdens forhold til præsidenten
Anonim

Han hedder Jonathan Goldsmith, og selvom han måske ikke er den mest interessante mand i verden, er han ikke langt fra det. Jonathan, ellers kendt som 'The Dos Equis Guy', har ført et ganske utroligt liv. Selvom han ikke længere aktivt laver de ølreklamer, der gjorde ham til en meget velhavende stjerne, opfører han sig stadig som det. Og en del af denne livsstil inkluderer at blive venner med en af de mest berømte og dygtige mennesker på planeten… Præsident Barack Obama.

Mens nogle kritiserer præsidenter, der har berømte eller velhavende venner, er sagen … de alle har og gør. Alle sammen. Ingen undtagelser. Og en af præsident Obamas er den mest interessante mand i verden. Her er sandheden om deres venskab…

Hvordan Jonathan Goldsmith blev den type person, der tiltrak præsidenten

Tidligere præsident Barack Obama har haft forhold til mange kendte personer, inklusive Kevin Hart, som han har hyret via sit produktionsselskab. Men der var engang, hvor Jonathan Goldsmith var alt andet end berømt.

Faktisk var han meget, meget fattig og nede på sit held.

I en bemærkelsesværdig klude-til-rigdom-historie gik Jonathan fra at bo i en autocamper til at være den mest interessante mand i verden.

Jonathan havde en ret succesrig karriere i Hollywood som skuespiller, men forgrenede sig og startede et marketingfirma på 150 millioner dollars, ifølge Esquire. Men til sidst gik hans forretningsforetagende i vejret og efterlod ham praktisk t alt hjemløs. Dette var indtil han gik til en audition, der reddede hans liv.

Dos Equis ønskede at skabe en sød, debonair karakter, der blev beskrevet som "Hemmingway-agtig", men de havde ingen idé om, hvad de kunne få, indtil Jonathan kom ind i audition-lokalet og grundlæggende skabte karakteren på stedet.

Og nu er han en af de mest genkendelige og elskede kommercielle stjerner til en værdi af omkring $8 millioner, ifølge Celebrity Net Worth.

Hvordan den mest interessante mand i verden mødte præsidenten

Det, der står klart, er, at Jonathan Goldsmith ønsker at bevare det udseende, at han virkelig er Dos Equis-fyren. Med andre ord vil han have, at alle skal tro, at han virkelig er den mest interessante mand i verden. Og det betyder en fyr, der kan hænge ud med præsidenter.

For mindst halvdelen af Amerika er præsident Barack Obama usædvanlig cool. Selv de, der ikke var enige i alle hans politikker, ville nok indrømme, at den tidligere præsident afgiver de 'seje vibes'. Ikke ulig den tidligere præsident George W. Bush, er Obama den type fyr, du gerne vil have en øl med… også selvom du gerne vil debattere politik. Han virker bare imødekommende sådan.

Derfor får dem, der kommer til at hænge ud med ham, deres 'fede point' boostet. For nylig blev Meghan Markle trollet for at ville få hende ind hos præsidenten. Desværre for hende fik hun ikke sin vilje.

Selv en som Seinfelds medskaber Larry David virker bare SÅ MEGET mere fascinerende på grund af det faktum, at han spiller golf med Obama.

Nå, Jonathan Goldsmith er meget den samme. Men Jonathan er forskellig fra Larry David, da han ikke bagatelliserer det faktum, at han har spillet golf med den tidligere præsident. Faktisk skrev han det i sine erindringer… sandsynligvis bare for at minde os om, at hans liv ligner noget for hans nu ikoniske kommercielle karakter.

Ifølge Hello Giggles delte Jonathan i sine erindringer i det præcise øjeblik, han mødte den daværende præsident. Det var ved en indsamling i 2011 i Vermont, og det var kun begyndelsen på, hvad der ville blive et legitimt venskab mellem de to…

"Første gang, jeg mødte præsident Obama, var jeg en del af en velkomstkomité i staten Vermont, hvor jeg nu bor. Han var lige i gang med sit andet valg om præsidentposten, og vi blev inviteret til at deltage i en hilsen på omkring 200 mennesker," fort alte Jonathan Goldsmith til Politico Magazine, mens han promoverede sin erindringsbog, som indeholder historier om hans interaktioner med Obama.

Fra Jonathans perspektiv slog de to virkelig til den aften, da et kort møde blev til en lang samtale, der fik ham inviteret til Obamas 50-års fødselsdagsfest. Faktisk var det en overraskelse for den tidligere præsident, som var begejstret for at se Jonathan igen.

"Ligesom i Vermont virkede han oprigtigt interesseret i mig. Han t alte om kampagnen, og hvor meget han virkelig kunne lide den," forklarede Jonathan. "Og jeg følte mig så tryg ved ham, at jeg kaldte ham Barack. Det virkede ikke rigtigt at kalde ham hr. præsident. Senere røg vi en cigar med nogle af de andre fyre. Han fort alte mig, at jeg kunne bruge hans personlige pool."

Mens de to ikke har brugt meget tid sammen i de seneste år, hovedsageligt på grund af pandemien, er der en klar tilknytning mellem de to. Og i betragtning af hvor seje Jonathan og den tidligere præsident Barack Obama er, er det virkelig ingen overraskelse, at de kan lide at gå på golfbanen, tænde nogle stoggies og have et grin sammen.

Anbefalede: