Caitlyn Jenner annoncerede nyt 'Barnebarn på vej', før tabloids afslører 'Kylie Jenner er gravid

Indholdsfortegnelse:

Caitlyn Jenner annoncerede nyt 'Barnebarn på vej', før tabloids afslører 'Kylie Jenner er gravid
Caitlyn Jenner annoncerede nyt 'Barnebarn på vej', før tabloids afslører 'Kylie Jenner er gravid
Anonim

Caitlyn Jenner taler næsten ikke til sin familie i disse dage…og nu har hun smidt dem under bussen.

Fans har spekuleret om en graviditet i Kardashian-Jenner-familien i et stykke tid nu. I en ny video, der er dukket op over internettet, afslørede Caitlyn Jenner, at hun havde 18 børnebørn, og endnu et på vej!

Det ser ud til, at Cailtyn Jenner kan have spildt bønnerne tidligt, da nye rapporter ifølge Page Six tyder på, at Kylie faktisk er gravid med baby nummer 2!

Midt i Kylie Jenners igangværende graviditetsrygter var fans ret sikre på, at hun var den, Caitlyn taler om.

Caitlyn smider sine børn under bussen

I en video delt af TMZ, delte Caitlyn, som lige er dykket med hovedet ind i politik, at hendes 19. barnebarn var på vej.

Californiens guvernørkandidat blev set besøge en butik torsdag, hvor hun brød nyheden under samtale med andre. Caitlyn Jenner jokede med at ville have 30 børnebørn, men afslørede så hurtigt, at hun for nylig havde opdaget, at hendes 19. barnebarn var "i ovnen".

Fans begyndte straks et gættespil, som Kardashian-Jenner-familiemedlemmet kunne være gravid, og udtrykte, at Caitlyn havde smidt sin familie "under bussen" ved at annoncere nyheden.

"Caitlyn smider sin familie under bussen som altid," skrev en fan i kommentarerne.

"Caitlin fortæller altid deres virksomhed, at jeg ikke kan…" tilføjede en anden.

"Jeg tror, Kourt, Kylie eller Brandon…" skrev en tredje, og en anden tilføjede "Def Kylie."

"Åh nej. Kris bliver sur, hvis det er et af hendes børn…" sagde en bruger.

Kylie Jenners fans har diskuteret hendes graviditet siden februar, hvor modellen dækkede op til sin datter Stormis fødselsdag. Jenner valgte at bære en overdimensioneret pufferjakke i modsætning til hendes sædvanlige bodycon-kjoler, hvilket foranledigede rygterne. Kylies genoplivede romantik med Travis Scott har også sat brænde på bålet, og fans er sikre på, at hun har en bolle i ovnen.

I sidste uge spekulerede fans igen over graviditetsrygter efter at have set redigeringsfejl på hendes fødselsdagsbilleder.

TMZ rapporterede senere, at Caitlyns 19. barnebarn virkelig var på vej, fordi hendes søn Burt og hans kone Valerie venter deres tredje barn. Men med denne nyhed betyder det, at hendes 20. også er på vej?

Anbefalede: