Real Housewives: 10 Wives Who Vared Only One Season (& Why)

Indholdsfortegnelse:

Real Housewives: 10 Wives Who Vared Only One Season (& Why)
Real Housewives: 10 Wives Who Vared Only One Season (& Why)
Anonim

Bravos "The Real Housewives" er uden tvivl en af de mest underholdende reality-tv-serier, der pryder vores skærme. Uanset om du er en die-hard fan af Beverly Hills, New Jersey, New York eller Atlanta, er der ingen tvivl om det drama, glitter og glam, som hver serie af franchisen bringer til bordet. Mens Orange Country har været i luften i 14 år nu, da det er den første serie, der er blevet til virkelighed, er Bravo nu udkommet med hele 9 shows mere i USA.

På trods af at fans elsker sig selv deres originale husmødre som Kyle Richards, Teresa Giudice, Vicki Gunvalson og Ramona Singer, har der været mange friske ansigter, som sluttede sig til utallige byer, men som ikke varede længe. Uanset om det er Carlton Gebbia, tvillingerne fra Jersey eller Kim Fields fra Atlanta, her er Bravo-husmødre, der ikke nåede en eneste sæson – og hvorfor!

10 Carlton Gebbia

Kartong Gebbia RHOBH
Kartong Gebbia RHOBH

Carlton Gebbia optrådte i sæson 4 af The Real Housewives of Beverly Hills. Dette var den første sæson, hvor vi så nye husmødre, og det blev ikke så godt, som fans håbede. Carlton er en britisk designer, der kom godt ud af det med kollega-briten Lisa Vanderpump, men hun passede ikke godt sammen med nogen andre.

Carlton, som er Wiccan, gik frem og tilbage med det originale rollebesætningsmedlem, Kyle Richards, og skabte en masse drama mellem de to. På trods af hendes charmerende øjeblikke passede hun simpelthen ikke godt til showet på det tidspunkt.

9 Joyce Giraud

Joyce Giraud RHOBH
Joyce Giraud RHOBH

Ligesom Carlton Gebbia blev Joyce Giraud også introduceret i sæson 4 af The Real Housewives of Beverly Hills. Joyce gav de nuværende husmødre en chance for deres penge og bragte elementer af klasse og skønhed til showet, hvilket fik fans til at blive forvirrede, da hun ikke blev spurgt tilbage.

Giraud er en af de få husmødre, der stod fast og ikke lod nogen af veterankonerne gå hen over sig. Med hendes fantastiske hår, Puerto Rico-udstråling og loyale personlighed klør vi os stadig i hovedet over, hvorfor Bravo ikke havde hende tilbage.

8 Nicole Napolitano

Nicole Napolitano RHONJ
Nicole Napolitano RHONJ

The Real Housewives of New Jersey oplevede en massiv rollebesætning i sæson 6. Da de originale husmødre Jacqueline Laurita og Caroline Manzo trådte væk for altid, var det tid til nogle friske ansigter.

Nicole Napolitano blev bragt om bord sammen med sin tvillingesøster, Teresa, og på trods af at hun var en sprudlende italiensk kvinde, var hendes historie simpelthen ikke interessant nok til at blive ved med. Mens Nicole involverede sig selv i dramaet så meget som muligt, var hun ikke skåret ud til reality-tv.

7 Teresa Aprea

Teresa Aprea RHONJ
Teresa Aprea RHONJ

Ligesom sin tvillingesøster Nicole, sluttede Teresa Aprea sig også til castet af Jersey Housewives til sæson 6. Mens Nicole var lidt kedelig, bragte Teresa meget mere flair. Stjernen fremviste sit liv langt mere end sin søster og fejdede med showets hovedstjerne, Teresa Giudice.

The Teresa's gik med hinanden i det meste af sæsonen, helt til det punkt, hvor Aprea kom med en snerpet kommentar om, at Giudice skulle i fængsel. Selvom hun bestemt bragte nogle fantastiske øjeblikke til showet, tror fans, at hun ikke ville være kommet tilbage uden sin søster, hvilket ikke skete.

6 Amber Marchese

Amber Marchese RHONJ
Amber Marchese RHONJ

Som nævnt så sæson 6 af The Real Housewives of New Jersey en masse nye ansigter, inklusive Amber Marchese. Amber var den eneste nye husmor, der havde bånd til nuværende medlemmer af showet. Hun og Melissa Gorga var venner helt tilbage i tiden, så fans kunne se de to genoplive deres venskab.

På trods af at det var en sjov tilføjelse, gned Ambers mand, Jim Marchese, næsten hver eneste fan på den forkerte måde. Ikke alene ville han blande sig ind i dramaet blandt kvinderne, men han afslørede også sine sande homofobiske farver efter at have klippet bånd med sin søn, der kom ud, da showet var afsluttet.

5 Kathryn Edwards

Kathryn Edwards RHOBH
Kathryn Edwards RHOBH

Kathryn Edwards sluttede sig til rollebesætningen i The Real Housewives of Beverly Hills for sjette sæson! Mens Edwards kun kom med som fuldtidshusmor halvvejs gennem sæsonerne, var hun ret kedelig.

Stjernens eneste historie var hendes forbindelse til OJ Simpson-sagen, som ramte en nerve hos Kyle Richards og bestien Faye Resnick. Mens Kathryn bragte en masse klasse til franchisen, kom hun ikke med dramaet, hvilket producenterne altid håber på, når de tager en ny med ombord.

4 Lydia McLaughlin

Lydia McLaughlin RHOC
Lydia McLaughlin RHOC

Lydia McLaughlin er uden tvivl en af de venligste og ægte husmødre, der nogensinde har sluttet sig til franchisen. Stjernen optrådte i sæson 8 af The Real Housewives of Orange County sammen med alumn-konerne Vicki Gunvalson, Tamra Judge, Heather Dubrow og Gretchen Rossi, alle meget store personligheder.

Lydia var et meget spirituelt individ, der bragte en masse positiv energi til showet, men selvom fans elskede hende, var hun simpelthen for sød til at være husmor!

3 Peggy Sulahian

Peggu Sulahian RHOC
Peggu Sulahian RHOC

Mens The Real Housewives of Orange County kan have haft en række nye ansigter i løbet af deres 14-årige løbetur, var en husmor, som fansene nød til fulde, ingen ringere end Peggy Sulahian. Peggy kom med i sæson 12 af programmet og blev den første husmor med mellemøstligt blod.

Peggy og hendes families armenske og libanesiske arv blev vist ret meget i programmet og bragte noget nyt til hver episode. Peggy var også ret åbenhjertig og viljestærk, hvilket ikke passede godt med mange af kvinderne, hvilket gjorde det svært for hende i sidste ende at passe ind.

2 Jules Wainstein

Jules Wainstein RHONY
Jules Wainstein RHONY

Jules Wainstein sluttede sig til rollelisten i The Real Housewives of New York City tilbage i 2016 for franchisens ottende sæson. Jules blev venlig med næsten alle koner i showet, men hun spillede alt for meget på begge sider.

Ud over at have ikke meget af en historie, havde Jules og hendes mand et ret mærkeligt forhold på skærmen, hvilket senere gav mening, da det blev afsløret, at Jules blev arresteret for vold efter at have angrebet sin nu eks-mand, hvilket var grund nok for producenterne til ikke at invitere hende tilbage.

1 Kim Fields

Kim Fields RHOA
Kim Fields RHOA

Kim Fields er formentlig en af de få kvinder fra rollebesætningen til The Real Housewives of Atlanta, som var berømt før hun kom med i rollelisten. Stjernen har optrådt i et stykke tid, hvilket helt sikkert vakte interesse, da hun officielt meldte sig på for at deltage i showet for dets ottende sæson.

Kim var bestemt på niveau gennem hele sæsonen og oplevede, at hun var fornuftens stemme, som fans elskede! Selvom hun ville have gjort en stor tilføjelse til fremtidige sæsoner, besluttede Kim at gå væk fra showet i stedet for at vente på, at ledere fornyer hendes kontrakt.

Anbefalede: